- 10 Haziran 2016
- 271
- 98
- 28
- 28
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
-
Çok teşekkür ederim. Tabiki biliyolar. Ama onlar benim çok yememden kaynaklı olduğunu düşünüyor. Tamam iştahım açık ama sadece hani aşırı aşırı yemiyorum. Kimse belki hastalığından kilo veremiyor, belki ilacın yüzünden alıyor diye düşünmüyor.Siz neden kötü hissediyorsunuz? Çevrende bu yorumları yaparken hasta olduğunu bilmiyorlar mı? ( sizi kırmayı çekinmeyen insanları sizde kırın) Zayıf olmak yerine tedavi sürecinde büyüm bedenli mankenlere bakabilirsin. Kadın her yaşında, kilosunda ayrı güzeldir. Umarım bir an önce sağlığına kavuşursun canım
Benim bir arkadaşım var gerçekten çok kişiye sağlıklı kilo vermeleri konusunda çok yardımcı oldu ben o kadar ciddiye almıyordum ama benim yanımda sürekli teşekkür telefonları geliyor çok dikkatli yapıyor işini bu kadar başarılı olması tesadüf olamaz istersen seni ona yönlendirebilirim ama zorlayıcı olmak istemem sen bilirsin yine de. Ama üzülme dünyanın sonu değil mutlaka kilo verirsin sen yeter ki kararlı ol bazı insanların birilerinin canını acıtmak egolarını tatmin ediyor ve böyle insanlar dost olamazBen gerçekten uzun zamandır kendimi çok kötü hissediyorum, kilo konusunda. Sağlık sorunum var. Tiroidlerim çalışmıyor. 1.65 boyundayım 70 kiloyum. Yaşım 19 Hap kullanıyorum bir buçuk senedir. İnternetten baktığımda benim gibi tıpta hastalığımın adı hipotiroid diye geçiyor. Hipotiroid hastası olanlar kilo vermekte oldukça zorlanıyor. Benim yapmadığım diyet spor kalmadı. Diyetisyenede gittim.Fazla birsey söylemedi. Benim bildiklerimi bana anlattı. Zaten mucize yaratmasını beklemedim.Biraz yemem vardı ama aşırı değildi. Günlük cips çikolata yiyen biride değildim. 60 tan 70 kiloya çıktım. Teşhis konuldu, tedaviye başladık. Tık yok tersine aldım. Hap belki kilo yapıyor bilmiyorum. Bizler çok zor kilo veriyoruz. Kendimden gerçekten nefret ediyorum. Ne etek ne elbise giyebiliyorum. Armut tipli biriyim. Belim ince. Bacaklarımda ince. Kollarım ve kalçamdan kilo aldım. Benim gibi hasta olan var mı? Varsa acil şifalar diliyorum.Kilomdan utanır hale geldim. Çevremin sürekli 'Ayı gibi oldun, öküz gibi oldun, artık kilo ver, bu yaşta bu kilo iyi değil. Manken gibi olmak varken ne bu kilo, kalçam gerçekten çok kötü duruyor' vs yorumlardan bıktım. Kilomun fazla olmasının bende farkındayım. Bunun sürekli bana papağan gibi dile getirilmesinden usandım.
Hayran kaldım başarına gerçekten. İşte keşke herkesin bünyesi bir olsa. Benim vücudum çok inat ya. Her yönden valla. Özellikle bir şeye alışma konusunda. Tekrar tebrik ederim.Seneler onceeee 55ten yukarı değildim. Hatta iştahsız biri bile sayılabilirdim :) sonraaa, hastanede staj yapıyordum bir ara. Dedim ki bir check-up yaptırayım ... Zaten gencim bir şeyim yoktur ama??? kafasindaydim. Sonra, tiroid bezimin az çalıştığını öğrendim. Hapa basladim 75 e kadar çıktım... Adet duzenime varıncaya kadar her şeyim sasti..
Kilo vermeye karar verdim. Ve 8 ayda tam 20 kilo verip tüm sagligima yeniden kavustum.... İlaç kullaniyorum ama 36 bedenim :)
Adet duzenim 30 günde bir... İstersen kilo verebilirsin. Ben verdiysem...:))))))
Gerçekten mi? Şaşırdım.Benim bir arkadaşım var gerçekten çok kişiye sağlıklı kilo vermeleri konusunda çok yardımcı oldu ben o kadar ciddiye almıyordum ama benim yanımda sürekli teşekkür telefonları geliyor çok dikkatli yapıyor işini bu kadar başarılı olması tesadüf olamaz
Hem o kadar da kilolu değilsin ki boyundan 5 kilo fazla çok kilolu göstermezBen gerçekten uzun zamandır kendimi çok kötü hissediyorum, kilo konusunda. Sağlık sorunum var. Tiroidlerim çalışmıyor. 1.65 boyundayım 70 kiloyum. Yaşım 19 Hap kullanıyorum bir buçuk senedir. İnternetten baktığımda benim gibi tıpta hastalığımın adı hipotiroid diye geçiyor. Hipotiroid hastası olanlar kilo vermekte oldukça zorlanıyor. Benim yapmadığım diyet spor kalmadı. Diyetisyenede gittim.Fazla birsey söylemedi. Benim bildiklerimi bana anlattı. Zaten mucize yaratmasını beklemedim.Biraz yemem vardı ama aşırı değildi. Günlük cips çikolata yiyen biride değildim. 60 tan 70 kiloya çıktım. Teşhis konuldu, tedaviye başladık. Tık yok tersine aldım. Hap belki kilo yapıyor bilmiyorum. Bizler çok zor kilo veriyoruz. Kendimden gerçekten nefret ediyorum. Ne etek ne elbise giyebiliyorum. Armut tipli biriyim. Belim ince. Bacaklarımda ince. Kollarım ve kalçamdan kilo aldım. Benim gibi hasta olan var mı? Varsa acil şifalar diliyorum.Kilomdan utanır hale geldim. Çevremin sürekli 'Ayı gibi oldun, öküz gibi oldun, artık kilo ver, bu yaşta bu kilo iyi değil. Manken gibi olmak varken ne bu kilo, kalçam gerçekten çok kötü duruyor' vs yorumlardan bıktım. Kilomun fazla olmasının bende farkındayım. Bunun sürekli bana papağan gibi dile getirilmesinden usandım.
Evet bazı kişilerde öyle diyor.Hem o kadar da kilolu değilsin ki boyundan 5 kilo fazla çok kilolu göstermez
Çok teşekkür ederim. Tabiki biliyolar. Ama onlar benim çok yememden kaynaklı olduğunu düşünüyor. Tamam iştahım açık ama sadece hani aşırı aşırı yemiyorum. Kimse belki hastalığından kilo veremiyor, belki ilacın yüzünden alıyor diye düşünmüyor.
Gerçekten arkadaşımı övmek adına söylemiyorum bunu hatta başta inanmıyordum çok kızıyordum ama yıllardır bu işle uğraşıyor ve inan bana karşısına gelenler senden çok abartılı kilolu sen kilolu musun bence bu kadar üzülecek kadar kilolu değilsin, bende yıllardır fiziğimi korumak için uğraşıyorum bir kızım var çok şükür şimdi kilom ne çok zayıf ne de toplu denemeyecek kadar düzgün ama hep dikkat ederek tabiiGerçekten mi? Şaşırdım.
Bence hiçte kafana takma gerçekten kilolu görünmediğine eminim sen kendini beğen her halinle kimse senden önemli değilEvet bazı kişilerde öyle diyor.
Banada sürekli çok zayıfsın diyorlardı hatta halen bile sen gene kilo vermişsin diyorlar hep sürekli kilo versem bu güne kadar biterdim görünmez olurdum :))Evet bazı kişilerde öyle diyor.
Hastalığının oldugu bölümüde bir bak istersen forumda vardır belki dr önerirler.
Çok teşekkür ederim. İşe yarayacaksa bi sorayım doktora.Burdan yönlendirmek pek doğru olmayabilir ama instagramda tesadüfen bi diyetisyene denk geldim. Bahar detoksu kabak detoksu gibi bi kaç detoksunu uyguladım inanılmaz fayda gördüm. Siz de bi araştırın doktorunuza ve diyetisyeninize danışın sakıncası yoksa uygulayın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?