- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
-
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Güzel olmak adına kendinize güvenebilirsiniz. Özgüvenli bir kadın kendini güzel hissederse güzel olur.Kendimi hiçbir zaman güzel bulmadım. Çünkü güzel değilim. Arkadaşlarım falan herkes güzelsin diyor. Ama değilim. Benim kalbimi kırmamak için güzelsin dediklerini düşünüyorum. Burnum kemerli, yüzüm büyük. Cilt bakımı yapıyorum, makyaj yapıyorum ama olmuyor. Hala çirkinimÜstelik kullandığım cilt bakımı ürünleri yüzünden yüzümde tüylenme ve sivilce oluştu.
Bu sene üniversite sınavım var. Aylardır çalışıyorum ama bazen kazanamayacakmışım gibi geliyor. Elimden geleni yapıyorum halbuki. Geceleri uyumayıp çalıştığımı biliyorum. Bir daha üzülmemek adına aşk meşk işlerini tamamiyle bıraktım. Geçen sene de çok sevdiğim bir akradaşımdan kazık yemiştim. Bu olaylardan sonra artık hiç kimseye güvenmiyorum, aşka da inanmıyorum.
Bende artık güzel olmak istiyorum. Sevdiğim tarafından sevilmek istiyorum. Çevreme bakıyorum herkes çok güzel. Ben niye çirkinim? Güzel olmak adına neler yapabilirim?
Senin yaşlarındayken 1.70 boya 45 kiloydum ve yüzümün her tarafı sivilcelerle doluydu!küçük bi ilçede yaşıyordum ve üniversiteyi kazanıp,meslek sahibi olup ekonomik özgürlüğümün olmasından başka çarem yoktu.aynaya bakmayı dahi istemiyordum.aslında sivilcelerim olmasa o kadar sıska olmasam ha unutmadan söyleyeyim burnum kemerli olmasa elime yüzüme bakılabilirdi:))herşeyi bi kenara bırakıp sınava hazırlandım ve kazandım.sonra sırayla bütün rahatsız olduklarımdan kurtuldum çok güzel aşklar yaşadım aşk evliliği yaptım.şuan da gayet güzel hissediyorum kendimi hatta lise fotoğraflarına baktığımda yine güzelmişim diyorum.herşey senin düşüncelerinde unutma!burun,sivilce,cilt hepsi hallolur sen derslerine odaklan.Kendimi hiçbir zaman güzel bulmadım. Çünkü güzel değilim. Arkadaşlarım falan herkes güzelsin diyor. Ama değilim. Benim kalbimi kırmamak için güzelsin dediklerini düşünüyorum. Burnum kemerli, yüzüm büyük. Cilt bakımı yapıyorum, makyaj yapıyorum ama olmuyor. Hala çirkinimÜstelik kullandığım cilt bakımı ürünleri yüzünden yüzümde tüylenme ve sivilce oluştu.
Bu sene üniversite sınavım var. Aylardır çalışıyorum ama bazen kazanamayacakmışım gibi geliyor. Elimden geleni yapıyorum halbuki. Geceleri uyumayıp çalıştığımı biliyorum. Bir daha üzülmemek adına aşk meşk işlerini tamamiyle bıraktım. Geçen sene de çok sevdiğim bir akradaşımdan kazık yemiştim. Bu olaylardan sonra artık hiç kimseye güvenmiyorum, aşka da inanmıyorum.
Bende artık güzel olmak istiyorum. Sevdiğim tarafından sevilmek istiyorum. Çevreme bakıyorum herkes çok güzel. Ben niye çirkinim? Güzel olmak adına neler yapabilirim?