Kendimi çok boşlukta hissediyorum

mervekaranfil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
653
-140
28
27
13 yaşımdan beri pco hastalığım var bazen kendimi gercektende çok boşlukta hissediyorum psikolojik olarak kötü yani ben kadın değilmiyim kendimi bildim bileli adet düzensizliğim var kendiliğinden asla olmadım ilaçla oluyorum kilom yok zayıfımda sağlık kısmını geçtim ama ben ilk evliliğimde pskolojik olarak çok baskıya maruz kaldım kısır dediler çocuğu olmaz dediler dayım bile duydu boşanma aşamam da her şeyi söylediler ben bunu hakedecek ne yaptım onu da bilmiyorum şu an ikinci evliliğim çok şükür eşim çok anlayışlı her konuda çocuk konusunu sıkıntı bile yapmıyor bu bunalım zamanla geçer mi inşallah Allah her şeyin hayırlısını versin sizce de zamanla her şey rayına oturur mu geçmişteki travmalarım geçer mi ?

Zamanla gecer simdiki esinizde anlayisliymis pozitif dusunun gecmisi unutmaya calisin. Psikolojik destek alin hayatinizi etkiliyorsa bu dusunceler

Zamanla gecer simdiki esinizde anlayisliymis pozitif dusunun gecmisi unutmaya calisin. Psikolojik destek alin hayatinizi etkiliyorsa bu dusunceler
Yok hayır etkilemiyor kaç gündür adet olmuyorum 6 gün geçti sanki menapoza mı girdim diyorum kendi kendime of

Pco şuan çoğu kadında var
Ve şükür ki büyük bir problem değil
Pco olup çocuğu olan da var
Dediğiniz gibi ilaçla adet olan tanıdığım da var
Kendinize hayatı zehir etmeyin
Siz bunu çok dert etmezseniz travmalariniz da geçer ,kim ne derse desin
Bunun altında da ezilmeyin
Cocuk olması için zaten stres yapmamanız gerek
Rahat bırakın kendinizi

Travma değilde geçmişte yaşadıklarım hep aklıma geliyor kurtulamıyorum

Pcos çoğu kadında yok mu zaten ? Çocuk konusunda tüp bebek düşünebilirsiniz olmuyorsa.Eşinizle anlaşıyormuşsunuz bence biraz da şükredin .İlk evliliğinizdeki gibi kötü insanlara da denk gelebilirdiniz.

Bu arada bence profildeki sizseniz kaldırın burada kimin ne niyetle baktığını bilemezsiniz naçizane fikrim .Güzle bir kadınsınız da

Yok hayır etkilemiyor kaç gündür adet olmuyorum 6 gün geçti sanki menapoza mı girdim diyorum kendi kendime of
Allah sifa versin. Size kotu konusan insanlari hayatinizdan cikarin gecmise degil gelecege yonelin. Hayati dikiz aynasindan izlemeyin

Anlatılmaz Allah kimsenin başına vermesin

Çok teşekkür ederim burda çok zorbalandım çirkinsin diye bana neler demediler ki

Çok teşekkür ederim burda çok zorbalandım çirkinsin diye bana neler demediler ki
Durup dururken başkasının dış dörünüşüyle dalga geçenlerin karakteri sıkıntılıdır siz takmayın onları ben bakınca kaşı gözü belli güzel bir kadın görüyorum herkes kalbinin ekmeğini yer

Ben de pco hastasıyım,bu hastalığın maalesef bir tedavisi yok,ama yaşam kalitesini arttırmak mümkün. Pco diyetine uygun beslenip düzenli egzersiz yaparsanız hormonlarınızın yavaş yavaş düzene girdiğini görürsünüz. Ben de zayıftım ama yanlış beslendiğim için hastalığın semptomları hayatı bana zehir etmişti. Bebek istemeye başladıktan sonra çok dikkat ettim beslenme düzeni,spor vs. Gerçekten karşılığını aldım çok şükür bir oğlum var,bu hastalık çok zor ama bununla yaşamayı öğrendikten sonra gerisi kolay.

Evet hormonlarım normal doktor Duphaston verdi kullandım gebelikte yok adet olamadım 6 gün oldu delirmek üzereyim artık

Bende pcosluyum. Yılda 1 defa regl olsam şükrediyordum. Tüp bebek ilk denemede hamile kaldım. Yani 10 kadından 1inde görülen bir şey bu. Bu kadar karamsar olmayın

Bende pcosluyum. Yılda 1 defa regl olsam şükrediyordum. Tüp bebek ilk denemede hamile kaldım. Yani 10 kadından 1inde görülen bir şey bu. Bu kadar karamsar olmayın
Tüp bebek ücretleri ne kadar şu an 100 bin falan mı ?

değişiyor. Bazı şartlar karşılandığında devlet ücretsizde yapıyor. Yaşınız kaç ve maddi durumunuz nedir bilmiyorum ama pcos hastaları tüp bebekte yumurta rezervi çok fazla olduğu için en şanslı hastalardan.

Bu üye herkese küfür ve hakaret ettiği için banlandı ilk başta herkes güzel güzel cevap veriyordu sonra neye uğradığımızı şaşırdık sizin gibi isterseniz herkese açık platformda fotoyu kaldırın diye nazikçe uyaran bi arkadaşa sanane ben çok güzelim saklayacak bi şeyim yok dedi siz şanslısınız güzelce cevap vermiş

Off Merve burada da konu yine o kiskanilacak güzelliğine gelmis

Bebek konusunda hic üzülmeyin,stres yapmayin derim.Gecmisi de birakin gecmiste kalsin üzmeyin kendinizi...

Son düzenleme:
avukat hanım susarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…