Kendimi Gerçekten Çok Kötü Hissediyorum...

Liste falan vermedi bana. Ekmek yeme falan dedi. Şekeri kes dedi. Bilindik şeyleri söyledi. Bende uygulamaya çalıştım ama veremedim.

Doktorum değerlerin iyi falan diyip yolluyor. Ben gittigimde soracagim bu kilo mevzusunu. Tesekkur ederim :)

Cok gecmis olsun. Bende elimden geldiğince merdiven falan kullanmaya çalışıyorum. Yapıyorum yapıyorum veremiyorumm. Bi süre sonra illallah ettim bıraktım.

Liste falan vermedi bana. Ekmek yeme falan dedi. Şekeri kes dedi. Bilindik şeyleri söyledi. Bende uygulamaya çalıştım ama veremedim.

Emin misiniz gittiğiniz kişinin diyetisyen olduğuna?
Hiç bir diyetisyen yaşınız 18 den büyükse böyle bir şey yapmaz.
Hedef kilo belirlenir, yağ oranı ölçülür, buna göre de diyet listesi verilir.

Emin misiniz gittiğiniz kişinin diyetisyen olduğuna?
Hiç bir diyetisyen yaşınız 18 den büyükse böyle bir şey yapmaz.
Hedef kilo belirlenir, yağ oranı ölçülür, buna göre de diyet listesi verilir.
Devlet hastanesindekine gittim. Diyetisyendi evet eminim.

Burada cuma zayıflama yarışmaları var.
Çok güzel kilolar veriliyor.sabır,istikrar ve sağlıklı beslenerek tabi.
Ben pkosluyum yaşım sizden çok fazla ve 1 yılda (4 ay ara vererek hatta) 24 kilo verdim.
Geçmiş olsun ama hastalığa rağmen çok iyi kilolar verenler var

Evet bencede istikrar en başta gerek. Biraz boğazı severim hani. Ama aldım bari veriyim ona sinir oluyorum.

Çevremin sürekli 'Ayı gibi oldun, öküz gibi oldun, artık kilo ver, bu yaşta bu kilo iyi değil. Manken gibi olmak varken ne bu kilo, kalçam gerçekten çok kötü duruyor' vs yorumlardan bıktım.

Bunu diyenlere "Sen kendi tipine bak Allah'ın....." (artık gerisini nasıl isterseniz öyle doldurun) diyeceksiniz.
Valla bazen hakaret gerekiyor, kusura bakmayın; insanların bu cahil davranışları karşısında. "Kafanıza takmayın" demek bize kolay, ama aynı durumda olununca illaki takılır. Bu şekilde olmasa da farklı fiziksel özellikler üzerine daha gençken az kafa yormamışımdır. Şimdi 31 yaşındayım ve "Şimdiki aklımla o yaşlarımı yaşıyor olsaydım" derim bazen; boşu boşuna kendinize zehir etmeyin hayatı 3-5 kendini bilmez için. Kaldı ki müthiş kilolu biri de değilsiniz verdiğiniz bilgilere göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…