- 23 Aralık 2021
- 36
- 6
- 36
- Konu Sahibi Prensesperisaniyor
Herkese merhaba.Suan sabah erken saatler 3 aylık bebeğimi uyuttum ama ben düşünmekten uyuyamıyorum canım öyle sıkkın ki sürekli bir kendimi suclama ve pişmanlık içerisindeyim ve çok üzgünüm.Öğretmenim eşim ise asker kısa zamanda görüştük evlendik.Annem ve babamın kendimi bildim bileli çok mutsuz zorla yürütülen bir evliligi var babam için annem düşmandan farksız daha doğrusu dediğim dedik bir insan sadece kendi bilir diğer insanlar ona göre aptaldır.Atandiktan sonra bir süre gayet huzurlu bir hayat yaşadım ama yaş geçiyordu ve bunu kendime çok dert edindim görüştüğüm kişiler oldu fakat hiçbiri kafama uygun değildi.Babam bize de sık sık evlenin telkininde bulunmuştur hep.O kadar bunalmistim ki okullar her tatil olduğunda eve gelip babamı anneme davranışlarını bizi sikbogaz etmesinden hep evlenirsem ugramam bile kurtulurum diyordum.Neyse bu haller içinde tavsiye ile eşimle tanistim.Esim ve ailesi hep maddi sıkıntılar çekmiş ben ise tamam çok zengin bir ailede büyümedim ama kendi yagimızda kavrulduk hiç muhtaçligimiz olmadı şükür.Esim ise başlayınca ailesine bir ev alıyor borçları bizim evlilgimizde ödenecek bir ev tapu kendisine ait ailem yaşayacak ömür boyu dedi bende kabul ettim çünkü eşim çok şükür borçları fazlasıyla karşılayacak kadar maaş alıyor aylık ödenen miktar bizi zorlamıyor ancak eşimin ailesine düşkünlüğünü evlenince daha iyi anladım ve eşim bunları pek göremiyor bizim artık bir aile olduğumuzun pek bilincinde değil.Ben hayatım boyunca çalıştım çabaladım atandim.İcimde hep bir bebek isteği vardı yaşta geçiyordu ve eşimle tanışınca onu sevdim eşim huy bakımından mükemmel bir insandır beni herhalde yeryüzünde çekebilecek katlanabilecek tek kisiyi rabbim karşıma çıkarmış diyorum.Evlenince kısa zamanda hamile kaldım.Sonrasinda eşimin gorevlendirmeleri başladı ve her şey bozuldu ben asker bir koca ne demek bir askerle evlenerek nasıl bir hata yaptığımı anlamaya başladım.Esim yüzünden evlendim evleneli gezmek tozmak nedir unuttum yapayalnız yine babaevinde geçirmeye başladım günlerimi ( yağmurdan kaçarken doluya tutulmak )Açıkçası babam ve onun zorbalığı ve bebek özlemi yaş geciyor telaşı bebek sahibi olamazsam ya ilerde korkusuyla yaptığım seçimler beni şuan çok mutsuz ediyor ve boşanmak istiyorum çocuğuma eşimin görevlendirmeleri yüzünden tek bakıyorum sonrasında tekrar görevlendirmeyle başka bir yere göndermeyecekleri de meçhul Sabretmeli miyim her şey düzelir mi yoksa her şey daha mı kötü olur bilemiyorum.Esime madden güvenim yok yanımda olmaması da cabası Kafam çok karışık ve mutsuzum ne yapmalıyım bilmiyorum onu seviyorum o da beni seviyor biliyorum ama yokluğu bir bebeğe kimseden destek görmeden tek başına bakmak zor geliyor
Son düzenleme: