Kendimi değiştirmek istiyorum

cicek_

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
12
0
Merhaba arkadaşlar. Sizden benim için önemli olan bir konuda yardım almak istiyorum. Öncelikle fiziksel özelliklerimi belirteyim: 63 kiloyum. 1.60 küsür boyum var. Saçlarım orta uzunlukta ve cansız. Kaşlarım konusunda bir sıkıntım yok. Giyim tarzım ise tam bir fiyasko diyebilirim. Ya şöyle söyleyeyim; ben kendimi değiştirmek istiyorum ama bunu etrafımdaki hiç kimseye söyleyemiyorum. Çünkü yardım edemeyeceklerini biliyorum. Öncelikle hedefim 50 kiloya inmek. Bunu da nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü çok iradesizim. Boyumla bir sıkıntım yok. Giyim tarzımı da değiştirmek istiyorum. Makyaj yapmayı zaten bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun, kendimi çok kötü hissediyorum.

İlk önce zayıflamak istiyorsun sanırım
Haftanın 4-5 günü 1 saat yürüyüş yap
Yediklerini 3 ana 2 ara öğün olarak böl
Mümkünse meyvesuyu, kuru yemiş cips, bögrek pasta ve kek gibi seyleri haftada 1 gün tüket.. Yada tatlı ihtiyacını sadece sütlü tatlılarla karşıla
Saçlarının cansız olmasının sebebi sagliksız olmasından kaynaklanıyor olabilir.
Giyimine gelince zayıfladıktan sonra düşün bu konuyu hepsini aynı anda yapmaya çalışırken dikkat ette psikolojin bozulmasın

Merhaba. Oncelikle söylediğin gibi kilo vermeye çalış. Kendini çok kasmadan sağlıklı beslenerek ve haftada en az 4 gün spor - en basiti yürüyüş yaparak başla.Yuzme imkanin varsa o da cok iyi. Kısa vadede değil de, daha uzun bir sureye yayarak yap bence. Kilo vermeye basladiktan sonra zaten motive olacaksindir. Bu surede saclarina cok fon cekme, dinlendir, evde kendin sac maskeleri, kurler uygula ya da maddi durumun uygunsa hazir olanlardan kullan. Cildine de maskeler, kurler uygula. Biraz kilo verip, fit bir gorunume kavusup, saclarini ve cildini de canlandirdiktan sonra gerisi cok kolay :) Ondan sonra gardolabini yenile. Daha civil civil giysiler al. Ya da sade giysilerı aksesuarlar kullanarak şık kombinler oluştur. Ayda en az 2 defa kuafore gitme zorunlulugu koy kendine- fon cektir, bukleler yaptir, sac rengini degistir vs. Maddi durumuna gore bu sayiyi artira da bilirsin tabi. Kuaforden cikinca insan kendini daha pozitif hissediyor ve ozguven yerine geliyor sanki:) Makyaj konusuna gelince. Youtube-da cok guzel kanallar var. Makyaj yapmayi sifirdan ogretiyorlar, Once goz kalemi-eyeliner -rimel ve rujla baslayip sonra ihtiyaca ve zevke gore daha zor kisimlara gecersin- fondoten, aydinlatici, far vs. Her gun izlesen bu videolardan ve izleyerek pratik olarak evde uygulasan 10 gune kalmaz ogrenirsin zaten :KK8: Simdilik aklima gelenler bunlar. Ben de son 2-3 yilda kendimi cok saldim. Bu dediklerimi ben de uygulamaya basliyorum. Oncelikle kilo vermekle ise koyuldum. Kolay gelsin ikimize de :KK49:

Merhaba arkadaşlar. Sizden benim için önemli olan bir konuda yardım almak istiyorum. Öncelikle fiziksel özelliklerimi belirteyim: 63 kiloyum. 1.60 küsür boyum var. Saçlarım orta uzunlukta ve cansız. Kaşlarım konusunda bir sıkıntım yok. Giyim tarzım ise tam bir fiyasko diyebilirim. Ya şöyle söyleyeyim; ben kendimi değiştirmek istiyorum ama bunu etrafımdaki hiç kimseye söyleyemiyorum. Çünkü yardım edemeyeceklerini biliyorum. Öncelikle hedefim 50 kiloya inmek. Bunu da nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü çok iradesizim. Boyumla bir sıkıntım yok. Giyim tarzımı da değiştirmek istiyorum. Makyaj yapmayı zaten bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun, kendimi çok kötü hissediyorum.

ilk önce bir diyetisyene gitmeni tavsiye ediyorum... sen kilo verirken de saç makyaj ve giymen gereken renkleri belirleyebilirz burda

Tatlım benim sana onerim eger diyetisyene gidemiyorsan gunde en az 2 litre suyunu ic hergun 1 saat yürüyüşünü yap birde abur cubur ve tatlı yemeyi kes sağlıklı seylere yönel 10 kiloyu bu şekilde 3 4 ayda rahat verirsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim benim kilonu sorun etme çok kilolu olup da çok güzel görünen kadınlar var yani ve kilon fazla değil senin yemeğini kesme kilo vermek için spor yap spor yapmadan kilo verirsen etin sarkar ve kötü bi görüntü oluşur bence ilk saç ve Giyim tarzindan başlayalım

X