Kendisi de bişeyler vardı bana çok hayrandı. Arkadaşlarımı bile kıskanıyordu, eşim hakkında dinlemek istemiyordu. Aklıma tek bişey geliyor. Onu da siz anlamışınızdır.. ama öyle hale soktu ki beni allahım şahit. Sanki ben öyleymişim gibi yaptı..
Hayır, hayır kesinlikle aldatma felan söz konusu değil. İnanın sadece çok fazla değer verdim ona, çocuklarını bile yeğen gibi gördüm. Kendisi de bişeyler vardı bana çok hayrandı. Arkadaşlarımı bile kıskanıyordu, eşim hakkında dinlemek istemiyordu. Aklıma tek bişey geliyor. Onu da siz anlamışınızdır.. ama öyle hale soktu ki beni allahım şahit. Sanki ben öyleymişim gibi yaptı..
Hayır ben değil, o bana aşıktı hissediyordum o yüzden zaten mesafeyi koymak istedim. O kocamı arıyacağını söyledi en son ona mesaj attım diye. Yüz yüze geleceğiz normal bir şekilde bitsin arkadaşlığımız diye beni engelledi her yerden.
Hayır ben değil, o bana aşıktı hissediyordum o yüzden zaten mesafeyi koymak istedim. O kocamı arıyacağını söyledi en son ona mesaj attım diye. Yüz yüze geleceğiz normal bir şekilde bitsin arkadaşlığımız diye beni engelledi her yerden.
epey garip bir durumun içine sokmuşsunuz kendinizi
kötü bitmesin istemişsiniz ama öyle olmuş
bundan sonrası için yapacak bir şey yok, o tip insanlardan uzak durun
epey garip bir durumun içine sokmuşsunuz kendinizi
kötü bitmesin istemişsiniz ama öyle olmuş
bundan sonrası için yapacak bir şey yok, o tip insanlardan uzak durun
Beni öyle bir hale getirdi ki. Kendimden tiksindim. Eşimin yüzüne bakamaz oldum.. Allahım var çok şükür biliyor herşeyi.. eşim desen herşeyi biliyor söyledim ona. Tepene çıktı diyor öyle sana ters köşe yaptı. Bu durum yüzünden piskoloğa gitmek bile istiyorum onada eşim izin vermiyor. O yüzden buraya yazmak istedim..