- 30 Haziran 2019
- 168
- 28
- 13
- Konu Sahibi Yagmurum111
-
Bu adamla olmayacağını bile bile tekrar denemen yanlıştı. Önceki konunu biliyorum, okumuştum.
Bundan sonra önüne bak artık. Takılıp kalmışsın bu adamla ilgili konulara. Ailen de haklı.
Bitiyorsa zaten yolunda gitmiyordur , iyi giden bir şey bitmez , iş en sona bitişe gelmişse zaten tekrar başlamak büyük bir hata , sen inanıp tekrar güvenmek istemişsin yani hata yapmışsın ve ailende kendince haklı kimse çocuğu üzülsün istemez , oyüzden ailenide anlamaya çalış , ve kendini suçlama sürekli geçmişi düşünerek yaşanmaz sadece psikolojik olarak günden güne kötüye gidersin o yüzden kendini toparlamalı ve önüne geleceğe bakmalısın aileler evlatlarına kıyamaz illaki kızıp kırılmışlardır ama herşeyi zamana bırak zamanla buda düzelir
olanla ölmüşe çare yok güzelim , insanız ve hatalar yapıyoruz , sende istemezdin böyle olsun tekrar şans verdiğine göre belliki çok sevmişsin , ama artık toparlan ve kaybettiklerini geri kazan , yazıldığı, denildiği kadar kolay diyil biliyorum ama biryerden başlamak gerekiyor , geçmişe takılıp kalırsan zaten yol alamazsın , ailende senin iyi olduğunu gördükçe zamanla unutucaktır bu yaşananları o yüzden biran önce gleceğin için odaklan
ben 2 yıl birlikte olduğum adamla evlendim 7 yıl evli kaldım ve hayatımı cehenneme çevirdi , maddi manevi mahvetti beni birsürü borca soktu beni çok üzüldüm , yıprandım çünki kabullenemedim hazmedemedim , ama zamanla toparlandım ben o borçları ödedim , dava açmadım henüz oda açmadı , konuşmuyorum ama arada mesaj atıp bana nasıl bir hesap soracaksın diyor , intikam alacakmısın diyor vs..o yüzden senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum , ama ben ayağa kalkmayı başardım , sende yapabilirsin ki yapmak zorumdasın
böyle biri olduğunu bilseydim diyil evlenmek olduğu yerden geçmezdim , ama yaşamam gerekiyormuş , önemli olan gelecek geçmiş geçti gitti , sende boşver düşünüp üzülmeyi inan beterin beteri var , toparla kendini ve yeni bir sayfa aç kendine , herkes yaşattıklarının bedelini mutlaka öder , kimsenin ahı kimsede kalmaz mevla görüyor
Tecrübe de, ders çıkar, at cebine, kafayı takma ama unutma. Hayatta yaşadıklarımız bizi güçlü çıkar. Bu olay artık gözünü açmalı, herkese güvenmemek gerek. Daha seni şimdiden satmış, rezil etmeye çalışmış, kurtulduğun için sadaka ver bence... Evlenip ayrılsaydın boşanmada ne kirli çamaşırları dökerdi ortaya kim bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?