Kendimi çok çirkin hissediyorum.

med_cezir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
420
5
118
36
Kocaeli
ya canlarım bı derdım var benım..kendmı hıc beyenmıyorum aynaya bakınca...esım de sogudu gbı gelıyor bana ...oyle asırı kılomda yok ama ne bılım gıdım flan cıktı ,benı hıc beyenmıyormus gıbı hıssedıyorum..o oyle olmadıgını soyluo ama ınanasım gelmıyo(sankı gercekten ole olsa söylıcek mı?)
kendıme bakmaya calısıom ama bebek varkende cok basarılı olamıyorum...napcamı sasırdım kendıme guvenım sıfır,cok aşşalık hıssediyorum o derece yanı...bı öneriniz varmı??kendıme guvenımı nasıl kazanıcam...naparsam yapayım bana ıltıfat etmez,güzel söz söylemez,,,hamıleyken böyle dııldı dğumdan sona dğişti,.
fıkrı olan yazsın lutfen

cnm bnmde 6aylık kızım var bazen saçımı bile taramadan günü tamamladıgım olur dogumdan sonra anneliğin verdiği yorgunlukla psikolojimiz biraz sarsılıo otomatik hep gereksiz şeyler dğüşünüoz kendine yalnızca günde 25dk ayır saçına fön çek makyaj yap sevdiğin bi elbise giyin ben anneyim ama salmıcam kendimi de kendine güvennn eminim çok hoş bi bayansın ve herşeyden güzeli sen annesinnnn annelik insanı daha bi güzelleştiriooo

herşey yoluna giricek sabırlı ol bu hıslerını ona bellı etme kılon varsa ver ve mutlaka kendıne özen göster bebek uyurken evden önce kendınle ılgılen bende aynen böleydım ve eskı halıme dönmeye cok yaklaştım cok ıyı hııssedıyorum artık

hakikaten dogum sonrası insan çok tuhaflaşıyorr bende aynı durumdayım benımde çok kilom yok ama göbeğim duruyoo buna sinir oluyorumm daha saçımı bile boyatamadımm offf..kendimle ilgilenemiyorumm 2 aydır dogum yaptımm napcam bende bilmiyorum...bu göbek nasıl gitcek..

haklısınız ama ınanın çökmüş durumdayım..eşim ılgılenmıyo benle eskıden o ılgılenmeyınce kendımı cırkın hıssetmezdım sımdı çirkinim ve benı beyenmıyor onmdan ılgılenmıo dıe dusunuyorumm..ahım şahım kılo almadım aldıgmıda verıcem ıns...kendıme bakıyorum makyajımı yapıorm sacım basımda toplu ,ama ne bılıym boshayallersmilekıyafetlerımın hepsı olmuyor malum o da cok etkılıyor benı

ben sacımı onun ıstedıgı renge boyadım ,aslnda ben kapalı bı bayanım ama evımde acıgım ,saclarımı ona danışıp kestim,herzaman olmasada o eve gelıcegı zaman hıc bısey yapamasam kendımı ıyı hıssetmek ıcın kapatıcımı flan sürüyorm göz altlarıma malum uykusuzlktan rengi değişiyor,,,,ya bısey dıcem abartmıyorum valla bazen oyle cırkın hıssedıoyorum kı kendımı yuzune bakmak ıstemıyorm esımın cekınıyorum ...acaba psikolojim mı bozuldu..aşşalık kopleksıne mı gırdım ne mafoldumben

:umursamaz: bellı etme demıssınız ama ben sürekli ona bunu soyluyorum...bana bakmıosn e tabı bakmazsın ben lsam bende bnm gıbı bırtıne bakmam flan gıbı...delıyım ben ya:gitme:

selam kizar ben 2002 de ilk oglusumu 2003te de ikinci oglusumu kucagima aldim o zamanlar yasim kücüktü anlamadim yipranmalari ama simdi cok kötü hissediyorum biraz karinda catlaklar var ama asiri degil benim tek derdim gögüslerim kücüldü ve sarkti baska sorunum yok kilom ayni eski kilom ama gögüsleri napcam bilmiyorum hic begenmiyorum esimin karsisinda sütyensiz durmam hic yani yatakta ameliyatsiz silikonsuz bi cözümü varmi dir

akannehir
canim kolay degil 2 cocuk emzirmissin .. deforme olmasi normal ..
ben denemedim ama yapanlar faydasini görmüs: dustan sonra soguk su tut gögüslerine, yok ben soguk suya dayanamam donarim diyosan :1shok: buzla masaj yap gögüslerine ..

hem gögüslerin diklesiyormus hemde tas gibi oluyormus boshayallersmilekaydirigubbakcemile3

ben kendimi anne olduktan sonra daha bi güzel görüyorum
eşim bana daha çok iltifat etmeye başladı
güzelim güzelim :)

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın wardır
biraz kendinize wakit ayırırsanız bu düşünceleriniz değişir güzeller
en azında günde 30 dk nızı ayırın

Son düzenleme:
bende dogumdan eve geldigim gün cok kötü hissetmiştim kendimi....şimdi bebeklerim uyanmadan her sabah duşumu alıyorum,kremlerimi kullanıyorum sacımı fönlüyorum ve hafif makyaj yapıyorum kendimi iyi hissetmemi saglıyor...allahtan kilo problemim yok yoksa onuda takardım tavsiye ederim....

kendine haksızlık etme.ne demek aşşalık hissetmek? hamilelikten sonra böyle bi süreç oluyor sanırım herkeste.geçici bu.

bence esinin sogumasi goruntunden degildir.senin ona yansittigin psikolojiden olabilir.her sey goruntu demek degil birincisi.ikincisi anneligi bi eksi olarak gorme anneligin arti yanlarini gor.annelik sana guc vermeli. butun gorevlerine daha siki asilmalisin.ev isi bakim vs. belli bi muddet sonra bu psikolojinin gececegini unutma.yaptiklarini suslenme vs. esin icin degilde jkendi hayatinin bir parcasi olaralk yap. mutlu anne mutlu bebekler ve tabiki mutlu bi ailenin yuvanin mutlu bi babasi olacaktir.

ee ne demısler bıseyı 40 kere dersen olur
esıne benı begenmessın tabı gıbı laflar ederek kendını daha asagıymıs gıbı gordurtme
begenmeyen kendı bılır
önemlı olan sen kendını begen kendıne bak bunu kendıne saygından yap
ben öyle kızlar bılıyorumkı bıseye benzemezken bakımla saçla fönle kıyafetle topuklu ayakkabıyla makyajla afete dönduler
sendekı psıkolojık tamamen

Erkekler genelde eşleri hamile olunca ve doğumdan sonra eşlerine tavrı değişiyor..Belli bir zaman alıyor ama sonunda eski hallerine dönüyor.Sabırlı ol.Birazda kendinle ilgilen...

aman boşverin oram bozulmuş buram bozulmuş anne olmuşsunuz ne güzel allah olmayanlarada nasip etsin ben henüz nişanlıyım 1 ay sonra evleniyorum:)belki bende bu moda giricem ama öncelik şu ilk geceyi atlatsam off stresi şimdiden başladı

bende 2 ay öncee doğumm yaptımm ve göbeğimm kaldıı herkes bana 2.ciyemii hamilesinn diye dalga geçiyooo sinirimm bozuluoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…