- 18 Ekim 2014
- 7.402
- 33.418
- Konu Sahibi befreenotcheap
Geçmiş olsun cnm. İnşallah sağlığına kavuşursun.canım benim genelde kırmızı şişlikler ve siyah nokta gibi ucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun cnm. İnşallah sağlığına kavuşursun.canım benim genelde kırmızı şişlikler ve siyah nokta gibi ucu
Ben de pko hastasıyım uzun zamandır bu nedenle zoratanin kullandım ve şu an sivilcelerim tekrarlıyor gibi. Merak ettim sizde mi bu ve benzeri ilaç kullandınız, eskisi gibi çok çıktı mı tekrardan. Ve hala pko hastalığınız devam ediyor mu?
inşallah canım sağol :)Geçmiş olsun cnm. İnşallah sağlığına kavuşursun.
evet ben de gül suyunu fısfıslı şişeye koydum hergün sürekli sıkıyorum yüzüme gül suyundan buz yapıp yüze sürmek de çok iyi gelirmişMakyaj yapıyorsanız ,özellikle fondöten falan bırakın.Bayağı fark ediyor,e bir de yağlı yiyecekler yemeyin tabi.
Bunun dışında yeşil çay içmek falan da iyi geliyor diye duydum.Bir de ben gül suyu sürüyordum iyi geliyordu.
Sonra limon da denedim.O da iyi geldi.Limonu ikiye bölüyordum,yüzüme sürüyordum böyle,bayağı acıyordu ama 2 güne sivilceler gidiyordu bende.
canım Merhaba bende pko hastasıyım yıllarca boşu boşuna kadın dogumculara gitmisim. ..pko hastasıyım bu yüzden yüzüm sivilceli. Her gün hayıt tohumu içiyorum yüzüme bakım yapıyorum ama kurtulamadım. Cildim kötü olunca çirkin hissediyorum. Bana bi şey önerir misiniz?
öyle mi? Benim yüzüme iyi geliyor kızarıklıklar yatışıyor. Demek ki sizdeki etkisi farklıGül suyu bende sivilce yapıyor.
Genel olarak da sivilceleri arttırır diye biliyorum ben. =/