Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birilerine ihtiyaç duyan cidden sadece ben miyim kendimi yalnız hissediyorum tekken yapabileceğim birşeyim olmuyorDiğer konundan gelip bu konuna cevap veriyorum ☺ mantığını kullan arkadaşım ☺ okul is nebilim çevrendeki arkadaslarinla sosyalleş Kuzenlerin ve onların arkadaşlarıyla sosyalles olmadı kendin gez dolaş illa arkadasa ihtiyaçmi duyuyorsun?
21Yas kac?
Sosyallesmek icin spor,klupler,tiyatro etkinlikleri oneriyorum.
Hah,tam zamani.
Ozaman dediğimi uygula arkadaşım birde kurslara falan yazıl dans kursu olabilir mesela yada spora yazil. .Birilerine ihtiyaç duyan cidden sadece ben miyim kendimi yalnız hissediyorum tekken yapabileceğim birşeyim olmuyor
Nasıl yani :)Hah,tam zamani.
Sporun,kluplere takilmanin,tiyatronun ve sinemanin tam zamaniNasıl yani :)
Şuan 0 arkadaş gibi düşünebiliriz çünkü takılmak isticeğim kimse yok etrafımda o yüzden daha zor olucakAynı şeyi yapmaktan keyif aldığın insanlar bul. Mesela birlikte film izleyebileceğin kahve içip konuşacağın bir iki kişiyle başla.
Halihazırda kalabalık kız grubu olan arkadaşların varsa onlarla vakit geçir. Mesela sırf görüşebilelim, oturalım birlikte diye 100 lirasına gün yaptık 8-10 kız arkadaş. Çıkıyoruz yemeğimizi yiyoruz 25-50 arası harcıyoruz 100 er lirada gün için topluyoruz. 150 lirayla sosyalleşiyoruz. Ayda 1 gün.
Evime kahveye gelecek kadar samimi olduklarım var. Kahvaltı sonrası uğrayıp 1 saat kahve içiyoruz evine geçiyor.
Erkek arkadaş vs yapmak istiyorsanız kız erkek karışık buluşulan arkadaşlarınıza katılın. Biz genelde doğum günlerinde tanışıyoruz benim arkadaşlarım, arkadaşımın arkadaşları ortak kişilerle.
Ben kolej öğretmeniyim. İş değişikliği yaptıysam eskilerle ayda 1-2 görüşüyorum.
Zamanla olacak şeyler damdan düşer gibi değil. Arkadaş ortamı çevresi geniş arkadaşınıza evde de sıkılıyorum ayy napsam vs desen o sana demeye başlar şuraya gidiyoruz gelmek ister misin vs.
YDS kursuna yazıldım ona başlıcam bide diksiyon kursumda başlıcak ama daha yaratıcı ve daha daha kaliteli kendini geliştirmiş insanlar bulabileceğim biryer istiyorumSporun,kluplere takilmanin,tiyatronun ve sinemanin tam zamanibir de yabanci dil kurslarinin. Onu soylemeyi unutmusum.