- 15 Nisan 2017
- 3.399
- 8.855
- 158
- Konu Sahibi alonedark18
-
Valla bu yüzden yaşları yakın çocuk yapmak bana daha mantıklı geliyor, en azından ikisiyle aynı aktiivite yapılır aynı anda ders vs gibi zor.. Bebek büyüyünceye kadar böyle zor geçecekikinci sınıfa giden ve üç aylık iki tane oğlum var ...okadar ama okadar yoğun kostitmali ve stresli geciyorki günlerim...bebekten dolayı geceleride tabi...büyük çocuk okul online ders derken eli ayağa benim onun okulunj takip etmek zorundayım sonuçta , bebek desen başından beri hep ağlayan sallamadan uyumayan sallamayı bırakınca deli gibi ağlayan bı bebek ve sürekli memede durmak isteyen...bugünü de Allah tarafından halledip odaya bebeği uyutmaya çekildim saat akşam 22 den beri bı emzir sürekli salla şeklindeydim ..şuan saat 02 ye geliyor...diheride az ononce uyudu karnı açıktı doyurdum ..ya ben ne yaşıyorum ..aklimi oynaticam...sadece kitap okumak şöyle bir sorumsuzca uzanıp müzik dinlemek mısır patlatıp dizi izlemek sakin kafayla ..şuan ne bedenim.ne ruhum gitmiyor daha fazla ..bebek hala ağlıyor tam uykuya daldı diyorum hop başa donuyoruz bıraktım artık vücudum direnemiyor her iki anlamda ..ağlıyor hala....eşim desen haftanın altı yedi günü çok ağır şartlarda çalışıyor ..içerde şuan horul horul uyuyor davul calswn uyanmaz ...hayatım bitmiş mahfolmus , yuruyen cenaze gibi hissediyorum....nasıl dayanicam? üstesinden nasıl gelecem..ruhun ve bedenimi itiyorum sanki ona bile dermanım kalmadı gibi
not; yardım edecek kimsem yok .
Vallahi öyle. Tek çocuk bakmaya ne varmıs ya dedim 2.cocugum oluncaYok, anlayamazsınız.
Kızınız boynunuzda yapışıkken evde başka size ihtiyacı olan bir çocuk, bebek olduğunu düşünün.
Mesela biri diğer odada cıyak cıyak ağlıyor, öbürü ders çalışmak için bekliyor ya da yemek yiyecek hazırlamanız gerekiyor vs.
Tek çocukla iki çocuk arasında 5 çocuk falan var. İkiden sonra farketmiyor zaten.
Kurban olayım tek çocuklu günlere ya, nasıl mükemmel bir hayatmış da kıymet bilememişim
Hepsinin zorlugu ayrı oluyor..Valla bu yüzden yaşları yakın çocuk yapmak bana daha mantıklı geliyor, en azından ikisiyle aynı aktiivite yapılır aynı anda ders vs gibi zor.. Bebek büyüyünceye kadar böyle zor geçecek
Yok, anlayamazsınız.
Kızınız boynunuzda yapışıkken evde başka size ihtiyacı olan bir çocuk, bebek olduğunu düşünün.
Mesela biri diğer odada cıyak cıyak ağlıyor, öbürü ders çalışmak için bekliyor ya da yemek yiyecek hazırlamanız gerekiyor vs.
Tek çocukla iki çocuk arasında 5 çocuk falan var. İkiden sonra farketmiyor zaten.
Kurban olayım tek çocuklu günlere ya, nasıl mükemmel bir hayatmış da kıymet bilememişim
Ya sizin iki kızınız vardı diye hatırlıyorum. Mesajlarınıza baktım bazılarında iki kızınız var gibi yazmışsınız bazılarında ilki kız bebek oğlan gibi yazmışsınız şimdi de iki oğlan yazmışsınız. Dalga mı geçiyorsunuz?ikinci sınıfa giden ve üç aylık iki tane oğlum var ...okadar ama okadar yoğun kostitmali ve stresli geciyorki günlerim...bebekten dolayı geceleride tabi...büyük çocuk okul online ders derken eli ayağa benim onun okulunj takip etmek zorundayım sonuçta , bebek desen başından beri hep ağlayan sallamadan uyumayan sallamayı bırakınca deli gibi ağlayan bı bebek ve sürekli memede durmak isteyen...bugünü de Allah tarafından halledip odaya bebeği uyutmaya çekildim saat akşam 22 den beri bı emzir sürekli salla şeklindeydim ..şuan saat 02 ye geliyor...diheride az ononce uyudu karnı açıktı doyurdum ..ya ben ne yaşıyorum ..aklimi oynaticam...sadece kitap okumak şöyle bir sorumsuzca uzanıp müzik dinlemek mısır patlatıp dizi izlemek sakin kafayla ..şuan ne bedenim.ne ruhum gitmiyor daha fazla ..bebek hala ağlıyor tam uykuya daldı diyorum hop başa donuyoruz bıraktım artık vücudum direnemiyor her iki anlamda ..ağlıyor hala....eşim desen haftanın altı yedi günü çok ağır şartlarda çalışıyor ..içerde şuan horul horul uyuyor davul calswn uyanmaz ...hayatım bitmiş mahfolmus , yuruyen cenaze gibi hissediyorum....nasıl dayanicam? üstesinden nasıl gelecem..ruhun ve bedenimi itiyorum sanki ona bile dermanım kalmadı gibi
Hamak kullanıp memnun kalmayan duymadım. Bence bi deneyinevet baktım şimdi 150 TL civarı ...ise yarayacahini bilsem alırdım ..yorgunluguma yüzde kaç çare olur bilemiyorum
Elbet dediğiniz gibi olanı vardır ama yaşları yakın 2 çocukla 3 seneyi aşkındır yaşıyorum.Valla bu yüzden yaşları yakın çocuk yapmak bana daha mantıklı geliyor, en azından ikisiyle aynı aktiivite yapılır aynı anda ders vs gibi zor.. Bebek büyüyünceye kadar böyle zor geçecek
oy cok zor bi durum..sirf bu sebepten ikinci cocuktan cok korkuyorumikinci sınıfa giden ve üç aylık iki tane oğlum var ...okadar ama okadar yoğun kostitmali ve stresli geciyorki günlerim...bebekten dolayı geceleride tabi...büyük çocuk okul online ders derken eli ayağa benim onun okulunj takip etmek zorundayım sonuçta , bebek desen başından beri hep ağlayan sallamadan uyumayan sallamayı bırakınca deli gibi ağlayan bı bebek ve sürekli memede durmak isteyen...bugünü de Allah tarafından halledip odaya bebeği uyutmaya çekildim saat akşam 22 den beri bı emzir sürekli salla şeklindeydim ..şuan saat 02 ye geliyor...diheride az ononce uyudu karnı açıktı doyurdum ..ya ben ne yaşıyorum ..aklimi oynaticam...sadece kitap okumak şöyle bir sorumsuzca uzanıp müzik dinlemek mısır patlatıp dizi izlemek sakin kafayla ..şuan ne bedenim.ne ruhum gitmiyor daha fazla ..bebek hala ağlıyor tam uykuya daldı diyorum hop başa donuyoruz bıraktım artık vücudum direnemiyor her iki anlamda ..ağlıyor hala....eşim desen haftanın altı yedi günü çok ağır şartlarda çalışıyor ..içerde şuan horul horul uyuyor davul calswn uyanmaz ...hayatım bitmiş mahfolmus , yuruyen cenaze gibi hissediyorum....nasıl dayanicam? üstesinden nasıl gelecem..ruhun ve bedenimi itiyorum sanki ona bile dermanım kalmadı gibi
Hayırlısı olsunElbet dediğiniz gibi olanı vardır ama yaşları yakın 2 çocukla 3 seneyi aşkındır yaşıyorum.
İnanın ikiz olsa bin kat iyi.
Çünkü süreçleri aynı, aynı emekle ikisi büyür ama iki yaşları ayrı çocukla öyle değil.
Bir kere küçüklüğünde ikisi de bebek oluyor, kıyafeti yemeği vs hepsi ayrı ayrı hazırlanıyor, aynı odada bırakmanız mümkün değil güç eşitsizliğinden dolayı.
Küçük büyüyüp fark kapandığında bu sefer her şeyden kavga çıkıyor, aynı üründen iki tane ediniyorsunuz yine onunki yine onunki die evin içinde kendini zıt yönlerde yerden yere atıp cıyaklayan iki velet oluyorlar
Ben çok zorluk yaşadım, bugünüme şükürler olsun Allah kimselere o günleri vermesin, düşününce hala şarıl şarıl ağlarım.
Ama benim bu durumum büyük oğlumun zaten başlı başına aşırı aşırı sorunlu olmasından da kaynaklanıyor olabilir.
Araları 14 ay, küçük doğduğunda büyük yürümüyordu, konuşmuyordu daha
Dolayısıyla iki bebek, 1 çocuk ve 1 bebek ve şuanda da 2 küçük çocuk tecrübesibe sahibim.
En en en beter süreç iki bebek diyebilirim.
Aynı durumdayım kolay gelsin demeye geldim. kızım 10 yaş olmak üzere engelli ve sürekli bana ihtiyaç duyuyor oğlum 10 aylık olacak bir iki güne aşırı hareketlendi. kitap film yemek geçtim sadece tuvalette sakin sakin işimi yapmak istiyorum..Allah eksikliklerini göstermesin büyüyecekler ve bu sıkıntılar geçecek diyorumikinci sınıfa giden ve üç aylık iki tane oğlum var ...okadar ama okadar yoğun kostitmali ve stresli geciyorki günlerim...bebekten dolayı geceleride tabi...büyük çocuk okul online ders derken eli ayağa benim onun okulunj takip etmek zorundayım sonuçta , bebek desen başından beri hep ağlayan sallamadan uyumayan sallamayı bırakınca deli gibi ağlayan bı bebek ve sürekli memede durmak isteyen...bugünü de Allah tarafından halledip odaya bebeği uyutmaya çekildim saat akşam 22 den beri bı emzir sürekli salla şeklindeydim ..şuan saat 02 ye geliyor...diheride az ononce uyudu karnı açıktı doyurdum ..ya ben ne yaşıyorum ..aklimi oynaticam...sadece kitap okumak şöyle bir sorumsuzca uzanıp müzik dinlemek mısır patlatıp dizi izlemek sakin kafayla ..şuan ne bedenim.ne ruhum gitmiyor daha fazla ..bebek hala ağlıyor tam uykuya daldı diyorum hop başa donuyoruz bıraktım artık vücudum direnemiyor her iki anlamda ..ağlıyor hala....eşim desen haftanın altı yedi günü çok ağır şartlarda çalışıyor ..içerde şuan horul horul uyuyor davul calswn uyanmaz ...hayatım bitmiş mahfolmus , yuruyen cenaze gibi hissediyorum....nasıl dayanicam? üstesinden nasıl gelecem..ruhun ve bedenimi itiyorum sanki ona bile dermanım kalmadı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?