kendimi çok kötü hissediyom :(

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
merhaba arkadaşlar
küçüklüğümdn beri kiloluyum ama 2 kez çok süper kilo vermeme rağmen doğumdan sonra boğazımı tutumıyom tatlı yeme isteğmi hergün tatlı yapıyom yada mutlak yiyom kızım 2 yaşına geldi nerdyse ve ben olan kilomun üstüne dahada aldm kendimi mutsuz hissediyom yemesem vercem bliyom ama olmuyo yardım edin bişeyler diyin lütfen 24 yaşında vermesem ne zaman vercem kendimi çok kötü hissediyom

ahh şu doğumdan sonra boğazı tutamamalar yok mu aynı sorun bendede vardı. 4. aydan sonra yemek saatini dört gözle bekler olmuştum 70 kiloyla dogum yaptım. ve yiye yiye şu 85 kg oldum. ve asırı derecede çikolata tüketiyorum. ama su son 2 aydır yemeklerime dikkat etmeye calıstım ve biraz kg verdim.
mesela kahvaltıda 2 dilim kepek ekmegin yanına domates salatalık 4 5 zeytin ye. arada yogurt yada meyve. kendine küçük bi tabak sec yemeklerini ona koy ve bundan fazlasını yemicem diye kendini sartla. yemekten sonra mutlaka canın tatlı cekecek işte o zaman ya bir bardak süt iç,yada meyve ye.. biraz bekle tatlı ihtiyacın azalacaktır. aksam yemegine kadar da diyet bisküvilerden fln ye.. akşam yemegindede yine küçük porsiyon halinde ye.. ama hamur işi,tatlı ve tuzdan uzak dur. kendini şartlandır.. ya biz bu genc ve güzel caglarımızda kilo vermicez de ne zaman vericez. en güzel günlerimizi eşlerimizin kilolu olarak hatırlamasını istemeyiz degil mi? ben şimdi elma diyetine basladım 3. günüm bakalım işe yararsa sanada tavsiye ederim
Allah yardımcın olsun cnm ...

irade meselesi kilo vermek . tabi sağlığın için en önemlisi daha yaşın genç.iradeni güçlendirmek için kendini zayıf ve güzel incecik kıyafetlerle hayal et

Sana buradaki diyet gruplarindan birine katilmani tavsiye ediyorum.Hepimiz birbirimize destek vererek fikirler vererek saglikli bir sekilde zayifliyoruz gruplarda.Hem güzel arkadasliklarda ediniliyor.cok daha motive olacaksin,ayrica cuma günleri tartilma günümüz oldugu icin kendini salmaktan korkarak diyetine devam edeceksin.Tavsiyem budur canim.

sağol cnm nasıl yapıyon elma diyetini yazarmısın umarım işe yarar eşim eriyo ben şişiyom of ya

irade meselesi kilo vermek . tabi sağlığın için en önemlisi daha yaşın genç.iradeni güçlendirmek için kendini zayıf ve güzel incecik kıyafetlerle hayal et

haklısın cnm beyinde biticek bu iş inş.başarcam hep yarın diyom ama yarınlar hiç ii olmuyo bana

sağol cnm aslında baktım konulara ama tartım yok şuan

Hmm o zaman kendin bir basla bakalim.Canim sakin sacma sapan ölüm diyetlerinden yapma.Cok saglikli bir sekilde yap diyetini.Günde tek ögün yiyerek yada tek cesit ürün yiyerek zayiflarsan o kilolar sana iki katiyla geri döner en kisa zamanda.Cünkü o sekilde kaslarin eriyecektir ve diyeti biraktiginda vücudun kaslara ihtiyaci oldugu icin yemek yemesende sismeye basliycaksin.Kesinlikle günde 5-6 ögün ve herseyden yiyebildigin diyeti yap.YAg ,un ve sekerden uzak dur.Sporunuda yap haftada 3-4 kere,günde en az 2 litre suyunu ic.Gerisi gelir zaten canim ya.Yeterki saglikli sekilde zayifla.Ben böyle yapiyorum.Hipotroid hastasi olmama ragmen(kilo vermek iskencedir bu hastalikta) 4 ayda 12kilo verdim.Insallah sende bir an önce atarsin üzerindeki agirligi.Ama kararli ol.Bugün baslayip yarin birakma sakin.Kolay gelsin canim

sağol canım bugün başladım umarım devamı gelir :26:

dün 93 kilodan 51 kiloya düşen hanımefendinin hikayesini okudum. 42 kilo vermişti. Heveslendim sanki. Benim boyum 163 , kilom 66 şişman değilim çok şükür ama basen olunca rahatsız ediyor. Standart bedenlere sığamıyorum artık, büyük beden almaya başladım. hoş büyük beden 42 alıyorum oda büyük geliyor ya neyse :)

bende başladım dün, diyet yapmıyorum, ama az yiyorum. Herşeyden yemeye ama az yemeye çalışıyorum. Mesela dün öğlen yemekte sebzeli kebap vardı, yanında makarna... tabak tabak yerdim, üstelik ekmeği ve tuzu kısmadan. 2 kaşık makarna ve sebzeli kebabın etlerinden toplamda 1 kaşık yedim. ekmek yemedim üstüne, 1 de portakal yedim işte bu.

akşam evde annem mis gibi kızartma yapmış, üstüne dökmüş sarımsaklı yoğurdu. 1 kaşık kızartmadan yedim, 1 tabak çorba içtim, ekmek gene yok.

sabah ise 1 yumurta yedim haşlama, gene ekmeksiz. biraz peynir, 2 adet zeytin. zaten kahvaltıyı sevmem pek. bu yüzden normaldede fazla yapmam. gün içinde yediğim abur cubur şeyleri çıkardım dün hayatımdan. yazıda bir lokmayı 30-40 defa çiğneyin diyordu. ilk denemelerde 30-40 defa çiğnemeyi başaramasanız dahi en azından 15 defa çiğnersiniz diyordu. doğru akşam yemeğinde denedim 20 -25 arası çiğnemeyi başardım, o arada tokluk hissi uyandı ve sofradan kendimi tok hissederek kalktım. şimdilik iyi gidiyor kızlar umarım işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…