haklısınız ama ınanın çökmüş durumdayım..eşim ılgılenmıyo benle eskıden o ılgılenmeyınce kendımı cırkın hıssetmezdım sımdı çirkinim ve benı beyenmıyor onmdan ılgılenmıo dıe dusunuyorumm..ahım şahım kılo almadım aldıgmıda verıcem ıns...kendıme bakıyorum makyajımı yapıorm sacım basımda toplu ,ama ne bılıym boshayallersmilekıyafetlerımın hepsı olmuyor malum o da cok etkılıyor benıcnm bnmde 6aylık kızım var bazen saçımı bile taramadan günü tamamladıgım olur dogumdan sonra anneliğin verdiği yorgunlukla psikolojimiz biraz sarsılıo otomatik hep gereksiz şeyler dğüşünüoz kendine yalnızca günde 25dk ayır saçına fön çek makyaj yap sevdiğin bi elbise giyin ben anneyim ama salmıcam kendimi de kendine güvennn eminim çok hoş bi bayansın ve herşeyden güzeli sen annesinnnn annelik insanı daha bi güzelleştiriooo
ben sacımı onun ıstedıgı renge boyadım ,aslnda ben kapalı bı bayanım ama evımde acıgım ,saclarımı ona danışıp kestim,herzaman olmasada o eve gelıcegı zaman hıc bısey yapamasam kendımı ıyı hıssetmek ıcın kapatıcımı flan sürüyorm göz altlarıma malum uykusuzlktan rengi değişiyor,,,,ya bısey dıcem abartmıyorum valla bazen oyle cırkın hıssedıoyorum kı kendımı yuzune bakmak ıstemıyorm esımın cekınıyorum ...acaba psikolojim mı bozuldu..aşşalık kopleksıne mı gırdım ne mafoldumbenhakikaten dogum sonrası insan çok tuhaflaşıyorr bende aynı durumdayım benımde çok kilom yok ama göbeğim duruyoo buna sinir oluyorumm daha saçımı bile boyatamadımm offf..kendimle ilgilenemiyorumm 2 aydır dogum yaptımm napcam bende bilmiyorum...bu göbek nasıl gitcek..
bellı etme demıssınız ama ben sürekli ona bunu soyluyorum...bana bakmıosn e tabı bakmazsın ben lsam bende bnm gıbı bırtıne bakmam flan gıbı...delıyım ben ya:gitme:herşey yoluna giricek sabırlı ol bu hıslerını ona bellı etme kılon varsa ver ve mutlaka kendıne özen göster bebek uyurken evden önce kendınle ılgılen bende aynen böleydım ve eskı halıme dönmeye cok yaklaştım cok ıyı hııssedıyorum artık
akannehirselam kizar ben 2002 de ilk oglusumu 2003te de ikinci oglusumu kucagima aldim o zamanlar yasim kücüktü anlamadim yipranmalari ama simdi cok kötü hissediyorum biraz karinda catlaklar var ama asiri degil benim tek derdim gögüslerim kücüldü ve sarkti baska sorunum yok kilom ayni eski kilom ama gögüsleri napcam bilmiyorum hic begenmiyorum esimin karsisinda sütyensiz durmam hic yani yatakta ameliyatsiz silikonsuz bi cözümü varmi dir
ya canlarım bı derdım var benım..kendmı hıc beyenmıyorum aynaya bakınca...esım de sogudu gbı gelıyor bana ...oyle asırı kılomda yok ama ne bılım gıdım flan cıktı ,benı hıc beyenmıyormus gıbı hıssedıyorum..o oyle olmadıgını soyluo ama ınanasım gelmıyo(sankı gercekten ole olsa söylıcek mı?)
kendıme bakmaya calısıom ama bebek varkende cok basarılı olamıyorum...napcamı sasırdım kendıme guvenım sıfır,cok aşşalık hıssediyorum o derece yanı...bı öneriniz varmı??kendıme guvenımı nasıl kazanıcam...naparsam yapayım bana ıltıfat etmez,güzel söz söylemez,,,hamıleyken böyle dııldı dğumdan sona dğişti,.
fıkrı olan yazsın lutfen
ya canlarım bı derdım var benım..kendmı hıc beyenmıyorum aynaya bakınca...esım de sogudu gbı gelıyor bana ...oyle asırı kılomda yok ama ne bılım gıdım flan cıktı ,benı hıc beyenmıyormus gıbı hıssedıyorum..o oyle olmadıgını soyluo ama ınanasım gelmıyo(sankı gercekten ole olsa söylıcek mı?)
kendıme bakmaya calısıom ama bebek varkende cok basarılı olamıyorum...napcamı sasırdım kendıme guvenım sıfır,cok aşşalık hıssediyorum o derece yanı...bı öneriniz varmı??kendıme guvenımı nasıl kazanıcam...naparsam yapayım bana ıltıfat etmez,güzel söz söylemez,,,hamıleyken böyle dııldı dğumdan sona dğişti,.
fıkrı olan yazsın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?