- Konu Sahibi esmergirl356
-
3yıl sevgili olduğun insan dudağından 1kere öptü diye mi ağlıyorsun?
e ne sanıyordun ki? 3yıl öyle bakışacak mıydınız?
çok saf ve temizsin anlattıklarından bunu çıkardım
bi erkek öptü diye vizdann azabı duyan kız kaldımı bu dünyada diye hep düşünmüşümdür...
demekki varmış...bence sen en iyiisini yapmışsın seni çok iyi anlıyorum
herşey çabuk ilerlemiş lise yıllarında kendini kaptırmışsın ne olduğunu anlayamadan
sana geçmişte hatırlayacağın bi anı kalmış
ilk zamanlar vicdan azabı duyman normal zamanla o duygun yokoluyor emin ol
ayrılsakta seni hep seveceğim bırakmayacağım demiş ya hiç ama hiç inanma
öyle bi unutuyorlarki anında başka biririni sokuyorlar hayatlarına
ayrılınca kötü olan sensin kendileri hep haklıdır
banada zamanında biri ayrılsakta evlenemesekta senden başkası bana haram hayatımda kimse olmayacak demişti 1 yıl geçmedi nişanlandı benim için ölen deliren adam szünü tutamadı tutmasında zaten....
canını bunları düşünerek sıkma derslerinle ilgilen sen
daha cok gencsin zamanla bunları unutacaksın sadece zamana ihtiyacın var
umarım herşey güzel olur
Hiç üzülme..sen hala küçüksün ve hala tertemizsin,masum bir öpücükle kirlenmedin merak etme..ama bu düşüncelerinle kendini kirletiyorsun.Unut herşeyi ve ileriye bak,çok daha güzel günler seni bekliyor.
seni anlıyorum canım. nişanlımda beni öptüğü zaman hiç bişey yapamamıştım. sonradan çok kızdım ona ama en çok kendime. onunla evlendiğim halde bazen aklıma gelir de sinir olurum. nasıl izin verdim tokatı patlatsaydım keşke suratına. aslında bunu haketmiştim. çünkü sevgilileriyle öpüşen arkadaşlarımı çok kınardım. benim de başıma geldi. sen de takma kafana. sevgili oldun mu çocuklar gibi elele tutuşacak haliniz yok. mutlaka bişeyler yaşanacak. ben bu yüzden kimseyle sevgili olmadım. erkek milleti değil miniyetleri hep aynı. sen de boşver onu. kimseyle de bi daha çıkma çünkü aynı şeyleri yine yaşarsın. hem bu kadar üzülme. daha kötüsü de olabilirdi. bi öpücükle kurtulduğuna şükret. her şey senin elinde bunu da sakın unutma
bende sevgilimden ayrıldığımda öyle bi boşluktaydımki bi akıllı arkadaşımın aklıyla yakışıklı biriyle çıkmaya başladım o tanıştırmıştı, saflıktan arabasınada bindim nese gezioduk okuldan uzaklaştık daha 1. günden yakınlaşmaya başladı o an kendimden utandım kendimi kirlenmiş gibi hissettim insanın bi anlık üzüntülü halinden faydalanmaya çalıştı
peki sonra ne oldu yumu ??
Canim yanlis anladin, 1'incisi aglamiyorum kendime üzülüyorum bazen sadece, 2'incisi de 3 yil sevgili olmadik 1 yil sadece... iyiki sadece bir yil yanii!!! madem ilerde olacak esine saygisindan hiç bir kizla konusmuyor, o zmn öpmeyede çekinseydi beyefendi!!
bi öpücükle kirlenmezsin ki. ama bunu bile düşünmen bile o kadar güzel ki. bence hala temiz ve ssafsın aklında bu düşünceler olduğu için. bundan sonra pişman olacağın şeyler yaşama inşallah
Kendine üzülmeni gerektiricek hiçbir durum yokki. Bi zamanlar bir beraberlik yaşamışsın, sanırım çokta sevmemişsin (veya sevmişsin ama bana öyle geldi), sana zarar verdiğini düşünmüşsün, şimdi de ayrılmışsın ve mutlusun. Ortada bir sorun yok, üzülecek, kızılacak bir durumda yok. Keşke herkesin ayrılığı bu kadar sorunsuz yaşansa.. Bence sevinmelisin.
pardon canım ben 3yıl diye yanlıs okumusum gece vakti.
sen öpebilirsin demişsin ama o da öyle öpmüş.
demesen öpmeyecekmiş.
üzme kendini sen tertemizsin hala
bunu bir hata olarak kabul edersin bir daha da dikkatli olursun.
ittim gitmek istiyorum dedim niye dedi bağırırım okula götür beni dedim tamam dedi, diğer gün arkadaşıma o beni yanlış anladı demiş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?