• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi boşluktaymış gibi hissediyorum.

Bizim de bir arkadaşımız geçen sene kırmızı ışıkta geçen bir aracın altında kalıp öldü. Rica ediyorum vazgeçmeyin süründürün her türlü! Bunun haricindeyse hobi arayışınız çok olumlu bir gelişme bence:) Cupcake kurslarına bayılıyorum ben, onu da düşünebilirsiniz belki:)

Bir tane abim var ailesiyle birlikte yurtdışında yaşıyor. Bu olanlardan sonra döneceğini sanmıyorum. Bu yorumlardan sonra işe dönmeye daha olumlu bakar oldum açıkçası. Ancak işe dönmeden önce halletmem gereken şeyler var. Araba kazası olduğu için belirli hukuki işlemleri başlatmak üzereyim. Kazada babamın suçsuz olduğu kamera kayıtlarında net bir şekilde görünüyor. Ancak kazayı yapan şahıs çok genç ve zabıta. Eğer işlemleri yaparsam işinden olacak. Eşi zaman zaman benimle konuşmaya geliyor anladığım kadarıyla maddi durumları çok kötü. Dava açmam babamını geri getirmeyecek. Ancak kin beslediğim çok açık.

Cok zor bir durum cidden canim .dedigim gibi icinden ne hissediyorsan onu yap ve hayatına tekrardan basla.bende bekar bir bayanim.zaman zaman yalnizlik ceksemde bir yerden tutunmak gerek hayata...

bi sigarada bana ver içim geçti off off hayat kime yelek kime ceket :ssz::ssz::ssz::ssz:

Oncelikle basiniz sagolsun.Allah sabir versin.Kolay d3gil ancak yasayan bilir acisini ama hayat devam ediyor.Kendinizi cok b6naltmadan yavas yavas hayata donmeniz gerek.Icinizde tutmayin bol bol yakin arkadaslarinizla konusup ferahlayin.Yeni aydinlik bir ev cok iyi gelecektir.Resim kursuna gidin mesela yetenek onemli degil.Renkli renkli resimler cizin.Elbet bir gun sizide nasibiniz bulacak mutlu bir yuvaniz cocuklariniz olacak ama once sosyal hayata yavas yavas donmeniz gerek.Bu sekilde devam edemezsiniz sadece size zarar getirir.Ise donun mesleginiz cok guzel birilerini birseyler ogretebilmek oyle guzelki.En kutsal mesleklerden.Hep ogretmen olmak istemisimdir olmadi kismet.Birde neseli muzikler dinleyin cok iyi geliyor.Mutluluklar sizinle olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bi sigarada bana ver içim geçti off off hayat kime yelek kime ceket :ssz::ssz::ssz::ssz:

aynen öyle..

Oncelikle basiniz sagolsun.Allah sabir versin.Kolay d3gil ancak yasayan bilir acisini ama hayat devam ediyor.Kendinizi cok b6naltmadan yavas yavas hayata donmeniz gerek.Icinizde tutmayin bol bol yakin arkadaslarinizla konusup ferahlayin.Yeni aydinlik bir ev cok iyi gelecektir.Resim kursuna gidin mesela yetenek onemli degil.Renkli renkli resimler cizin.Elbet bir gun sizide nasibiniz bulacak mutlu bir yuvaniz cocuklariniz olacak ama once sosyal hayata yavas yavas donmeniz gerek.Bu sekilde devam edemezsiniz sadece size zarar getirir.Ise donun mesleginiz cok guzel birilerini birseyler ogretebilmek oyle guzelki.En kutsal mesleklerden.Hep ogretmen olmak istemisimdir olmadi kismet.Birde neseli muzikler dinleyin cok iyi geliyor.Mutluluklar sizinle olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok teşekkür ederim resim kursu konusuna sıcak bakıyorum. :34:

Uzun zamandır bu forumun takipçisiyim ancak daha önce üye olmak gibi bir girişimde bulunmamıştım. Yazım uzun olacak şimdiden okuyan herkese çok teşekkür ederim. Tarih öğretmeniyim yani öğretmeniydim. İşsiz olmam hakkında yakınmak istemiyorum zira bunu ben istedim. Annem ben 4 yaşındayken kanserden dolayı öldü. Açıkçası yüzünü ve sesini hatırlayamıyorum, bu olaydan sonra yeni eve yeni bir şehre taşındık. Babam insanların bana acımasından nefret ederdi çünkü ben '' annesiz bir kız '' damgasını yemiştim. Evet bundan damga olarak bahsediyorum. Çünkü insanlar benim başarılarımdan bahsetmezdi, onlara yaptığım yardımlardan bahsetmezdi onlar için ben annesi küçükken ölmüş bir kızdım ve hep öyle kalacaktım. Bana sergiledikleri en ufak davranışta bile annemin ölmüş olmasını ön plana koyarlardı. Yanımda annelerinden bahsetmezlerdi, anneler gününde ''arayıp iyi misin?'' diye sorarlardı. Anlamıyorum kötü olmamı falan mı bekliyorlar? Neden geçmişte bırakmak istediğim bir olayı sürekli ve sürekli yüzüme vuruyorlar. Neden annemi geride bırakmama izin vermiyorlar...

Öğretmen olmamın özel bir sebebi yok. Babam daha önce bana çalışmamın gerekmediğini söylemişti ancak o zaman '' yaşamamın bir anlamı olmaz kendi paramı kendim kazanmak istiyorum'' demiştim. Babamın çalışmasan da olur deme sebebi maddi olarak hiç bir şekilde kötü durumda olmadığımız içindi. Ancak öyle bir gün geldi ki defalarca intihar etmeyi düşündüm. Babam ölmüştü. Ayyaş herifin teki onun ölmesine neden olmuştu. İlk başta babamın ölmesini yadırgamadım, bunun nedeni içimde bir yerlerde reddediyor olmamdan kaynaklıydı. Babamı ve mezarını gördükçe içimde size açıklayamayacağım bir his oluşuyordu. Çünkü onun ölmüş olması bir yerlerde yüzüme vuruluyordu. Patladım. Evet bir gün patladım. İşimden ayrıldım ve kötü bir şey olduğunu bildiğim halde sigaraya başladım. Sigara bana sarılamaz veya beni teselli edemezdi ancak sigaranın yapabileceği tek iyi bir şey vardı o da beni terk edemez oluşuydu. Bu sırada 2.5 yıllık bir ilişkim vardı. Beni aldattığını öğrendim. Nedenini sorduğumda yüzüme boş boş baktı. Bağırdım, ağladım, eşyaları kırdım. Ondan ayrılmak istediğimi söyledim. Günlerce evimden çıkmıyordum, en son ne zaman yüzümü yıkadığımı hatırlayamaz hale gelmiştim. Yapmak istediğim tek şey sigara içmekti. Arkadaşlarım dışarı çıkmam gerektiğini kendime zarar verdiğimi söyledi. İlk başta reddettim ancak onlar evime gelince işler değişti. Normal bir gündü ta ki eski sevgilimi görene kadar. Oradaydı bana nispet yapar gibi sarmaş dolaş oturuyorlardı. Yakın arkadaşım tutmaya çalışsa da yanına gittim ve onunla konuşmak istediğimi söyledim. Ancak yanındaki şahıs yanında kalacağım diye ortalığı yıktı. Ona tek bir soru sordum. '' İlişkimiz süresince beni hiç sevmiş miydin? '' Bu sorunun cevabını almaya ihtiyacım vardı. Başını öne eğdi zira bana bakacak cesareti yoktu. Yanındaki kız atladı '' Sadece seni hayır paranı kullanıyordu '' Çok şey söylemek istedim ancak ağzımdan bir tek şu cümle çıktı '' İkiniz.. birbirinizi bulmuşsunuz. '' Aldattığını nasıl öğrendim peki... Ne kadar istemesem de dışarıya yemek yemeye çıkmıştık. Lavaboya gideceğini söylemişti garip bir şekilde telefonunu da masada bırakmıştı garip dememin sebebi onun telefonundan ayrılmaz oluşuydu. Mesaj geldi ve telefonun ekranı açıldı. İlk başta okumak istememiştim ama '' aşkım '' sözcüğünü görünce gözüme takıldı. Beni mesajı okurken görünce '' ne yapıyorsun '' diyerek tepki verdi. Ona mesajı okuttum ve o dakikada bana itiraf etti.

Psikolojik destek aldım çünkü her şey çok üst üste gelmişti. Kendimi ve aklımı meşgul etmek için bir hobiye ihtiyacım varmış. Bu başlığı bu yüzden açtım. Kolye yapabilirim veya bir şeyler dikebilirim. Bu konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Başka bir öneriniz var mı? veya kolye yapacaksam belirli şeylere ihtiyacım olacak, bunlar neler? Okuduğunuz için teşekkür ederim. :ssz:

Konunun uzerinden zaman gecmis ama ben yeni okudum.. Gercekten guclu bir kadinsin. Oncelikle basin sagolsun..

Cesitli talihsizlikler yasamissin, ama bunlara takilip magdur edebiyati yapmiyosun. Bu muhim. Karakterin gucu burada devreye giriyor. Bu yuzden guclu oldugunu soyluyorum.

Sigara cok kotu bir aliskanlik degil. Icki degil uyusturucu degil. Tabi gunde 10 taneyi gecmezsen iyi olur.

Zaten onumuz yaz, bu surecte tatilini yap, kafani bosalt, egitim donemi baslayinca yeni bir is bulursun. Is konularini simdilik dusunme.

Babanla ilgili davayi sonuna kadar takip et, yapabilecegin herseyi yap, alabilecegin herseyi al. Bir insanin hayatina mal olmak o kadar kolay olmamali, adamin karisiyla muhatap olma sana kendilerini acindirarak iyi niyetini kullanmasin.

Belli ki guzel arkadaslarin var, seni yalniz birakmiyolar, cik gez arada onlarla. Hobi olarak taki denmis, kim dedi anlamadim, psikologun mu dedi? Ama gercekten bu tur seyler insana iyi geliyor. Bir nevi meditasyon gibi. Kafani tamamen ise veriyosun, baska sey dusunmuyosun, guzel oluyor. Ben goblen isi yaptim bir ara bu amacla, verim aldim acikcasi..

Yeni insanlarla tanismak da sana iyi gelir, maddi olarak imkanin varsa, bir kursa git cidden. Mesela resim kursu denmis. Kursta yeni insanlarla sosyallesirsin, eve gecip yalniz calisir orada da zihni bosaltirsin, iyi olur cidden..

Konunun uzerinden zaman gecmis ama ben yeni okudum.. Gercekten guclu bir kadinsin. Oncelikle basin sagolsun..

Cesitli talihsizlikler yasamissin, ama bunlara takilip magdur edebiyati yapmiyosun. Bu muhim. Karakterin gucu burada devreye giriyor. Bu yuzden guclu oldugunu soyluyorum.

Sigara cok kotu bir aliskanlik degil. Icki degil uyusturucu degil. Tabi gunde 10 taneyi gecmezsen iyi olur.

Zaten onumuz yaz, bu surecte tatilini yap, kafani bosalt, egitim donemi baslayinca yeni bir is bulursun. Is konularini simdilik dusunme.

Babanla ilgili davayi sonuna kadar takip et, yapabilecegin herseyi yap, alabilecegin herseyi al. Bir insanin hayatina mal olmak o kadar kolay olmamali, adamin karisiyla muhatap olma sana kendilerini acindirarak iyi niyetini kullanmasin.

Belli ki guzel arkadaslarin var, seni yalniz birakmiyolar, cik gez arada onlarla. Hobi olarak taki denmis, kim dedi anlamadim, psikologun mu dedi? Ama gercekten bu tur seyler insana iyi geliyor. Bir nevi meditasyon gibi. Kafani tamamen ise veriyosun, baska sey dusunmuyosun, guzel oluyor. Ben goblen isi yaptim bir ara bu amacla, verim aldim acikcasi..

Yeni insanlarla tanismak da sana iyi gelir, maddi olarak imkanin varsa, bir kursa git cidden. Mesela resim kursu denmis. Kursta yeni insanlarla sosyallesirsin, eve gecip yalniz calisir orada da zihni bosaltirsin, iyi olur cidden..

İlk olarak yorumunuz için teşekkür ederim. Bu konudan sonra haftada 3 gün olmak üzere bir resim kursuna gitmeye başladım. Evde oturduğum günlerde spora gidiyorum ve bir yandan da ev arıyorum. Kısacası artık evde daha az vakit geçiriyorum. Açıkçası düzeni az çok özlemiştim :44:

Back