• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi cok kötü hissediyorum :(

Yagmurum111

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
168
28
13
Merhaba arkadaslar.. Ondan Önce de anlatmistim Eski nisanlimla Yine deniyelim dedik Ama hersey daha kötü oldu ..
Ben Cok mu umutlandirdim Onu ve Sonra Cok zor olacak diye Yok dedim? Aileler kesinlikle karsiydi Yani benim ailem daha cok.. bunu bile bile Keske yapmasaydim .. Bende ümitlendim herseyi Cok basit gördüm.. Ama Biz deniyecez diye anlasmistik olmazsa birakacaz diye Kimse alinmadan.. Cok baski yapti herseyi aceleye getirdi.. Benden Yemin istedi onu birakmicagima Eger ki Hep Iyi davranirsa Bana ..Ama kendime güvenemedim cünkp daha aileler Belli degildi ne olacak diye ..
sonunda patladi ve Yine gercek yüzünüü gösterdi .. babami arayip herseyi anlatti Bide tersine anlatti kizini Benden uzak tut Ben Istemiyorum demis.. ve Kim bilir daha neler neler söylemis.. ailem artik güvenmiyor Bana haklilarda.. kendimi Cok kötü hissediyorum aileme karsi.. ona karsidaa Sanki .. herseyi Hep yanlis yapiyorum Ben .. düsünemiyorum..
Bastan düsünseydim Hersey daha güzel olurdu.. Cok hataliyim kendimi Simdilik ilk ayrildigimda daha da kötü hissediyorum :((

Bu adamla olmayacağını bile bile tekrar denemen yanlıştı. Önceki konunu biliyorum, okumuştum.

Bundan sonra önüne bak artık. Takılıp kalmışsın bu adamla ilgili konulara. Ailen de haklı.

Bitiyorsa zaten yolunda gitmiyordur , iyi giden bir şey bitmez , iş en sona bitişe gelmişse zaten tekrar başlamak büyük bir hata , sen inanıp tekrar güvenmek istemişsin yani hata yapmışsın ve ailende kendince haklı kimse çocuğu üzülsün istemez , oyüzden ailenide anlamaya çalış , ve kendini suçlama sürekli geçmişi düşünerek yaşanmaz sadece psikolojik olarak günden güne kötüye gidersin o yüzden kendini toparlamalı ve önüne geleceğe bakmalısın aileler evlatlarına kıyamaz illaki kızıp kırılmışlardır ama herşeyi zamana bırak zamanla buda düzelir

Bu adamla olmayacağını bile bile tekrar denemen yanlıştı. Önceki konunu biliyorum, okumuştum.

Bundan sonra önüne bak artık. Takılıp kalmışsın bu adamla ilgili konulara. Ailen de haklı.

Biliyorum ... ve Bastan yanlis haraket ettim onunla konustugum günden beri .. Yine cabuk güvendim ... en kötüsüde Okadar özlemistim ve o anda sarildim ona Onu bile Beni kötülemek icin babama anlatti.. Insan Neden bukadar kötülük yapar. ? Bu sevgi degil ki.. Kendime anlatamiyorum..
sadece kendime kiziyorum deliriyorum aklima geldikce yaptigim hatalar icin

Bitiyorsa zaten yolunda gitmiyordur , iyi giden bir şey bitmez , iş en sona bitişe gelmişse zaten tekrar başlamak büyük bir hata , sen inanıp tekrar güvenmek istemişsin yani hata yapmışsın ve ailende kendince haklı kimse çocuğu üzülsün istemez , oyüzden ailenide anlamaya çalış , ve kendini suçlama sürekli geçmişi düşünerek yaşanmaz sadece psikolojik olarak günden güne kötüye gidersin o yüzden kendini toparlamalı ve önüne geleceğe bakmalısın aileler evlatlarına kıyamaz illaki kızıp kırılmışlardır ama herşeyi zamana bırak zamanla buda düzelir

Belki Bu Bizim icin ikinci bir sans diye düsündüm... Ama gercek yüzünü Yine Iki üc hafta Sonra gösterdi Bana ..
ve gitmeden Önce Seni mahvedecem hayatini yakacam diyordu.. ve babami arayip herseyi anlatti .. Ben dag gibi babami yiktim Öyle Bir Insan icin.. ona daha cok üzülüyorum kendimden nefret ediyorum ..

olanla ölmüşe çare yok güzelim , insanız ve hatalar yapıyoruz , sende istemezdin böyle olsun tekrar şans verdiğine göre belliki çok sevmişsin , ama artık toparlan ve kaybettiklerini geri kazan , yazıldığı, denildiği kadar kolay diyil biliyorum ama biryerden başlamak gerekiyor , geçmişe takılıp kalırsan zaten yol alamazsın , ailende senin iyi olduğunu gördükçe zamanla unutucaktır bu yaşananları o yüzden biran önce gleceğin için odaklan

olanla ölmüşe çare yok güzelim , insanız ve hatalar yapıyoruz , sende istemezdin böyle olsun tekrar şans verdiğine göre belliki çok sevmişsin , ama artık toparlan ve kaybettiklerini geri kazan , yazıldığı, denildiği kadar kolay diyil biliyorum ama biryerden başlamak gerekiyor , geçmişe takılıp kalırsan zaten yol alamazsın , ailende senin iyi olduğunu gördükçe zamanla unutucaktır bu yaşananları o yüzden biran önce gleceğin için odaklan

Haklisin .. Cok zoruma gidiyor onunla bi gecmisimiz var evlendik yani resmi nikah ve imam nikahi vardi okadar savastik Hic mi hatirimm yoktu ve Bana böyle yapti ?
Belki böyle olmasi daha Iyi oldu kapatirim diye .. Ondan Önce Hep agladim üzüldüm Simdi böyle yapmasi Beni Cok üzdü ..
Allah görüyor Ya herseyi .. resmen gitmeden söyledi hatta Seni yakacam diye .. icine okadar kötülük varmis demek..

ben 2 yıl birlikte olduğum adamla evlendim 7 yıl evli kaldım ve hayatımı cehenneme çevirdi , maddi manevi mahvetti beni birsürü borca soktu beni çok üzüldüm , yıprandım çünki kabullenemedim hazmedemedim , ama zamanla toparlandım ben o borçları ödedim , dava açmadım henüz oda açmadı , konuşmuyorum ama arada mesaj atıp bana nasıl bir hesap soracaksın diyor , intikam alacakmısın diyor vs..o yüzden senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum , ama ben ayağa kalkmayı başardım , sende yapabilirsin ki yapmak zorumdasın

ben 2 yıl birlikte olduğum adamla evlendim 7 yıl evli kaldım ve hayatımı cehenneme çevirdi , maddi manevi mahvetti beni birsürü borca soktu beni çok üzüldüm , yıprandım çünki kabullenemedim hazmedemedim , ama zamanla toparlandım ben o borçları ödedim , dava açmadım henüz oda açmadı , konuşmuyorum ama arada mesaj atıp bana nasıl bir hesap soracaksın diyor , intikam alacakmısın diyor vs..o yüzden senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum , ama ben ayağa kalkmayı başardım , sende yapabilirsin ki yapmak zorumdasın

Hadi Ya Peki evlenmeden Önce varmiydi Öyle huylari??
Ben cogu Zaman kendimi sucluyorum Oda o Beni Herseyin suclusu gördügü icin oluyordu..
Simdi Yine geziyor tozuyor hayatini yasiyor .. daha bi Iki hafta öncesi beni kaybetmek istemeyen Biri birden Öyle bi degisti ki hayatimi mahvetti ve egleniyor.
Hata Bende .. ayaga kalkmam lazim Artik Cok üzüldüm Öyle Bir Insan icin .. hak etmiyor bile Aslinda onca kötülüklerdn Sonra ..
Benimle Iyi gecinebilirdi zor Insan degilim Ama bilmiyorum sorun Bende mi onuda mi diye

böyle biri olduğunu bilseydim diyil evlenmek olduğu yerden geçmezdim , ama yaşamam gerekiyormuş , önemli olan gelecek geçmiş geçti gitti , sende boşver düşünüp üzülmeyi inan beterin beteri var , toparla kendini ve yeni bir sayfa aç kendine , herkes yaşattıklarının bedelini mutlaka öder , kimsenin ahı kimsede kalmaz mevla görüyor

böyle biri olduğunu bilseydim diyil evlenmek olduğu yerden geçmezdim , ama yaşamam gerekiyormuş , önemli olan gelecek geçmiş geçti gitti , sende boşver düşünüp üzülmeyi inan beterin beteri var , toparla kendini ve yeni bir sayfa aç kendine , herkes yaşattıklarının bedelini mutlaka öder , kimsenin ahı kimsede kalmaz mevla görüyor

Cok Dogru .. Bende ki Ney biliyormusun?
6 Ay Önce bitti Öyle yoktan sebepler geldi bitmesi icin belki de Allah tarafindan korumak icin Ama Ben Hep üzüldüm agladim aylar boyunca kabullenemedim.. Hep Neden Söyle böyle dedim Biz mutlu olabilirdik Hersey degisirdi dedim onun onca kötülügüne ragmen Halen iyilik gördüm onda..
ve 6 Ay Sonra dayanayamip Ben yazdim Sonra karsima cikti konustuk kaybedecegimiz bisey Yok dedi deniyelim Yine cünkü Oda seviyordu Bende ikimizde aci cektik.. Öyle anlastiik Sonra Benden yemin etmemi istedi Eger ki Bana Iyi davrandigi müdetce Onu birakmicagima.. Ama Ben daha emin olmadan yapamadim cünkü Cok agir kurana El basmak.. Bende dedim Eger aileler konussa hal olursa ozaman yaparim Ama sabretmedi Hep baski yapti birden Yine eskisi gibi oldu agir konustu Cok kötü seyler söyledi Bana .. bir tek o Yemin Beni durdurur dedi Yoksa hayatini mahvdederim.. ve Yine tehdit etti o tehditten Sonra ztn Yine anladim ki Bu hatasindan hic anlamadi Bana degistim dedi Hic degismedi Sadece Iki üc hafta Canim cicim dedi oydu degismesi..
Yok olmaz dedim kalkti babami aradi herseyi söyledi ve tersine söyledi kizini Benden uzak tut Ben istemiyorum felan demis.. ve Kim bilir daha neler demis babam söylemedi...
zoruma gidiyor .. Ben ona Yine az bucuk güvendim konustum ve Bana giderken böyle yapti .. hak etmedim .. deniyecez dedik Bastan Eger bir taraf Yok olmiyyor diyorsa öbür taraf alinmicak.. Ama o istedigi gibi degistirdi herseyi ve o böyle Bir Insan istedigini alamayinca gözü dönüyor ve herseyi istedigi gibi degistiriyor...

Tecrübe de, ders çıkar, at cebine, kafayı takma ama unutma. Hayatta yaşadıklarımız bizi güçlü çıkar. Bu olay artık gözünü açmalı, herkese güvenmemek gerek. Daha seni şimdiden satmış, rezil etmeye çalışmış, kurtulduğun için sadaka ver bence... Evlenip ayrılsaydın boşanmada ne kirli çamaşırları dökerdi ortaya kim bilir...

Tecrübe de, ders çıkar, at cebine, kafayı takma ama unutma. Hayatta yaşadıklarımız bizi güçlü çıkar. Bu olay artık gözünü açmalı, herkese güvenmemek gerek. Daha seni şimdiden satmış, rezil etmeye çalışmış, kurtulduğun için sadaka ver bence... Evlenip ayrılsaydın boşanmada ne kirli çamaşırları dökerdi ortaya kim bilir...

Evet Cok Dogru ... taaa ilk ayrildigimda Keske herseyi kapatsaydim bitirseydim icimde Ama yapamadim icimde Hep Kaldi hayallerim yikildi kabullenemedim malesef .. ve en kötüsüde onun icinde Halen iyilik aradim.. o Bana bunu yapamaz dedim.. Öyle diye diye Yine yazdim ve Hersey daha kötü oldu.. aileme karsi Cok kötü bisey yaptim.. kendimi o yüzden Cok kötü hissediyorum .. Ama Bu Bana Allah tarafindan bir tokat cünkü Ben Hep agladim söylendim durdum Neden Söyle böyle oldu diye oysa sükretseydim sabirli olsaydim herkes kendi yoluna bakardi Ama malesef sevgi daha agir bastigi icin oldu ..

Back