Bütün bölgene yaptırma canım en rahatsız olduğun bölgene yaptır bütün heryeri sırayla yaptırırsınMümkün değil şuan, o kadar fazla bölgeye lazer nasıl yetiştireyim
Bu durumda sakın lazer yaptırma, sadece paradan ve zamandan olursun. O biten kılların başka yerlerinde çıkar. Önce iyice araştır sorunun kaynağını. Estetisyenim ama asla lazer yaptırmam. Hatta lazer yapılan yerde de durmam. Önce doktora görün canımMümkün değil şuan, o kadar fazla bölgeye lazer nasıl yetiştireyim
Bende senin gibiyim aşırı tüylenme var bide tüylerim kalın ve siyah beyaz tenliyim çok rahatsız ediyo özel bi hastanede lazer epilasyon yaptırıcam iyice araştırdım gidenler memnunTüylerin kalınlık ve sıklığı o kadar çok arttı ki normal bir bölgeden bile rahatsız oluyorum lazerle kurtulmaya kalksam yıllarımı alır... Öte yandan hormonal bir şey de çıkmadı. Kendi kendime östrojen hormonunu arttıracak şeylere baktım fakat bilinçsiz tüketimi kanseri tetikliyormuş diye kullanmadım da bir şey. Böyle boş boş günler geçiyor yaz yaklaşıyor
Pko olabilir. iyi bir doktora git.. azicik paraya kiy bir sey olmaz..
Sorun bence killara cozum bulmaktan ote,senin kendinde hormonal bir bozukluk oldugunu dusunmen degil mi,lazer yaptirsan bile sadece gorunurdeki sorunun hallolmus olur belki..goguslerim kuculdü diyosun,buda killardan kaynakli degil heralde.guvendigin bir hastaneye git,kadin dogum olabilir o yapsin gereken testleri.bozukluk cikmazsa da agdaya devam yada daha kalici cozumler bakarsin agda gibi.
Paraya kıyamıyor değilim, parayı bulamıyor olabilirimBöyle ssk ile anlaşmalı özel hastane araştırıp gidebilirim
Olur olur adetin ucuncu gunu gelin diyor doktorlarda zatenParaya kıyamıyor değilim, parayı bulamıyor olabilirimBöyle ssk ile anlaşmalı özel hastane araştırıp gidebilirim
Evet bu yüzden lazere yanaşmıyorum. Esas sorunun hormonal olduğunu düşünüyorum.
Bir de bir sorum daha var regl olmak üzereyim ikinci günüm pazar gününe denk geldi diyelim, üçüncü gün gitsem olur mu ki acaba?