Bu dediklerinizi siz yapmaya başlayın o da belki sizden alışır yapmaya başlar.açımı okşamaz,güzel bir söz söylemez ve sarılmaz.
Ben bazen öperim sarılırım,sarilamanin benim için önemini vurguladim ama sonra yine aynı yapı olarak çok duygusalim sanırım yapabildigim en güzel şey boncuk boncuk sessizce ağlamak.Bu dediklerinizi siz yapmaya başlayın o da belki sizden alışır yapmaya başlar.
Allah bağışlasın evladınizi. Saglikla büyütmek nasip olsun inşallah. Önce siz kendinize değer verin. Eşiniz size nasıl yaklaşıyorsa sizde öyle yaklaşın. Çift terapisini kabul ederse gitmenizi öneririm. Dilerim hersey güzel ilerlesin sizin için.Öncelikle herkese merhabalar,uzun süredir konularınızi takip ediyorum. birgün içimdeki dertleri buraya yazacağım aklıma gelmezdi nereden başlayacağımi bilemiyorum. yorumlarınız benim için değerli lütfen fikir verin
Ben 32 yaşındayım.10 yıllık evliyim (severek evlendik) 1 tane çocuğum var ellerinizden öper.Ben derdimi kimseye anlatamıyorum çok fazla sosyal çevrem yok ev hanımıyım çocuğum olmadan önce çalışma hayatım vardı.Sorun ne para ne pul kendi yağımızda kavrulan kimseye muhtaç olmayan, dışarıdan bakıldığında mutlu gibi gözüken bir aileyiz...
Eşim, bana sadece cinsel anlamda yaklaşıyor(sadece o zaman kendimi değerli hissettiriyor) onun dışında saçımı okşamaz,güzel bir söz söylemez ve sarılmaz.Oturup doğru düzgün sohbet edemeyiz etsekte sonunda tartışırız bana değer vermiyor bunları dile getirdiğimde anlar beni ama sonra bir kaç gün sonra yine aynı olur.Hamileyken son zamanlarda yataklari ayırdık çocuk 3 yasina girdi 1 aydır birlikte yatiyoruz oda tartismazsak. Sevgili olmadan önce çok koştu pesimden, sevgiliyken kapımızın onunde arabada yatardi tartışdığımizda... Ve bu icinde bulunduğum durum evlendiğimizden belli böyle, çirkin bi kadın değilim (10 kilo fazlam var eski kiloma dönmek için ) sabit mesleğim yok boşan diyenler olacak bir gelirimde yok şuanda kendimi iyi hissetmiyorum ne özgüven kaldı ne de bi degerim olduğunu hissediyorum özür dilerim cümleleri toparlayaniyorum
Evine bakan çocuğunu seven bir baba bizi bir eksiğimizi bırakmaz... Beni aldatmadığına eminim haftada bir belki arkadaşları ile bulusur bilirim nerede olduğunu telefonu istedigim zaman elimdedir,burdada sorun yok... Yukardada belirttim ne anlatacağımi bilemiyorum lütfen bide siz incitmeyin beni soru cevap şeklinde gidelimmi hepinize teşekkür ederim sevgiyle sağlıkla kalın...
Hep devletten beklemekle olmuyor ki ama... Görünüş önemli ama tatlı dil de yılanı deliğinden çıkarıyor. Belki o da peşinden koşmaktan yoruldu. Biraz da sen sokul adamevl
Hep peşimden kosmadiki sevgiliyken diye belirttim bunuda yaptım aynı sekilde o an cevap verir sonrası yine aynı herşey anlık sankiHep devletten beklemekle olmuyor ki ama... Görünüş önemli ama tatlı dil de yılanı deliğinden çıkarıyor. Belki o da peşinden koşmaktan yoruldu. Biraz da sen sokul adama.
Öncelikle herkese merhabalar,uzun süredir konularınızi takip ediyorum. birgün içimdeki dertleri buraya yazacağım aklıma gelmezdi nereden başlayacağımi bilemiyorum. yorumlarınız benim için değerli lütfen fikir verin
Ben 32 yaşındayım.10 yıllık evliyim (severek evlendik) 1 tane çocuğum var ellerinizden öper.Ben derdimi kimseye anlatamıyorum çok fazla sosyal çevrem yok ev hanımıyım çocuğum olmadan önce çalışma hayatım vardı.Sorun ne para ne pul kendi yağımızda kavrulan kimseye muhtaç olmayan, dışarıdan bakıldığında mutlu gibi gözüken bir aileyiz...
Eşim, bana sadece cinsel anlamda yaklaşıyor(sadece o zaman kendimi değerli hissettiriyor) onun dışında saçımı okşamaz,güzel bir söz söylemez ve sarılmaz.Oturup doğru düzgün sohbet edemeyiz etsekte sonunda tartışırız bana değer vermiyor bunları dile getirdiğimde anlar beni ama sonra bir kaç gün sonra yine aynı olur.Hamileyken son zamanlarda yataklari ayırdık çocuk 3 yasina girdi 1 aydır birlikte yatiyoruz oda tartismazsak. Sevgili olmadan önce çok koştu pesimden, sevgiliyken kapımızın onunde arabada yatardi tartışdığımizda... Ve bu icinde bulunduğum durum evlendiğimizden belli böyle, çirkin bi kadın değilim (10 kilo fazlam var eski kiloma dönmek için ) sabit mesleğim yok boşan diyenler olacak bir gelirimde yok şuanda kendimi iyi hissetmiyorum ne özgüven kaldı ne de bi degerim olduğunu hissediyorum özür dilerim cümleleri toparlayaniyorum
Evine bakan çocuğunu seven bir baba bizi bir eksiğimizi bırakmaz... Beni aldatmadığına eminim haftada bir belki arkadaşları ile bulusur bilirim nerede olduğunu telefonu istedigim zaman elimdedir,burdada sorun yok... Yukardada belirttim ne anlatacağımi bilemiyorum lütfen bide siz incitmeyin beni soru cevap şeklinde gidelimmi hepinize teşekkür ederim sevgiyle sağlıkla kalın...
Teşekkür ederim cümlemizin.. eskiden hiç böyle degildim kendime değer verirdim. Onun yaklastığı gibi aynı sekilde yaklaşmak bana kendimi kötü bı insanmisim gibi hissettiriyor. o sorun olarak görmüyor gidecegini zannetmiyorumAllah bağışlasın evladınizi. Saglikla büyütmek nasip olsun inşallah. Önce siz kendinize değer verin. Eşiniz size nasıl yaklaşıyorsa sizde öyle yaklaşın. Çift terapisini kabul ederse gitmenizi öneririm. Dilerim hersey güzel ilerlesin sizin için.
Karşına alıp konuş öyleyse. Sevgisinin bitip bitmedigini sor incindigini söyle. O sana sevgi göstermiyor ise sende gösterme demek istedim. Tek tarafli oldugunda insanin gururu cok kırılıyor.Teşekkür ederim cümlemizin.. eskiden hiç böyle degildim kendime değer verirdim. Onun yaklastığı gibi aynı sekilde yaklaşmak bana kendimi kötü bı insanmisim gibi hissettiriyor. o sorun olarak görmüyor gidecegini zannetmiyorum
Yani sadece cinsel anlamda bana yakın olması normalmiBelki karakteri böyledir adamın.
Size değer verip vermediğini anlarsınız zaten, ha değer vermiyor diyorsanız bilemem.
Ama bahsettiğiniz şeyler sevgi kriterleri değil. Herkes sevgisini farklı şekilde gösterir.
Hemde çok kırılıyor diyorumki acaba sadece alışkanlık mi bana olan davranış ve hiseetikleri bundan ibaretmiKarşına alıp konuş öyleyse. Sevgisinin bitip bitmedigini sor incindigini söyle. O sana sevgi göstermiyor ise sende gösterme demek istedim. Tek tarafli oldugunda insanin gururu cok kırılıyor.
Ciddi bi şekilde herseyi konuşun eşinizle. Belki farkında degildir sizi bu kadar kırdığının.Hemde çok kırılıyor diyorumki acaba sadece alışkanlık mi bana olan davranış ve hiseetikleri bundan ibaretmi
Canım ilk etapta maddi olarak özgürlüğünü eline almaya bak. Ondan sonra otur duygularını anlat, terapi teklif et. Eğer hala yok sayarsa boşan derim.Öncelikle herkese merhabalar,uzun süredir konularınızi takip ediyorum. birgün içimdeki dertleri buraya yazacağım aklıma gelmezdi nereden başlayacağımi bilemiyorum. yorumlarınız benim için değerli lütfen fikir verin
O kadar çok konustumki artık hiç bir esprisi kalmadı gibi onun için.yine aynı yine.. ya bende alisacagım bu duruma yada yavaş yavaş kopacak herseyCiddi bi şekilde herseyi konuşun eşinizle. Belki farkında degildir sizi bu kadar kırdığının.