- 22 Mart 2020
- 357
- 76
- 18
- 27
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Bence okadar da gerekli değil dertsiz başına dert açma derim ben çünkü bu zamanda kimseye güven olmazBoyle cok yakin bir arkadasim olsun hergun konusabilcegim dertlerimi sıkılmadan dinleyebilen. Hep yanimda olduğunu hissettirebilen. Arkadaşlarım var ama surekli konuşmuyoruz bulusmalar oluyor ama bazi insanlara bakıyorum cok samimiler görüntülü konuşmalar vs. İyiler yani aralari. Boyle arada sirada konusmana ragmen iyi oldukların da var ama keske hep olsalar. Siz ne düşünüyorsunuz
İçinizi dökmek rahatlamak istiyorsanız Namaz kılınız ve secdede istediğiniz kadar içinizi dökebilirsiniz. Dedikodu yapmak istiyorsanız bulunur elbet bir dedikoderBoyle cok yakin bir arkadasim olsun hergun konusabilcegim dertlerimi sıkılmadan dinleyebilen. Hep yanimda olduğunu hissettirebilen. Arkadaşlarım var ama surekli konuşmuyoruz bulusmalar oluyor ama bazi insanlara bakıyorum cok samimiler görüntülü konuşmalar vs. İyiler yani aralari. Boyle arada sirada konusmana ragmen iyi oldukların da var ama keske hep olsalar. Siz ne düşünüyorsunuz
Maalesef, ben de sizin gibi bu konuda şanssız olanlardanım. Çok aradım ama aradığım arkadaşlığı bulamadımBoyle cok yakin bir arkadasim olsun hergun konusabilcegim dertlerimi sıkılmadan dinleyebilen. Hep yanimda olduğunu hissettirebilen. Arkadaşlarım var ama surekli konuşmuyoruz bulusmalar oluyor ama bazi insanlara bakıyorum cok samimiler görüntülü konuşmalar vs. İyiler yani aralari. Boyle arada sirada konusmana ragmen iyi oldukların da var ama keske hep olsalar. Siz ne düşünüyorsunuz
Benimde yok. Olunca daha da dert biliyor musun. Kendimin en yakın arkadaşıyım kendime hiç yalan soylemiyorum. Zor animda kendimle beraber savasiyorum. Daha mutluyum daha güçlüyümTelefonda kayıtlı belki bir sürü isim var kayıtlı, sosyal medya desen öyle. Peki gerçekten hayatımın neresindeler? Ya da be kadarına dahil edebiliyorum onları? Benim de arkadaşım yok. Olanların hepsi sözde. Ama bu biraz da güven problemi ile alakalı diye düşünüyorum. Çok bunalsınlar dertleşip fikir almak için de buralarda dolaşıp sizlerle paylaşıyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?