Kendimi boşluktaymış gibi hissediyorum.

Bizim de bir arkadaşımız geçen sene kırmızı ışıkta geçen bir aracın altında kalıp öldü. Rica ediyorum vazgeçmeyin süründürün her türlü! Bunun haricindeyse hobi arayışınız çok olumlu bir gelişme bence:) Cupcake kurslarına bayılıyorum ben, onu da düşünebilirsiniz belki:)

Cok zor bir durum cidden canim .dedigim gibi icinden ne hissediyorsan onu yap ve hayatına tekrardan basla.bende bekar bir bayanim.zaman zaman yalnizlik ceksemde bir yerden tutunmak gerek hayata...

bi sigarada bana ver içim geçti off off hayat kime yelek kime ceket

Oncelikle basiniz sagolsun.Allah sabir versin.Kolay d3gil ancak yasayan bilir acisini ama hayat devam ediyor.Kendinizi cok b6naltmadan yavas yavas hayata donmeniz gerek.Icinizde tutmayin bol bol yakin arkadaslarinizla konusup ferahlayin.Yeni aydinlik bir ev cok iyi gelecektir.Resim kursuna gidin mesela yetenek onemli degil.Renkli renkli resimler cizin.Elbet bir gun sizide nasibiniz bulacak mutlu bir yuvaniz cocuklariniz olacak ama once sosyal hayata yavas yavas donmeniz gerek.Bu sekilde devam edemezsiniz sadece size zarar getirir.Ise donun mesleginiz cok guzel birilerini birseyler ogretebilmek oyle guzelki.En kutsal mesleklerden.Hep ogretmen olmak istemisimdir olmadi kismet.Birde neseli muzikler dinleyin cok iyi geliyor.Mutluluklar sizinle olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bi sigarada bana ver içim geçti off off hayat kime yelek kime ceket

aynen öyle..

çok teşekkür ederim resim kursu konusuna sıcak bakıyorum.

Konunun uzerinden zaman gecmis ama ben yeni okudum.. Gercekten guclu bir kadinsin. Oncelikle basin sagolsun..

Cesitli talihsizlikler yasamissin, ama bunlara takilip magdur edebiyati yapmiyosun. Bu muhim. Karakterin gucu burada devreye giriyor. Bu yuzden guclu oldugunu soyluyorum.

Sigara cok kotu bir aliskanlik degil. Icki degil uyusturucu degil. Tabi gunde 10 taneyi gecmezsen iyi olur.

Zaten onumuz yaz, bu surecte tatilini yap, kafani bosalt, egitim donemi baslayinca yeni bir is bulursun. Is konularini simdilik dusunme.

Babanla ilgili davayi sonuna kadar takip et, yapabilecegin herseyi yap, alabilecegin herseyi al. Bir insanin hayatina mal olmak o kadar kolay olmamali, adamin karisiyla muhatap olma sana kendilerini acindirarak iyi niyetini kullanmasin.

Belli ki guzel arkadaslarin var, seni yalniz birakmiyolar, cik gez arada onlarla. Hobi olarak taki denmis, kim dedi anlamadim, psikologun mu dedi? Ama gercekten bu tur seyler insana iyi geliyor. Bir nevi meditasyon gibi. Kafani tamamen ise veriyosun, baska sey dusunmuyosun, guzel oluyor. Ben goblen isi yaptim bir ara bu amacla, verim aldim acikcasi..

Yeni insanlarla tanismak da sana iyi gelir, maddi olarak imkanin varsa, bir kursa git cidden. Mesela resim kursu denmis. Kursta yeni insanlarla sosyallesirsin, eve gecip yalniz calisir orada da zihni bosaltirsin, iyi olur cidden..

İlk olarak yorumunuz için teşekkür ederim. Bu konudan sonra haftada 3 gün olmak üzere bir resim kursuna gitmeye başladım. Evde oturduğum günlerde spora gidiyorum ve bir yandan da ev arıyorum. Kısacası artık evde daha az vakit geçiriyorum. Açıkçası düzeni az çok özlemiştim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…