Kendimi çok kötü hissediyorum..

Fides

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
1.210
0
Kızlar anlatmaya çalışıcam durumumu.uzun olabilir ama okumanızı istiyorum sizden.

lise 1'i yeni bitirmiş durumdayım. ilk defa telefonum oluyo. o zamanlar arkadaşımı arayıp sapıklık yapıyim dalga geçiyim diyorum. no ezberimde çünkü yakın arkadaşım ortaokuldan.neyse leylanın adını rehberden değilde başına 0 koymadan arıyorum. uzun uzun çaldırıyorum karşı taraf açmıyo.bende aramıyorum tekrardan. meğer başına 0 koymayınca tel başka noyu aramış. 2005 yılının temmuz ayında bir çocukla tanışıyorum böylelikle. o konyada ben istanbulda. baştan konuşmak istemiyorum ama çok ısrar ediyo bende konuşmaya devam ediyorum. bir süre sonra benden hoşlandığını söylüyo.teklif ediyo. o zamanlar ne kadar safmışım ki kabul ediyorum. sevgili gibi konuşuyoruz msnde görüşüyoruz ama yüzyüze görüşme yok. aradan bi süre geçiyo yanıma geleceğini görüşmek istediğini söylüyo.e bende bekliyorum.

Onunda yaşı küçük olduğu için ailesi izin vermiyo haklı olarak ve gelemiyo. Hak veriyorum bi yandan. Biraz daha sabretmemi ve geleceğini söylüyo. Her seferinde tamam diyorum. Bana şu gün gelcem diyo sonra arıyo gelemiyorum diyo.

Kendine jilet atmayı düşünüyo, sürekli ağlıyo. Yani anlayacağınız psikolojisi bozuk bi çocuktu. Biraz da ailesi çok üstüne düşen sürekli çalıştıran biriydi. Öyle her şeye izin vermeyen. o kadar ısrarıma rağmen de okumadı lise 1 de sınıfta kalmıştı ikinci defa okurken de okulu bıraktı.

Ben bunu düzeltmeye çalışıyorum hani bayanlarda vardır ya böyle bi istek. Ama sürekli tartışmalar oluyor, benim istediğim gibi gitmiyo bu ilişki. Sürekli yapma dediklerimi yapmalar, gelicem diyipte gelmemeler. Cam’da koluna jilet atmasını unutamam. İnanın o kadar şey yaşadım ki şu an hatırlayamıyorum bile. Tabi bunun yanında güzel şeylerde olurdu. Moralim bozuk olduğunda güldürürdü neşelendirirdi. Annemi bütün özel günlerde arardı hiç ihmal etmezdi. Ciddi bile düşünüyodu. Çok güzel kızsın düşüncelerin çok güzel mantıklısın, beni iyi yönde değiştiriyosun ben seni bırakmak istemem, evlenmek isterim diyodu. Bende hevesleniyodum, kabul ediyodum. Ama çevremdeki arkadaşlarımı hep kıskanıyodum. Erkek arkadaşlarıyla el ele geziyolardı. Ben onunla hiç bir şey yaşayamıyordum. Daha görememiştim bile.

Hayal kırıklıkları, annesinin beni sevememesi derken 2.5 yıla yakın bir zaman geçiyo. E haliyle bende düşünce olarak değişiyorum. O yıl tam 30 ağustos günü İstanbul da olacağını her şeyi ayarladığını, bileti aldığını söyledi bana. Bende sürekli hayal kuruyorum şuraya buraya götürürüm diyorum. Bana sürekli hayal kurduruyordu, işte senin elinden kahvaltı yicem falan. Sonra otobüse bineceği gün bineceği saatte aradı ve ben gelemiyorum dedi. O an sanki ona karşı olan bütün sevgim bir anda bitti içimde.çünkü 2.5 yıl inanıp sabretmiştim ve hiçbir gerekçe beni ikna etmeye yetemezdi. ve artık görüşmek istemediğimi söylüyorum. sabredemediğimi böyle bi ilişki istemediğimi söylüyorum.

bu olaylardan bi kaç ay önce ortaokuldan arkadaşlarla 3 seneden sonra görüşüyoruz. geziyoruz eğleniyoruz. ortaokuldan sinir olduğum bi çocuk çok fazla dikkatimi çekiyo. o yaramaz ders çalışmayan onla bunla dalga geçen kişi ciddi anlamda beyefendi olmuştu. konuşmaları hareketleri etkilemişti beni.

ayrıldıktan bir süre sonra ortaokul arkadaşım leylaya bahsediyorum bu olayı. çok değişmiş falan diyorum. sonra bu bigün ortaokul arkadaşları toplanalım mı diyo kabul ediyoruz. ama buluşma yerinde denizle biz tek başımıza kalıyoruz. kimse gelmiyo ki kimsenin haberi yokmuş zaten. sonra geziyoruz. 1-2 böyle oluyo derken biz istanbulu turluyoruz ama arkadaşız. sonra leyla bana gelip deniz sana aşık, ona gidip melike sana aşık derken, deniz teklif ediyo. kabul ediyorum.

tabi içimde bi buruklukta var. aslında ona aşık değilim ama kaybetmek istemediğim bi insan. leyla abartarak konuşmuş ona. teklif edince kabul etmezsem kaybederşim konuşamayız diyorum kabul ediyorum. bir süre sonra ona ısınıyorum ve çok güzel bi 16 ay geçiriyoruz. iyi günlerimizde oluyo tartıştığımız günlerde. ve şu an ona çook aşığım.

ama arada bir bu eski sevgilim arıyo ve mesaj çekiyo.
rahatsızlık duyuyorum.
konuşmak istemiyorum. baştan denizi söylememiştim ısrarla ararken kendine zarar verir düşüncesiyle. ama hayatımda kimse yok diye bildiği için daha çok arıyordur diye düşünüp bahsettim. balık burcu ve çok duygusal ağladı da ağladı. her aradığında ağlar.

onu kırmak istemedim. ailesini düşündüm çocuklarını göndermek istememeleri haklı. sonuçta istanbula gelcek düşünüyolar diye. hep güzelce anlattım sevgim bitti dedim denizi anlattım, ailen bizim aileye göre değil dedim. bir kaç ay önce de bu kişi ile görüştüm. sırf nası biri olduğunu görmek için. sadece kısa bi süre.

ama hala arıyo ve çok sevdiğini söylüyo ağlıyo ve böyle oldukça bende üzülüyorum.

az önce yine aradı dayanamadım açtım. denizle özel şeyler yaşadım dedim artık arama dedim ve bana öyle şeyler söyledi ki. seni tanıdığıma lanet olsun gibi...

üzgünüm. gerçekten yaptıkları yanlış olsa da özünde kötü biri değildi.
eminim yine ağlicak
ehliyet almış ve iste şu an gelirim sana diyodu bi süre önce. engel yok diyodu yaşım 18 diyodu. ailem izin veriyo artık diyodu. ama o tren çoktan kaçtı

siz olsaydınız ne yapardınız? kendimi suçlu hissetmem gerekiyor mu?
onu bırakmakla haklı değil miyim?

çok uzun yazdım sanki kimse okumicak gibi geliyo eyvahedigeldismile

ya yaşın küçük sanırım..
bunlara bu kadar kafa yorma..
illa bi ilişki yaşamak zorunda değilsin..
eskisini de unut..
huylu huyundan vazgeçmez..
psikolojik sorunları var diyosun ne yapacaksın öyle biriyle?
camda jilet atmalar falan..
bence eskisini unut yenisine de çok kaptırma kendini..

bence onu bırakmakta cok haklısın canım..
ben senın yerınde olsam hattımı degıstırırdım aslında..cunku suan sevdıgın bırı var ve mutlu oldugun..bu ınsanı kaybetmemek ıcın ve mutlulugunun bozulmaması ıcın hattını degıstırmek bence en dogrusu..
degısık bır cocukluk ask ı yasamıssın :) ama gozlerını acmıssın..bence tekrar kapatma gozlerını..
anladıgım kadarıyla sen de zaten kurtulmak ıstıyorsun..dedıgım gıbı hattını degıstırmen dogru olur..

bu arada uzun ama okuması keyıflıydı cunku gercekten cok guzel anlatmıssın derdını :)

sağolun valla o üzüldükçe hayaller kurdukça bende üzülüyorum.
onunla konuşurken kullandığım hattımı kullanmıyorum zaten kırdım attım ama bu numaramı arıyor işte. yeni bir hat alıcam ama sevgilim askerde arar da ulaşamaz diye alamıyorum şu an. şubata kadar beklicem.

yaşım 18. küçüğüm evet ama mantıklı karar verdiğime inanıyorum ve şu anki sevgilimle çok mutluyum. ınşallah bu sefer kötü bişey olmaz da ayrılmayız.
Sevdiğin kişiyi hissetmek, gezmek, bişeyler paylaşmak çok farklıymış bunu da öğrendim
ama keşke kabullense artık bişeyleri
üzmese kendini
başkaları ile mutlu olmayı deneyebilse

biliyorum ki takıntı haline geldim onda
ve sürekli ağlicak üzülcek

yani bi insanı bu kadar üzmüş olmak da beni üzer
hani korkarım şundan belki saçma gelicek ama hani birisinden ah alırısınız da tutar ya öyle bişey
çünkü hiçbişey onun elinde değildi çocukluk ya işte.

keşke diyorum o zamanlar annem engel olsaymış bana

ama yapcak bişey yok
birde bana bir sürü hediye göndermişti onlar hala duruyo, atmanın zamanı geldi de geçiyo.

ama bi yandan şu var ki sevgisinden sonuna kadar emin olupta beni asla bırakmaz diyebileceğim kişilikte birisi
tanıdım artık onu görüştüm anladım.

denizin de sevgisinden eminim. inşallah Allah'ım hayırlısını verir ona da bana da.

hepimizin farklı kişilerle farklı dönemler paylaşımları olmuştur bazıları sorunlu bazıları mutlu ve sen bu insanla bi tesadüf sonucu tanışmışsın olabilir ama en başından bi kopukluk varmış zaten canım sizde sonuçta anlattığına göre hep gel gitler olmuş bi takım şeyler önünüze çıkmış ailesi yaş sorunu uzaklık falan derken kopukluk yaşanmış genelde ve en sonundada sürekli yaşanan gelicem gelemiyorum mevzusu olmuş son şansınıda yitirmiş bi tanem değilmi anlattığına göre işte o an o dönem kapanmış senin için ve sen bi başkasına bi takım şeylerden sonra tamamen bağlanmışsın yeni bi sayfa açmışsın eski sayfanıda yaşanmışlıklardan dolayı kırmadan kestirip atmış sın en mantıklısıda bu zaten EN GÜZELİNİ VE DOĞRUSUNU YAPMIŞSIN BENCE TABİKİ ... denedin şans verdin özveride bulundun ve sen karrşılığında hayalinin dışında kurduğun şeyler dışında karşılık aldın ondan o sayfayı kapatıktan sonra yeni biri ni sevmen en güzeli ve bu durumda ona bu şekilde söylemen en doğrusu olmuş hiç aramaması için bunu soylemeseydin geen arardı çünkü anlattığına göre gerekirse numaranı değiştir en iyisi bu olur hem senin için hem şuan sevdiğin insan için oda artık arayamaz ne dersin

lıse 2.sınıf ogrencısı olarak ne kadar mantıklısın canım aferın sana aılen senı guzel yetıstırmıs onlara tsk etmelısın.
kararın cok dogru canım benım hıc uzulme sen dogru olanı yapmıssın omrunun sonuna kadar onu mu beklıcektın? sana ıstedıgını desın kendıne yedıremıyo o yuzden oyle ılerı gerı konusuyo.benım sana tavsıyem acma o cocuk arayınca bıdaha.
nedenı de su canım sana uzuntu vermekten senın kafanı karıstrmaktan baska bı getırısı olmıcak
kendısı de sen telı actıkca umut baglıcak o yuzden bosver hayatını yasa daha cok gencsın cok guzel bı hayat var onunde.2 yıl sonra donup arkana baktıgında gulup gecıceksın bunlara.insallah mutlu olursun tatlım
sevgılerrr olumunekankayizsmile

Asya ya katılıyorum..sen yanlış bir şey yapmamissin ki..ona yeteri kadar şans ve zaman vermissin zamanında ama o değerlendirmesini bilememiş..zaten pek te doğru bir iliski değilmiş..o yüzden hiç sıkma canını..önüne bak..sevgilin gelene kadar da ararsa açma,sevgilin geldiginde de hattını değiştir..bence :))

lıse 2.sınıf ogrencısı olarak ne kadar mantıklısın canım aferın sana aılen senı guzel yetıstırmıs onlara tsk etmelısın.
kararın cok dogru canım benım hıc uzulme sen dogru olanı yapmıssın omrunun sonuna kadar onu mu beklıcektın? sana ıstedıgını desın kendıne yedıremıyo o yuzden oyle ılerı gerı konusuyo.benım sana tavsıyem acma o cocuk arayınca bıdaha.
nedenı de su canım sana uzuntu vermekten senın kafanı karıstrmaktan baska bı getırısı olmıcak
kendısı de sen telı actıkca umut baglıcak o yuzden bosver hayatını yasa daha cok gencsın cok guzel bı hayat var onunde.2 yıl sonra donup arkana baktıgında gulup gecıceksın bunlara.insallah mutlu olursun tatlım
sevgılerrr olumunekankayizsmile

o olayları yaşarken lise 2 deydim şu anda üni 1 deyim. kararımın doğru olduğunu biliyorum ama bi insanı üzmek üzüyo beni. hani ağlamasa tamam umursamicam ama bi erkek bu kadar mı ağlar.
artık tutamadım kendimi denizle özel şeyler yaşadım dedim
sana geri dönmem bu zamana kadar bekledin ama bekleme artık dedim

sonunda sinirlendi. bi süre sonra hattımı da değiştirince unutucam artık.
inşallah mutlu olabileceği biri ile karşılaşır

değiştir hattını gitsin ya

manyak imiş yani. kamerada kendini jiletliyo sana da bunu izlettiriyo

off gençlik offfffffffffffakannehir

üüzlmeni gerektircek bişey yok canım bence numaranı falan değiştir gitsin bastan sacma baslamıs daha görmedigi tanımadgı birne asık olmak falan gercekten sorunlu biriymiş hayatına bak sonucta bişe yasmamısın ortak noktanız yok anılarınız yok telefndan msnden baska cabuk gecer ama kendine zaman ver illa biiryle cıkma sevgili olma kendini dinle sabrett sadece neler geciyor bu hayatta neler bir bilsenn ne kırıklıklar ne acılar kabuk tutuyorr

üüzlmeni gerektircek bişey yok canım bence numaranı falan değiştir gitsin bastan sacma baslamıs daha görmedigi tanımadgı birne asık olmak falan gercekten sorunlu biriymiş hayatına bak sonucta bişe yasmamısın ortak noktanız yok anılarınız yok telefndan msnden baska cabuk gecer ama kendine zaman ver illa biiryle cıkma sevgili olma kendini dinle sabrett sadece neler geciyor bu hayatta neler bir bilsenn ne kırıklıklar ne acılar kabuk tutuyorr

kendime zaman verdim ama şimdiki erkek arkadaşım teklif ettiğinde hayır diyemedim çünkü cidden kişiliği düzgün biriydi. çok güzel vakitler geçiriyorduk, geziyorduk. zamanla aşık oldum ve iyiki de kabul etmişim diyorum.
deniz olmasaydı belki de daha zor geçirirdim o dönemleri. hem arkadaş oldu hem sevgili oldu. Bu zamana kadar da öyle çok ciddi tartışmalarımız olmadı. ınşallah böyle sürüp gider. onu 14 ay daha beklemeye kararlıyım :kedi:

Sen en dogrusunu yaptin güzelim....o üzülecek diye sen istemedigin bir iliskiyi sürdüremezsin.:nazar:

Zaten böyle sorunlu biri ile pek parlak bir geleceginde olmazdi kanimca.

Bu arada konun uzun oldugna ragmen okurken hic SIKILMADIM, cünkü cok güzel anlasilir ve düzgün yazmissin, tebrik ederim.olumunekankayizsmile

Burda bircok senden büyük bayan bunu örnek alsa keske.

kendime zaman verdim ama şimdiki erkek arkadaşım teklif ettiğinde hayır diyemedim çünkü cidden kişiliği düzgün biriydi. çok güzel vakitler geçiriyorduk, geziyorduk. zamanla aşık oldum ve iyiki de kabul etmişim diyorum.
deniz olmasaydı belki de daha zor geçirirdim o dönemleri. hem arkadaş oldu hem sevgili oldu. Bu zamana kadar da öyle çok ciddi tartışmalarımız olmadı. İnşallah böyle sürüp gider. onu 14 ay daha beklemeye kararlıyım :kedi:

Allah daim etsin canım sen doğru yolu bulmussun aklın gecmişte kalmamıs dönmek gibi niyetinde olmamıs bitmiş ve bitirmişsin ama kararsız olanlar ve yanlıs olanlar :))

ya önemli olan senin kimi sevdigin bi kizi bin kisi ister bir kisi alir sen kendine bak bosver gitsin

X