• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime öfke

Kendisi de bişeyler vardı bana çok hayrandı. Arkadaşlarımı bile kıskanıyordu, eşim hakkında dinlemek istemiyordu. Aklıma tek bişey geliyor. Onu da siz anlamışınızdır.. ama öyle hale soktu ki beni allahım şahit. Sanki ben öyleymişim gibi yaptı..

bi dk bi dk, kocanı aramamı ister misin meselesini şimdi anladım, siz aşık mı oldunuz birbirinize yoksa?
o yüzden mi tehdit ediyor sizi?

Hayır, hayır kesinlikle aldatma felan söz konusu değil. İnanın sadece çok fazla değer verdim ona, çocuklarını bile yeğen gibi gördüm. Kendisi de bişeyler vardı bana çok hayrandı. Arkadaşlarımı bile kıskanıyordu, eşim hakkında dinlemek istemiyordu. Aklıma tek bişey geliyor. Onu da siz anlamışınızdır.. ama öyle hale soktu ki beni allahım şahit. Sanki ben öyleymişim gibi yaptı..
Allah Allah ülkece delirdik vallahi…
Cevremde de enteresan seyler görüyorum.

Siz kesinlikle iletişimi kesin.
Üstelemeyin.
Zaten üsteler iseniz iyice üste çıkacak.

Aman salla gitsin öyleyse, sır sır dediğiniz şey bile önemsiz birseydir. Ben ismi azamlara cok inanırım.
Bu tarz insanlara karşı ya gaf ya def çekin.

bi dk bi dk, kocanı aramamı ister misin meselesini şimdi anladım, siz aşık mı oldunuz birbirinize yoksa?
o yüzden mi tehdit ediyor sizi?
Hayır ben değil, o bana aşıktı hissediyordum o yüzden zaten mesafeyi koymak istedim. O kocamı arıyacağını söyledi en son ona mesaj attım diye. Yüz yüze geleceğiz normal bir şekilde bitsin arkadaşlığımız diye beni engelledi her yerden.

Hayır ben değil, o bana aşıktı hissediyordum o yüzden zaten mesafeyi koymak istedim. O kocamı arıyacağını söyledi en son ona mesaj attım diye. Yüz yüze geleceğiz normal bir şekilde bitsin arkadaşlığımız diye beni engelledi her yerden.
epey garip bir durumun içine sokmuşsunuz kendinizi
kötü bitmesin istemişsiniz ama öyle olmuş
bundan sonrası için yapacak bir şey yok, o tip insanlardan uzak durun

epey garip bir durumun içine sokmuşsunuz kendinizi
kötü bitmesin istemişsiniz ama öyle olmuş
bundan sonrası için yapacak bir şey yok, o tip insanlardan uzak durun
Malesef öyle oldu, kendisi nasıl rahat yatıyor aklım almıyor. Bide kendisini öyle temize çıkardı ki.. nerde o vicdanı diye düşünüyorum..

Beni öyle bir hale getirdi ki. Kendimden tiksindim. Eşimin yüzüne bakamaz oldum.. Allahım var çok şükür biliyor herşeyi.. eşim desen herşeyi biliyor söyledim ona. Tepene çıktı diyor öyle sana ters köşe yaptı. Bu durum yüzünden piskoloğa gitmek bile istiyorum onada eşim izin vermiyor. O yüzden buraya yazmak istedim..

Back