Kendimi geliştirmek için sosyalleşmek için ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
bunlar için nerelere gidebilirim nerelerde takılmalıyım bu sıralar baya taktım sosyalleşmeye (bide bugun çok konu açtım kusura bakmayın lütfen )

Sosyalleşmek kendiliğinden gelişen birşeydir, ben sosyalleşmek istiyorum hadi şuraya takılayım değildir, bu ortamı insan farkettmeden oluştrur,arkadaşları dostları işleri bunlara etkendir.

Diğer konundan gelip bu konuna cevap veriyorum ☺ mantığını kullan arkadaşım ☺ okul is nebilim çevrendeki arkadaslarinla sosyalleş Kuzenlerin ve onların arkadaşlarıyla sosyalles olmadı kendin gez dolaş illa arkadasa ihtiyaçmi duyuyorsun?

Yas kac?
Sosyallesmek icin spor,klupler,tiyatro etkinlikleri oneriyorum.

Diğer konundan gelip bu konuna cevap veriyorum ☺ mantığını kullan arkadaşım ☺ okul is nebilim çevrendeki arkadaslarinla sosyalleş Kuzenlerin ve onların arkadaşlarıyla sosyalles olmadı kendin gez dolaş illa arkadasa ihtiyaçmi duyuyorsun?
Birilerine ihtiyaç duyan cidden sadece ben miyim kendimi yalnız hissediyorum tekken yapabileceğim birşeyim olmuyor

Aynı şeyi yapmaktan keyif aldığın insanlar bul. Mesela birlikte film izleyebileceğin kahve içip konuşacağın bir iki kişiyle başla.

Halihazırda kalabalık kız grubu olan arkadaşların varsa onlarla vakit geçir. Mesela sırf görüşebilelim, oturalım birlikte diye 100 lirasına gün yaptık 8-10 kız arkadaş. Çıkıyoruz yemeğimizi yiyoruz 25-50 arası harcıyoruz 100 er lirada gün için topluyoruz. 150 lirayla sosyalleşiyoruz. Ayda 1 gün.

Evime kahveye gelecek kadar samimi olduklarım var. Kahvaltı sonrası uğrayıp 1 saat kahve içiyoruz evine geçiyor.

Erkek arkadaş vs yapmak istiyorsanız kız erkek karışık buluşulan arkadaşlarınıza katılın. Biz genelde doğum günlerinde tanışıyoruz benim arkadaşlarım, arkadaşımın arkadaşları ortak kişilerle.

Ben kolej öğretmeniyim. İş değişikliği yaptıysam eskilerle ayda 1-2 görüşüyorum.

Zamanla olacak şeyler damdan düşer gibi değil. Arkadaş ortamı çevresi geniş arkadaşınıza evde de sıkılıyorum ayy napsam vs desen o sana demeye başlar şuraya gidiyoruz gelmek ister misin vs.

Aynı şeyi yapmaktan keyif aldığın insanlar bul. Mesela birlikte film izleyebileceğin kahve içip konuşacağın bir iki kişiyle başla.

Halihazırda kalabalık kız grubu olan arkadaşların varsa onlarla vakit geçir. Mesela sırf görüşebilelim, oturalım birlikte diye 100 lirasına gün yaptık 8-10 kız arkadaş. Çıkıyoruz yemeğimizi yiyoruz 25-50 arası harcıyoruz 100 er lirada gün için topluyoruz. 150 lirayla sosyalleşiyoruz. Ayda 1 gün.

Evime kahveye gelecek kadar samimi olduklarım var. Kahvaltı sonrası uğrayıp 1 saat kahve içiyoruz evine geçiyor.

Erkek arkadaş vs yapmak istiyorsanız kız erkek karışık buluşulan arkadaşlarınıza katılın. Biz genelde doğum günlerinde tanışıyoruz benim arkadaşlarım, arkadaşımın arkadaşları ortak kişilerle.

Ben kolej öğretmeniyim. İş değişikliği yaptıysam eskilerle ayda 1-2 görüşüyorum.

Zamanla olacak şeyler damdan düşer gibi değil. Arkadaş ortamı çevresi geniş arkadaşınıza evde de sıkılıyorum ayy napsam vs desen o sana demeye başlar şuraya gidiyoruz gelmek ister misin vs.
Şuan 0 arkadaş gibi düşünebiliriz çünkü takılmak isticeğim kimse yok etrafımda o yüzden daha zor olucak

Sporun,kluplere takilmanin,tiyatronun ve sinemanin tam zamani :KK66: bir de yabanci dil kurslarinin. Onu soylemeyi unutmusum.
YDS kursuna yazıldım ona başlıcam bide diksiyon kursumda başlıcak ama daha yaratıcı ve daha daha kaliteli kendini geliştirmiş insanlar bulabileceğim biryer istiyorum

Kütüphaneye gidebilirsin. Gerçek kitaplar okumalısın. Gerçek tarih, insanlık tarihi, sanat tarihi okumalısın. Gerçek yazarları, klasikleri okumalısın. Kendini siyaset, felsefe, kültür, insan psikolojisi, kitle psikolojisi ve tarih olarak geliştirmelisin.
Saçma sapan aşk kitapları değil.
Gezmeli, seyehat etmeli, görmeli ve oralardan bir şeyler öğrenmelisin.
Tiyatrolara gitmeli, kült filmleri izlemelisin.
Hayvanlara, doğaya, insan haklarına bağlanmalı bir fikir sahibi olmalısın.
Ön yargılarını, cinsiyetçi ve ırkçı söylemlerini(varsa) bir çuvala koyup yakmalısın.
Bunları beraber yapabileceğin arkadaşlar edinmelisin.
Bunun için de tiyatro kursu, fotoğrafcılık kursu vs. olabilir mesela.
Ya da gönüllü çalışabileceğin bir çok dernek bulabilirsin.
Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim.
Beynini ne kadar doldurursan etrafından o kadar insan eksilecek.
Çoğunluktan azınlığa geçeceksin.
Ama şunu da söylemekte fayda var, o insanlar gerçek insanlar olacak.
Önyargısız, cinsiyetçi olmayan, saygılı, kültürlü, dolu insanlar...
Kolay gelsin :)

Back
X