- 23 Nisan 2018
- 332
- 280
- 53
- Konu Sahibi alonedark18
-
pandemide çok etkiledi tabi...hele bide okula giden çocukların aynı zamanda öğretmeni olduk...ona da yetişemiyorum çoğu zaman eşlik odevlerle gidiyor kafamı veremiyorum
Çocuklarınızın cinsiyetini mi yeni fark ettinizşimdi farkteim bikiz bı oglan
yalan değildir de belki tanıdık çıkmasın diye çocukların cinsiyetini yaşını farklı yazıyordurÇocuklarınızın cinsiyetini mi yeni fark ettinizher konuda farklı yazıyorsunuz.
Neden yalan söylüyorsunuz?
Ayni seyleri yasamisiz.benim kucuk 2 yasini gecti hala huysuz ama eskisi kadar degil.bazen kafayi atlatacak gibi olurdum.ama geciyo gecmeyen ne var ki? Bi de gaz sancisi olabilir mi?ikinci sınıfa giden ve üç aylık iki tane oğlum var ...okadar ama okadar yoğun kostitmali ve stresli geciyorki günlerim...bebekten dolayı geceleride tabi...büyük çocuk okul online ders derken eli ayağa benim onun okulunj takip etmek zorundayım sonuçta , bebek desen başından beri hep ağlayan sallamadan uyumayan sallamayı bırakınca deli gibi ağlayan bı bebek ve sürekli memede durmak isteyen...bugünü de Allah tarafından halledip odaya bebeği uyutmaya çekildim saat akşam 22 den beri bı emzir sürekli salla şeklindeydim ..şuan saat 02 ye geliyor...diheride az ononce uyudu karnı açıktı doyurdum ..ya ben ne yaşıyorum ..aklimi oynaticam...sadece kitap okumak şöyle bir sorumsuzca uzanıp müzik dinlemek mısır patlatıp dizi izlemek sakin kafayla ..şuan ne bedenim.ne ruhum gitmiyor daha fazla ..bebek hala ağlıyor tam uykuya daldı diyorum hop başa donuyoruz bıraktım artık vücudum direnemiyor her iki anlamda ..ağlıyor hala....eşim desen haftanın altı yedi günü çok ağır şartlarda çalışıyor ..içerde şuan horul horul uyuyor davul calswn uyanmaz ...hayatım bitmiş mahfolmus , yuruyen cenaze gibi hissediyorum....nasıl dayanicam? üstesinden nasıl gelecem..ruhun ve bedenimi itiyorum sanki ona bile dermanım kalmadı gibi
not; yardım edecek kimsem yok .
Kendine stres yapınca daha cok karışır işler.Benimde 2 yaşında ikizlerin üstüne birde oglum gelince herkes aay yazik ne yapacak dediler.ikinci sınıfa giden ve üç aylık iki tane oğlum var ...okadar ama okadar yoğun kostitmali ve stresli geciyorki günlerim...bebekten dolayı geceleride tabi...büyük çocuk okul online ders derken eli ayağa benim onun okulunj takip etmek zorundayım sonuçta , bebek desen başından beri hep ağlayan sallamadan uyumayan sallamayı bırakınca deli gibi ağlayan bı bebek ve sürekli memede durmak isteyen...bugünü de Allah tarafından halledip odaya bebeği uyutmaya çekildim saat akşam 22 den beri bı emzir sürekli salla şeklindeydim ..şuan saat 02 ye geliyor...diheride az ononce uyudu karnı açıktı doyurdum ..ya ben ne yaşıyorum ..aklimi oynaticam...sadece kitap okumak şöyle bir sorumsuzca uzanıp müzik dinlemek mısır patlatıp dizi izlemek sakin kafayla ..şuan ne bedenim.ne ruhum gitmiyor daha fazla ..bebek hala ağlıyor tam uykuya daldı diyorum hop başa donuyoruz bıraktım artık vücudum direnemiyor her iki anlamda ..ağlıyor hala....eşim desen haftanın altı yedi günü çok ağır şartlarda çalışıyor ..içerde şuan horul horul uyuyor davul calswn uyanmaz ...hayatım bitmiş mahfolmus , yuruyen cenaze gibi hissediyorum....nasıl dayanicam? üstesinden nasıl gelecem..ruhun ve bedenimi itiyorum sanki ona bile dermanım kalmadı gibi
not; yardım edecek kimsem yok .
lütfen cinsiyetleri daha fazla sorgulamayin ..neyse ney...Çocuklarınızın cinsiyetini mi yeni fark ettinizher konuda farklı yazıyorsunuz.
yanlış yazdığımı şimdi farkettim demek istedim..alginizi duzeltinÇocuklarınızın cinsiyetini mi yeni fark ettinizher konuda farklı yazıyorsunuz.
neguzel insanlar var ya ..benim uyumami düşünecek kadar Allah bin kere razı olsun ...tek çocuk mı sizin...Seni nasil rahatlatirim bilemedim. Yaninda olsam da az biraz ben bakarken sen de uzanip uyusan. Anne olmak oyle birsey. Bana eski gunlerimi hatirlattin. Oglum suan 15 yasinda. Buyuse de hala anne olunca tam birakamiyorsun iste. Annelik bitmiyor, annelikten emekki de olamiyorsun. Ben bir de calisip doktora yapiyordum o donem. Ne zor oldugunu iyi bilirim. Bilirim de soyleyecek sey bulamadim.Kolay gelsin.
31 besmele ne işe yarar canım rahat uyku veya aglamamsi için mi ..büyük çok geç yatıyor basimizda bekliyor asla degistiremedim bu huyunu ..ama o çok sorun değil kucukle bir olunca zor oluyor isteOkurken yoruldum Allah yardımcın olsun bebeğinin başının altına hep yattığı yastığa beşiğide olabilir 31 besmele yaz koy canım diğer oğlunuda erken yatırmaya çalışırsan inşallah sorun çözülür canım bide bebek için gün içinde kendi kendine uyumasına alıştır bir ağlar iki ağlar üçüncüde susar ben hiç sallamadım kendi kendine uyurdu ağlardı ama sonunda uyurdu insanın içi sızlıyor ama yapıcak bişeyim yoktu tek başımaydım çünkü
ay çok iyi biseumie ya ...bunu duvarı delip asicaz sanırım dimi ..kaç yaşa kqdwr idare eder canım birde ....Salıncak & Hamak Modelleri ve Fiyatları - n11
Salıncak & Hamak ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Salıncak & Hamak çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
İşte bu ama ben aldığımda 47 TL di fiyat uçmuş.
bekarmisin ...rahatliginin keyfine bak derimGöğüs kafesim sıkıştı bişey oldu bu ne ya
Yoo yanlış yazdım demiş tanımamak için yazdım dese tamam. İnsan çocuklarının cinsiyetini her konuda farklı yazar mı Allah aşkına? Zaten konu sahibinin psikolojik problemleri vardı kendince bir şeyler düşünmüş olabilir ama yanlış yazdım demesi insanı aptal yerine koymak oluyor diye düşünüyorum. Neyse gereksiz uzadı kusura bakmayın.yalan değildir de belki tanıdık çıkmasın diye çocukların cinsiyetini yaşını farklı yazıyordur
Cocuklariniz kac yasinda? Birde yanlis anlamazsaniz ekonomik sartlariniz cok mu kotu? Aslinda dusuk maliyetli aktivitelerde yapilabilir evinize yakin ormanlik alan varsa termosa bir cay kahve koyup gidebilirsiniz inanin dogal ortam insanin ruhunu cok dinlendiriyor. Cocukarim dogmadan once kalabalik islek yerleri severdim simdi nerde agac yesillik varsa ahtapot gibi yapisiyorum kafam muthis sakinliyor.Bugün ben de depresyon havasındayım. Geberiyorum yorgunluktan... Eskiler nasıl yapıyormuş nasıl beceriyormuş hep onu düşündüm bugün. Mesela çamaşır elde bulaşık elde köydekiler bir de tarla hayvan işinde. Ben neden bu kadar tembelim. Aslında tembel degildim. Ama artık sabahları yataktan kalkmak bile istemiyorum. Hergun aynı; Pozitif hiçbir birikim koyamadığım sadece mücadele ile geçen geçecek günlerden biri... Ben yaşıma bağlıyorum keske genç olsaydım enerjim olurdu belki diyorum. Bir de ekonomik şartlar... Mesela şartlarım daha iyi olsa tatile gitsem ne biliyim bir yere gitmek için önce benzin parasını düşünmesem belki daha mutlu olurdum. Allah kolaylıklar versin hepimize...
Duvar değil tavanı deleceksiniz. Benim kızım 2 yaşa kadar sığdı içine ama minyon bir kızım var. İstersen ölçüleri daha büyük olanlara bak. Ben sığmayınca pişman olmuştum dikkat etmedim diyeay çok iyi biseumie ya ...bunu duvarı delip asicaz sanırım dimi ..kaç yaşa kqdwr idare eder canım birde ....
Evliyim iki yıl olacakbekarmisin ...rahatliginin keyfine bak derim
Evet bir cocuk. Oglum suan 15 yasinda. Ikinciyi eski esim istememisti.neguzel insanlar var ya ..benim uyumami düşünecek kadar Allah bin kere razı olsun ...tek çocuk mı sizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?