- 12 Mart 2012
- 6.009
- 3
-
- Konu Sahibi rainstarlol
miyanse allah aşkına o osmanlı tımarhanesi konusunu nerden buldun söle valla okucam merak ettim tarihçi gibi gacısın
hah işte diyorum yaaa osmanlı tedavi nasıl edecek adı cıkmış bi kere demek tokatla tadavi ederdi
Olur mu canımmm falaka olayı da vardı :)
o nedemek yaaa 166 ama 170 gösteriyorum ne o DOĞAN GÖRUNUMLU ŞAHİN misin yani
konu zaten güzelliğe takmış olması değil abartması.
böyle anlatan biri kendini güzel hissetmese intihar eder.
farkındaysanız ağlıyorum bu yüzden ve sabah kalktığımda gözlerim şişmiş oluyor dedi.
bu mu normal?
kim ağlıyor çirkinim diye sabahlara kadar gözleri şişerek?
ayrıca 17 yaşında ve derslerine önem vermesi gereken bir yaşta.
kirayı, temizliği vs düşünmüyor diye takıntılı biri mi olması lazım?
17-02-2012, 21:08 Konu Sahibi : rainstar #1
Merhaba.Ben Haziranda 15 yaşına gireceğim ve boyum 166.Ama ben kendimi kısa,bodur buluyorum ve 170 boyunda olmak istiyorum.Yani bence ideal boy 170. Annem 162,babam 175,yani annemle babam orta boylu ama ailemizde uzun boylular var.Sizce 170 olur muyum? Lütfen yardım edin çok komplekse girdim.Ben ince ve uzun olmak istiyorum. Gerçi inceyim,kilom 46 ama kısayım işte.
17-02-2012, 21:08
Merhaba ben 15 yaşında 166 boyundayım bacak boyumu ölçtüm 85 cm çıktı bacaklarım incedir.Sizce bacaklarım kısa mı?
hahahahahaha kapak olmus
konuyu acan arkadasim, anlattigin kadariyla gayet guzel bi kizsin. cevrende guzelsin diyormus, hala cirkin oldugunu dusunuyorsan psikolojik tedavi alman lazim. sen tum bunlara ragmen cirkinim derken, kisa boylus, asiri uzun boylusu, sismani, orantisiz vucutlusu, kasi - gozu olmayani ne desin?
Kızlar azıcık olumlu yorum yapsanz bişey kaybetmezsnz sanırım. Muhatabımız henüz 17 yaşında. Yok pskoloğa git yok tedavi ol. Bu yaşlarda çok normal böyle şeylere takılması. Bunu dert etmeyecek te neyi dert edecek? Ay sonunu nasıl getrrm kirayı nasıl denkleştirirm dye düşünemez ya.
17-02-2012, 21:08 Konu Sahibi : rainstar #1
Merhaba.Ben Haziranda 15 yaşına gireceğim ve boyum 166.Ama ben kendimi kısa,bodur buluyorum ve 170 boyunda olmak istiyorum.Yani bence ideal boy 170. Annem 162,babam 175,yani annemle babam orta boylu ama ailemizde uzun boylular var.Sizce 170 olur muyum? Lütfen yardım edin çok komplekse girdim.Ben ince ve uzun olmak istiyorum. Gerçi inceyim,kilom 46 ama kısayım işte.
17-02-2012, 21:08
Merhaba ben 15 yaşında 166 boyundayım bacak boyumu ölçtüm 85 cm çıktı bacaklarım incedir.Sizce bacaklarım kısa mı?
Neler dendi okuyamadım henüz ama bana dalga geçiliyormuş gibi geldi.
Hele ki 1.66ım ama 1.70 gösteriyorum demek .. :O
Eğer gerçekse de ağır bir psikolojik vaka ama gerçek değildir, olamaz. :s
Doktora git.
Neden beni bu kadar çok eleştiriyorsunuz ki? Ben kendimi övmedim,sadece kendimi tarif ettim ve söyledim de,kendimden sadece ince uzun olmamı beğeniyorum diye.Gerçekten,yüzüm bana çok çirkin geliyor.Boyuma gelince,evet ben boyumu ölçtüm ve 166 çıktı ama çevremdekiler bana 169-170 duruyorsun diyorlar ben de bu yüzden 166'yım ama 170 gösteriyorum diye yazdım.
Valla,keşke fotoğrafımı koyma imkanım olsaydı.Fotolarda olduğumdan daha çirkin çıkıyorum.Gerçi normalde de çirkinim ama fotoğraflarda daha da çirkin çıkıyorum.Keşke tam olduğum gibi çıksam fotolarda da sizin de fikrinizi alabilsem.