kendimi güzel bulmuyorum

Ben de de aynı sorun oluyor pcos tan dolayi olduğunu bilmeden önce çok dermatoloji bölümünde surundum hatta iki kere zoretanin tedavisi gördüm 6 şar aydan hemde.o ağır ilaca ragmen yeniden çıktı kistik şekilde.şimdi diane 35 kullaniyorum 4 yıldır o geçiriyor bi tek.o da geçici tabi,birakinca ayni sorunlar devam ediyor..

Ben de PCOS hastasıyım; doktor "Her ilaç herkeste aynı yan etkileri göstermiyor" demişti. Benim kullandığım ilaç hiçbir yan etki göstermedi mesela, ne tüylenme, ne mide bulantısı, ne kilo sorunu. Doktorunuzla görüşerek ilacınızı değiştirmesini talep edebilirsiniz.

Makyaj yapıyorsanız ,özellikle fondöten falan bırakın.Bayağı fark ediyor,e bir de yağlı yiyecekler yemeyin tabi.
Bunun dışında yeşil çay içmek falan da iyi geliyor diye duydum.Bir de ben gül suyu sürüyordum iyi geliyordu.
Sonra limon da denedim.O da iyi geldi.Limonu ikiye bölüyordum,yüzüme sürüyordum böyle,bayağı acıyordu ama 2 güne sivilceler gidiyordu bende.:KK48:

Ben de pko hastasıyım uzun zamandır bu nedenle zoratanin kullandım ve şu an sivilcelerim tekrarlıyor gibi. Merak ettim sizde mi bu ve benzeri ilaç kullandınız, eskisi gibi çok çıktı mı tekrardan. Ve hala pko hastalığınız devam ediyor mu?

Evet devam ediyor zaten pko malesef biten bir rahatsizlik degil.8yil icerisinde 2.kez kullandim o ilacin muadilini.Eskisi gibi cok cikmadi.Daha dogrusu bu defa cene etrafimda yagli cilt yapisiyla putur putur oldu yuzum.Bir daha tekrarlanmamasi icin umut etmekten baska yapabilecegim birsey yok.Ama gittigim doktor isini bilen ve mesleginde cok iyi yerde olan bir dermatologtu ve cilt altimin pko sebebiyle yagli oldugunu tekrarlamasi muhtemel oldugunu soylemisti.

Makyaj yapıyorsanız ,özellikle fondöten falan bırakın.Bayağı fark ediyor,e bir de yağlı yiyecekler yemeyin tabi.
Bunun dışında yeşil çay içmek falan da iyi geliyor diye duydum.Bir de ben gül suyu sürüyordum iyi geliyordu.
Sonra limon da denedim.O da iyi geldi.Limonu ikiye bölüyordum,yüzüme sürüyordum böyle,bayağı acıyordu ama 2 güne sivilceler gidiyordu bende.:KK48:
evet ben de gül suyunu fısfıslı şişeye koydum hergün sürekli sıkıyorum yüzüme gül suyundan buz yapıp yüze sürmek de çok iyi gelirmiş

pko hastasıyım bu yüzden yüzüm sivilceli. Her gün hayıt tohumu içiyorum yüzüme bakım yapıyorum ama kurtulamadım. Cildim kötü olunca çirkin hissediyorum. Bana bi şey önerir misiniz?
canım Merhaba bende pko hastasıyım yıllarca boşu boşuna kadın dogumculara gitmisim. ..
meğerse insülin direnci pko yapiyormus endokrinoloji uzmanına gittim artık her ay düzenli adet oluyorum ve sikayetlerim yok denecek kadar azaldı. ..
hayat tohumu bende kullanmistim hiç faydası olmuyor eğer endokrinoloji ye gitmediysen gitmeni tavsiye ederim

X