- 21 Aralık 2014
- 8.987
- 28.581
-
- Konu Sahibi pozitifkiz59
Bu düşüncelerle yaşamaya devam edersen ileride ciddi psikolojik sıkıntılar çekebilirsin. Makyajı, cildi antik kuntik şeylere para harcama ve elini yüzünü mahvetme.
Şu an öncelikli olan şey derslerin, okulun. Zaten yerleştiğinde herşey kolay.
Spor yap, arkadaş çevresi ve sosyalleşeceğim diye kişiliğinden kilometrelerce uzaklaşma. Kendin ol, ağırlık iyidir. Kitaplar oku, müzikler dinle otur bazen sessizliği ve kendini dinle.
Güzel değilim, güzelim, şöyleyim diyerek kendini kompleks sıfatına sokma. Kendinle barışık ol.
Mesleğini eline al, akademik kariyerinde başarılar sağla.
Fiziğine bak, spora git kendine bir saygın olsun.
Canim sen kendini neden sevmiyorsun önce onu bir cöz. Cünkü kendini o kadar kücümsüyorsun ki bunun altinda baska birsey oldugunu düsünüyorum.
Ortaokuldayken arkadaşım çirkinsin demişti. Aynaya baktım, gerçekten de çirkinim. 8. sınıfta da sevdiğim çocuk dedi çirkinsin diye2 sene diş teli taktım, dişlerim düzeldi. Cilt bakımına başladım, makyaj falan yapıyorum bazen ama hala çirkinim Lisede 2 kişiyi sevdim. İkisi de beni istemedi, güzel olsaydım eğer isterlerdi. Bende güzel olmak istiyorum artık.
Canim burdaki yorumlari okuyup keske boyle yorum yapmasaydin.
Guzel olsaydim o erkekler beni isterdi demissin ama bir hastalik gecirsen ve guzelligin gitse senin yaninda durmazlar.
Sen anlamak istemiyorsun galiba Adriana Lima bile aldatildi senin mantigina gore bunun olmamasi lazim degil mi ama oldu.
Guzel olmak dezavantaj da olabilir.Bazi yerlerde cocuk yasta kizini para karsiligi satan insanlarda var guzel diye.Onlara sorsan keske guzel olmadaydim der
Guzelliginden dolayi tecavuz edilen dunyada bircok kiz var.Bunlari gormuyor musun???
Pozitifkız, o sen misin?????!Kendimi hiçbir zaman güzel bulmadım. Çünkü güzel değilim. Arkadaşlarım falan herkes güzelsin diyor. Ama değilim. Benim kalbimi kırmamak için güzelsin dediklerini düşünüyorum. Burnum kemerli, yüzüm büyük. Cilt bakımı yapıyorum, makyaj yapıyorum ama olmuyor. Hala çirkinimÜstelik kullandığım cilt bakımı ürünleri yüzünden yüzümde tüylenme ve sivilce oluştu.
Bu sene üniversite sınavım var. Aylardır çalışıyorum ama bazen kazanamayacakmışım gibi geliyor. Elimden geleni yapıyorum halbuki. Geceleri uyumayıp çalıştığımı biliyorum. Bir daha üzülmemek adına aşk meşk işlerini tamamiyle bıraktım. Geçen sene de çok sevdiğim bir akradaşımdan kazık yemiştim. Bu olaylardan sonra artık hiç kimseye güvenmiyorum, aşka da inanmıyorum.
Bende artık güzel olmak istiyorum. Sevdiğim tarafından sevilmek istiyorum. Çevreme bakıyorum herkes çok güzel. Ben niye çirkinim? Güzel olmak adına neler yapabilirim?
Pozitifkız, o sen misin?????!
Cok karamsar geldin bana. Gecmise takilmissin beni istemediler falan diye. Bak canim simdi sen boyle dış gorunusune odakli kalirsan kendi zamanini calmis olursun. Bosver dıs gorunusunu dusunecek zaman degil. Guzelce derslerine odaklan. Gelecegi dusunerek basarili olmaya gayret et. Ben de lise yillarimda cirkindim :)) yüzüm sivilceden gecilmiyordu. Sadece yuzum olsa iyi boyun cevresi de oyle. Normalde beyaz tenliyim ama kipkirmizi gorunuyordum sivilcelerden. Burnumda yamuktuEvet ben pozitifim ama bazen canım çok sıkılıyor. Genelde güleryüzlüyümdür