Bende malesef lafina ortak oluyorum ve resmen dedikodu yapiyoruz cok uyardim bu eltimi bak konusmayalim sen beni uyar bende seni diye ama nedense olmuyor.
şu ortaokul kız çetesi mantığını anlayamıyorum. elti olsun başka kadın olsun bir arkadaşımızın küs olduğu kişiyle biz de küs olmak zorunda mıyız?
Aynen bende anlam veremiyorum gercekten. Ama artik kendime ders cikardim onlar kötü olduklarinda ve biri bana ötekini cekistirdiginde asla yorum yapmam hatta konusmak istemedigimi belirtecegim yoksa arada ben kaliyorum. Cünkü biri digerini cekistirirken ister istemez nefsine uyuyor ortak oluyor insan.. sonrada basimiza kakiyorlar benle konusurken pek olumlu düsünmüyordun bunun hakkinda ama masallah muhabbetinide eksik etmiyorsun felan aslinda demek lazim sanane ya sanane ama iste dedigim gibi malesef öyle sert cikisamiyorum ben kimseye... belkide bunu ögrenmeliyim..
samimi olduğunuz eltiniz yukarıda yazdıklarınız yüzünden size sitem etmiş belli ki
ama ben sizi samimi buldum çoğumuz yapıyoruz bunu hiç inkar etmeyelim bunu bu kadar samimi bir biçimde itiraf etmek kolay değil...
hata evet, yapmamak lazım ama gaza geliyoruz ne yapalım
hepimize ders olsun bu durum, insanız kadınız düşmemek gerek bu dedikodu batağına, niyetimiz ne kadar iyi olursa olsun bir yerde bize zarar veriyor, hoş değil.
dediğim gibi ben de düşüyorum bu hataya safiyane, ama karşı tarafı da dinlediğim zaman aklıma yatmayan konular oluyor, dedikoduyu çıkaran ve beni bu hataya ortak edene söylüyorum
tabi sonra arkadaşsız kalıyorum o ayrı
Valla ben hic taktir etmiyorum onlar arkalarindan atip tutarlar sonra birden can ciger olurlar sonra yine kavga ardi arkasi kesilmez. Ben sonucta o samimi olmadigim eltimle can ciger degilim gördügüm yerdede havadan sudan konusuruz oda kendi bana gelirde konusup yaklasirsa yoksa pek mülakasaya girmem. Umarim simdi anlasilmisimdir.Bende sinir oldum size şuan.Arkasından atıp yüzüne gülmek doğru değil.Dedikodusunu yaptığınız eltiniz samimi olmayarak en doğrusunu yapıyor.Taktir ettim.
IkimizideBen anlayamadım ya konuyu tam olarak. Eltinizi mi
eleştiriyorsunuz yoksa kendinizi mi?
Uzak dururum derken kasıt gerektiginde gördügüm yerde konusur hal hatir sorarim o kadar fazla samimiyet kurmam. Idare etme konusunda haklisiniz bu tutumumu degistirmem gerek..Tezat olmuş konu
Başında sevmediğime uzak dururum
Ortası sevmesemde konuşanla konuşurum
Sonu herkesi idare ediyorum iyi niyetliyin
Sonuç herkesi idare ediyorsan sürekli idare ettiklerine acıklama yapman gerekir
Haklisiniz bundan sonra öyle yapicam..küçük bi tavsiye;insanların yüzüne söyleyemediğiniz şeyleri arkasında söylemeyin
Yasim 23 size katiliyorum eltimle sadece mesafeliyiz diye bu kanli bicakli oldugumuz anlamina gelmez kendiside mesafelidir ama gördügü yerde muhabbet eder oturur konusur felan. Yüz verme lafina gelince siz yanlis anladiniz galiba bana hesap soran eltim icin kullandim o kelimeyi.. demekki ben cok yüz vermisimki bana hesap sorma cürretinde bulunuyor.. vallaa ben daha yolun basindayim sanirim profesyonel olamadim malesef...iide eltinizle anlaşmazlık yaşadınız die kanlı bıçaklımı oldunuz ne demek yüz veriyorum kadın insanlık ediyor aile ortamı obzulmasın die geliyor konuşuyor biride bu duruma laf çakıyor sizde çanak tutuyorsunuz ben anlamadım kendinize bencede sinir olmalısınız biraz profesyonel olun
yaş kaç ?
yüz verme konusunda kim olursa olsun aynı şeyi derdim aynen dediğiniz gibi yüzvermeyin yada gerekli mesafeleri koyun size trip atan eltinize kiminle konuşup kime nasıl davranacağımı bilecek yaştayım diebilirdiniz ama oda laf çakmışta sert tepki verebilecek bi cümlede kurmamış ama aman ne bilim siz mesafenizi koruyun yada sizde laf çakın gitsinYasim 23 size katiliyorum eltimle sadece mesafeliyiz diye bu kanli bicakli oldugumuz anlamina gelmez kendiside mesafelidir ama gördügü yerde muhabbet eder oturur konusur felan. Yüz verme lafina gelince siz yanlis anladiniz galiba bana hesap soran eltim icin kullandim o kelimeyi.. demekki ben cok yüz vermisimki bana hesap sorma cürretinde bulunuyor.. vallaa ben daha yolun basindayim sanirim profesyonel olamadim malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?