- Konu Sahibi kardelen_32
-
benım bırı 4aylık oglum bırı 5yasında kızım var ben kendımı bakımsız kılolu cocuklarıyla ilgilenemeyen özelikle kızımla ilgilenemeyen kotu bır anne olarak hisedıyorum bunu bana kayınvalıdem sureklı soyluyor bıraz oncede bunun ıcın tartıştık kızımın cok yaramaz oldugunu hıçbırsey dınlemedıgını benı uzdugunu soyledım aaaa sen zaten onu sevmiyorsun hep bebekle ılgılenıyorsun yazık bu cocuga dıye cıkıstı ben zaten sucluluk hısedıyorum kızıma karsı bıde bu oyle deyınce 2saatır falan aglıyorum senağlamaben yavrumu neden sevmeyeyım bı soyleyın yaasenağlamaben ona dert yanmamın sebebi beni teseli etmesiydi bugunler gececek sabır et sakin ol demesiydi işleri baska yere saptırdı baska konulara dondurdu kızımıda aldı parka goturdu zaten sutum olmuyor suanda saatlerdır aglıyorum o ise eltımle beni kovlasıyorrr bunu cok ıyıbılıyorum
ali-ye Allah sabır versin canım.fazla takma kafana boşver başkaları yüzünden bebişin sütsüz kalmasın.bu arada kızın ne tatlı maşallah:)benimde 1.5 yaşında kızım var Allah kısmet ederse 4yaşındayken tekrar hamile kalmayı düşünüyorum.yani seninki gibi 5 yaşındayken kardeşi olacak inşallah.sen memnunmusun aralarındaki yaş farkından biraz dahamı uzatmalıyım arayı yoksa?tavsiyelerini bekliyorum canım.Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin gerisi boş arkadaşım
Bence bukadar şikayetçi olunacaksa anne olmayı düşünmemek lazım Allah bizlere bebek nasip etmişde bizler rahat bir bardak çay içmenin telaşınamı düşücez çalışan bir anneyim ve zaman zaman gece uzun saatler bebeğimi ayağımda sallamak zorunda kalıp sabahda yorgun argın işe gitsemde onun kokusu butun yorgunlugumu alıyor :)
azracım ilk zamanlar gerçekten zor geçiyor kendi adıma işe gelip akşama kadar bebeğimi düşünüp bazende gizli gizli ağlayıp akşam olmasını bekliyordum saat bası anneme telefon edip ne yaptıgını soruyordum 3 ay oldu işe başlıyalı bebeğim 9,5 aylık şimdide çok özlüyorum kokusu burnumda tütüyor ne kadar zamanla alışılıyor densede en güvenilir kişiye emanet edip ayrılmıs olunsada annelik çok farklı bişey onun sevgisi bambaşka çok zor oluyor ayrılıklar .. onunla oldugum zamanlarım en güzel anlarım oluyor Allah hepimizin yavrularını bağışlasın sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin...anne olmak isteyenlerede tez zamanda bu duyguyu yasatsın inşallahh:Saruboceq:
azra2010 bende işe başlıycam ama nasıl bırakıcam,bi bakıcı buldum ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum,çalışmasamda ben deliricem dayanıcak sabrım kalmadı,bunalıma girdim işimi özledim,müşterilerimi arkadaşlarımı özledim,kaynanamla akşama kadar aynı havayı solumaktan bıktım,yanlız olsam hiç çalışmazdım belki ama böyle çıldırıyorum,şuan patlamaya hazır bomba gibiyim heran birine patlıyabilirim,çokmu bencilim ya ama çalışmam lazım,her gün aynı insanları görmekten sıkıldım......
seni anlamaya çalışıyorum ama böyle bi yere waramazsın bence eşinle paylaş bu durumu kendini bu kadar harab etme bebişede yazık senden yoksun kalcak boşyere.hiç umursama önümüz yaz al bebişini çık gez olumsuz hiç bişeyi görmemeye çalış olmazmıyok canım istese 10 tane ev alır büyük oğlununda birsürü evleri var ama burası bahçeli yeşil falan ya gitmez,benim eşimde gitmiyor ölsem burdan gitmem diyor mecburen bereber yaşıyoruz,hatta evi çift daire yaptık 2oda bi salon ama hiş bişey değişmedi herşey daha berbat oldu eşimin sülaleside burda yaşıyor aynı mah.de,şuan kaynanam geldi yanıma yürüteçin yerini değiştirdi ya bırak ben oraya koyuyorum kafayı sıyırmak üzereyim yakında bakırköyden yazarım,artık herşey gözüme batıyor önceden öyle değildim böyle,inanki azracım yanlız olsam hayatta kızımı bırakıp çalışmam huzurla büyütürüm ama hiç huzurum kalmadı,çok mutsuzum,psikologa gidicem çok fenayım..
esmerlady bu arada ben melis bebişimin adı azra :)
benim kızımın adı mina,canım sana özel msj gönderiyorum ama cvp gelmiyor neden...yaz geldi kızımla doya doya gezicem işi askıya aldım bakalım nereye kadar gidecek,eşime çok söylüyorum ama inatçı ya gitmem diyor başka birşey demiyor..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?