- Konu Sahibi kardelen_32
-
Bende kendini çok mutsuz hissedenlerdenim. 6 aylık bir oğlum var anneliğin sıkıntılarını yaşıyorum bende hepniz gibi. Ama iki gündür bebeğim hasta poposunda bir iltihaplanma oluştu enjektörle aldılar. Üstüne antibiyotik ve antibakteriyel verdiler hepsini kullanıyorum . Üstelik şu havada sabah öğle akşam oturma banyosu yaptıyorum. Çok zorlanıyorum ya... Bazen banyoda ağlıyor ama mecbur oturmak zorunda. iyi olmazsa ameliyat diyorlar. Çok moralim bozuluyor bazen. Bi de el kadar bebeye dayadık antibiyotikleri napcaz bilmiyorum.
Kızlar benim bebişim 5 aylık oldu. Bende hala devam ediyo. Oğlumu çok seviyorum bebişim dünya tatlısı o başka ama kendimi mutsuz, paspal, bakımsız hissediyorum. Bilmiyorum sonu nereye varır?
Bence bukadar şikayetçi olunacaksa anne olmayı düşünmemek lazım Allah bizlere bebek nasip etmişde bizler rahat bir bardak çay içmenin telaşınamı düşücez çalışan bir anneyim ve zaman zaman gece uzun saatler bebeğimi ayağımda sallamak zorunda kalıp sabahda yorgun argın işe gitsemde onun kokusu butun yorgunlugumu alıyor :)
azracım ilk zamanlar gerçekten zor geçiyor kendi adıma işe gelip akşama kadar bebeğimi düşünüp bazende gizli gizli ağlayıp akşam olmasını bekliyordum saat bası anneme telefon edip ne yaptıgını soruyordum 3 ay oldu işe başlıyalı bebeğim 9,5 aylık şimdide çok özlüyorum kokusu burnumda tütüyor ne kadar zamanla alışılıyor densede en güvenilir kişiye emanet edip ayrılmıs olunsada annelik çok farklı bişey onun sevgisi bambaşka çok zor oluyor ayrılıklar .. onunla oldugum zamanlarım en güzel anlarım oluyor Allah hepimizin yavrularını bağışlasın sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin...anne olmak isteyenlerede tez zamanda bu duyguyu yasatsın inşallahh:Saruboceq:
Tabi ki yorum yapacaksın . yorum yıkıcı değil yapıcıdır. benimle aynı fikirde olmak zorunda da değilsin. ama madem karşındakinin durumunu bilmiyorsun seni aşan sana göre yorum bana yargılarda bulunmayacaksın. yorum yapmak demek karşıdakini yargılamak demek değildir. o zaman ben de sana senin maddi durumunu bilmeden ,ilk mesajında yazdıklarından yola çıkarak; kıyıda köşede ağlayacağına çalışma bebeğinle otur gibi saçma senin deyiminle bir yorumda!! bulunurum. ya da "bu kadar üzülünecekse çalışmayı düşünmemek lazım" gibi haddim olmayan sana göre yorum bana yersiz yargılama da bulurum. bu ne kadar sağlıklı olur onu da sen düşün.birincisi buraya yazdıgınız kadarına yorum yapılıyor oturup ne yaşadığınızı anlatmadıgınıza göre bende yasadıgınza yorum yazamam haliyle.. birşey paylaştıysanız yoruma açıktır demekki herkez sizinle hem fikir olmak zorunda değil
son olarak ben oalyın bencesini yazdım arkadaşım sana anne olmayı düşünme demedim o senin kişisel tercihin beni alakadar etmez banada kimse neden böyle düşünüyorsun deme hakkına sahip değil o zaman
biraz daha sakin olmayı dene bencee
azra2010 bende işe başlıycam ama nasıl bırakıcam,bi bakıcı buldum ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum,çalışmasamda ben deliricem dayanıcak sabrım kalmadı,bunalıma girdim işimi özledim,müşterilerimi arkadaşlarımı özledim,kaynanamla akşama kadar aynı havayı solumaktan bıktım,yanlız olsam hiç çalışmazdım belki ama böyle çıldırıyorum,şuan patlamaya hazır bomba gibiyim heran birine patlıyabilirim,çokmu bencilim ya ama çalışmam lazım,her gün aynı insanları görmekten sıkıldım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?