• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi Çirkin Hissediyorum

Ayyy ben de o yaşlarda kendimi hep çirkin hissederdim...
Sivilce doluydu yüzümde kuzum.
O yaşlarda hormonel fazlalıktan dolayı sivilceler filan çok olur, insan bir çirkin hisseder kendini.
Tamamen ergenliğinden güzelim.
Eminimmm çok güzelsindir ama o yaşlarda bunlar normal dediğim gibi...
Ben şimdi 22 yaşıma girdim ve o zamanlarda kendimi çirkin bulmama rağmen, emin ol kendimi şuan çok güzel buluyorum.
Eminim sen de kendini 16-17 yaşından itibaren güzel bulacaksın.
İnsan olgunlaştıkça, yaşı büyüdükçe yüzü oturur ve güzelleşir emin ol tatlım.
Bir bayanın yaşı 23e geldi mi, tam anlamıyla oturur.
Biraz zaman sadece, hormonlarının yarattığı psikolojik çirkinliğe inanma sakın canım benim :16:

cosmos_wandas
user-offline.png
Papatya

Giriş tarihiDec 2010Mesajlar24

[h=2]
icon1.png
..[/h] ben 35 yaşındayım canım siz ne zaman başvurdunuz kaçıncı sıradasınız şuanda? mutlaka paylaşırım akrabalardan yavaş yavaş yeni bebek armağanları da gelmeye başladı patikler şapkalar eldivenler insan heycanlı olmasa bile hediyeler gelmeye başlayınca ister istemez heycanlanıyor:16:#

fazlada solicek birsey yok gibi..
:1::1:

cosmos_wandas
user-offline.png
Papatya

Giriş tarihiDec 2010Mesajlar24

[h=2]
icon1.png
..[/h] ben 35 yaşındayım canım siz ne zaman başvurdunuz kaçıncı sıradasınız şuanda? mutlaka paylaşırım akrabalardan yavaş yavaş yeni bebek armağanları da gelmeye başladı patikler şapkalar eldivenler insan heycanlı olmasa bile hediyeler gelmeye başlayınca ister istemez heycanlanıyor:16:#

fazlada solicek birsey yok gibi..
:1::1:

İşte bir insanın kendini nasıl küçük düşürebileceğinin başka bir kanıtı bu da...

Boşuna dememişler akıl yaşta değil baştadır diye..

Sanırım bu üye, 35 yaşındaki teyzesinin hesabının şifrsini bulmuş bizimle dalga geçiyor...
Geçmiş konuları zaten yorumsuz...
Bir de kendini sekreter evli demiş sonra değiştirmiş.
:50:

konu sahibi neyin peşindesin yada amacın nedir senin? :44: açtığın konular verdiğin cevaplar sürekli bir çelişki var... bu şuursuzluk normal değil yardıma ihtiyacın var senin :31:

Son düzenleme:
Back