• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime öfke

delikiz-

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
14
2
6
33
Merhaba arkadaşlar, Suçsuzken suçlu duruma düştüm. Kafam çok karışık ne yapabilirim? Benim bi arkadaşım vardı. Bütün dertlerimizi herşeyi biliyorduk. Ama birbirimizi çok kırmaya başladık ve ona biraz bi mesafe koyalım demiştim. Oda ters köşe yaptı mesaj attim ona fazlasıyla hiç cevap vermedi. Kendisi sinir hastası diye evine gittim bana etmediği laf kalmamıştı çocuklar vardı diye ben susmuştum. Dedim çocuksuz konuşuruz. Onu da istemedi. Aynı yerde kalıyoruz arada karsima çıkıyor oda sanıyor ki ona yapıştığımı ona sadece dedim ki kötülüğe gerek yok düşman olmayada her yerden engelledin beni çek o engeli istemedi. Ama o kadar öfke var ki içimde bilmesi lazim çok kızgınım konuşturmuyor ne yapabilirim? Beni sapik olarak görmesi, gururuma yedirmiyorum! İçimdeki öfke, nasıl gider ? İyi niyetimden kötü duruma düşürdü beni.

Mesafeyi koyalım demişsiniz siz yazmışsınız ayrıca sinir hastası diyorsunuz, sanırım arkadaşınız da kontrol problemi de var evine gidiyorsunuz. Kadında Allah ne verdiyse konuşacak tabi ki ayağına kadar gitmişsiniz…

Sizi sapık olarak görebilecek ne yaptınız ki kadına…. Bundan korkuyorsunuz.

Konu da gerçekleri yazmamışsınız.
Yazında ne oldu ne bitti ona göre yorum yazalım.

Mesafeyi koyalım demişsiniz siz yazmışsınız ayrıca sinir hastası diyorsunuz, sanırım arkadaşınız da kontrol problemi de var evine gidiyorsunuz. Kadında Allah ne verdiyse konuşacak tabi ki ayağına kadar gitmişsiniz…

Mesaj atmıştım o gün ona cevap vermedi. O akşam evime gelecekti kızımın doğum günü var diye. Bütün ailem olacaktı o akşam mesajıma cevap vermedi ve o akşam gelecekti beni korku sardı hem cevap vermiyor hem akşama gelecek o korkuyla gittim evine. Bütün sırlarımı biliyor diye.

Beni her yerden engellediği için mail attim ona, eşyaları var para borcumda var diye götürmek istedim sadece öyle gene karşıma çıktı. Sadece konuşmak istedim. Çok şeyler var inanin konuşulması gereken ama o izin vermedi..

Kaç yıllık arkadaşınız, birbirinizin sırları dediğiniz şey eşinizi mi aldattınız, sapkın cinsel fanteziler mi?
Bu kadar tedirgin oldunuz.

Böyle olma bile neden korkuyorsunuz ki? Bu kadar bilinen şeylere sizde biliyorsunuzdur karşı tarafın sırlarını…

Bide neden bu kadar sorunlu insanla arkadaş oldunuz ve sır paylaştınız. Dengesiz bi insan ise karşınızda ki bence cok üstüne gitmeyin.

Kaç yıllık arkadaşınız, birbirinizin sırları dediğiniz şey eşinizi mi aldattınız, sapkın cinsel fanteziler mi?
Bu kadar tedirgin oldunuz.

Böyle olma bile neden korkuyorsunuz ki? Bu kadar bilinen şeylere sizde biliyorsunuzdur karşı tarafın sırlarını…

Bide neden bu kadar sorunlu insanla arkadaş oldunuz ve sır paylaştınız. Dengesiz bi insan ise karşınızda ki bence cok üstüne gitmeyin.
Aile sırlarım vardı, oda anlattı.. 8 aydır tanıyorduk birbirimizi. Ama öyle bi iyi olmuştuk ki hergün görüşüyorduk. Zaten kendime çok kızıyorum bu durumda. Boş anımda girdi hayatıma. Çok dengesiz inanın. Çocuklarımız aynı okula gidecek diye yüzümüz olsun dedim sadece. Çok tuhaf şeyler vardı onunla dostluğumuzda o yüzden mesafe koyayım demiştim oysa.. onun tuhaflıkları yüzünden ne yaptı etti beni o duruma düşürdü. Ben konuşarak hal olur diyordum ama o kaçtı ve kendime olan kızgınlığım içimde kaldi ona söylemek istediklerim. Kendime olan güvenimi aldı benden dediği hakaretlerden.. o hakaretleri yediremiyorum kendime

Aile sırlarım vardı, oda anlattı.. 8 aydır tanıyorduk birbirimizi. Ama öyle bi iyi olmuştuk ki hergün görüşüyorduk. Zaten kendime çok kızıyorum bu durumda. Boş anımda girdi hayatıma. Çok dengesiz inanın. Çocuklarımız aynı okula gidecek diye yüzümüz olsun dedim sadece. Çok tuhaf şeyler vardı onunla dostluğumuzda o yüzden mesafe koyayım demiştim oysa.. onun tuhaflıkları yüzünden ne yaptı etti beni o duruma düşürdü. Ben konuşarak hal olur diyordum ama o kaçtı ve kendime olan kızgınlığım içimde kaldi ona söylemek istediklerim. Kendime olan güvenimi aldı benden dediği hakaretlerden.. o hakaretleri yediremiyorum kendime
Aman bende önemli şeyler sandım.
Salla gitsin bunu mu dert ettin.
Yerinde olsam su dakikadan sonra umrumda olmaz.

Şu senin yaşadığını çoğu insan yaşıyor, bende yaşamışımdır muhakkak versiyon değişiktir sadece…

İste bunlar bize tecrübe.

Ev aldık gecen sene taşındık, komsunun biri geldi çağırdı evine ama nasıl bir ortam oldu anlatamam. İyi hersey güzel aaaa bi gun olmadik biseyler yasandi, konusmalar, hayat görüşünü felan çözdüm.
Tak diye kestim ayağımı aradı gelemem dedim. Direk hiç uzatmadan.

Olabilir yaşadığım gayet insani şeyler olumsuz olmuş sadece.
Anlatmaz merak etme anlatırsa seninde elin armut toplamaz farkındadır.

Ben bi insanla arkadaşlık edeceğim zaten psikolojik durumuna bakarım manyaklarla uğraşacak vaktim yok.

Malesef evet tecrübe oldu benim için 32 yaşımda geldi böyle bişey başıma, sağolun cevaplarınız için.. o kadar büyütmüşüm ki onu gözümde kardeşleriyle ve annesiyle görüşmüyor diye ona kardeşim demişim. Ona yanıyorum. Kötü olmamak adına 2 gün önce mail attim dedim iyi olmaya gerek yok kötü de olmıyalım konuşulacak şeyler var konuşalım. Bana attığı mesaj, kocanı aramamı istermisin oldu. Aah çok kızıyorum kendime. Ama geçecek :)

Malesef evet tecrübe oldu benim için 32 yaşımda geldi böyle bişey başıma, sağolun cevaplarınız için.. o kadar büyütmüşüm ki onu gözümde kardeşleriyle ve annesiyle görüşmüyor diye ona kardeşim demişim. Ona yanıyorum. Kötü olmamak adına 2 gün önce mail attim dedim iyi olmaya gerek yok kötü de olmıyalım konuşulacak şeyler var konuşalım. Bana attığı mesaj, kocanı aramamı istermisin oldu. Aah çok kızıyorum kendime. Ama geçecek :)

kocanı aramamı ister misin nasıl terbiyesiz nasıl hadsizce bir cümledir?
o ararsa siz de onun kocasını arayıp onun sırlarını anlatırsınız yani siz niye tek taraflı bu kadar korktunuz ki?
adamın ailesini mi çekiştirdiniz kadına, aldattınız mı, ay aklıma başka da bişey gelmiyo kocanızı mı kötülediniz niçin bu kadar korku?
herkese her şey anlatılmaz işte ben her zaman söylerim. kadınız konuşmak paylaşmak istiyoruz anlattıkça rahatlama umuduyla ama işte BAZILARI böyle sır topluyor koz malzemesi yapabilmek için. bende kimlerin ne sırları var hatta bazıları bildiğimi bile bilmiyor ama asla böyle bir şey yapmam "karakter meselesi" çünkü
naçizane tavsiye; ben herkesin bilmesini istemediğim şeyi bir kişiye bile anlatmam hayatımda.

Sizin bu kadının peşine bu kadar düşmeniz normal değil.
Kesinlikle değil.
8 ayda bu kadar yakın olmanız, küsmeye dayanamayıp mesajlar, mailler.
Eşiniz farkında mı durumun?
Kendinize gelin, iletişim kurmaya çalışmayın artık.
Saçmaladikca saçmalıyorsunuz.

kocanı aramamı ister misin nasıl terbiyesiz nasıl hadsizce bir cümledir?
o ararsa siz de onun kocasını arayıp onun sırlarını anlatırsınız yani siz niye tek taraflı bu kadar korktunuz ki?
adamın ailesini mi çekiştirdiniz kadına, aldattınız mı, ay aklıma başka da bişey gelmiyo kocanızı mı kötülediniz niçin bu kadar korku?
herkese her şey anlatılmaz işte ben her zaman söylerim. kadınız konuşmak paylaşmak istiyoruz anlattıkça rahatlama umuduyla ama işte BAZILARI böyle sır topluyor koz malzemesi yapabilmek için. bende kimlerin ne sırları var hatta bazıları bildiğimi bile bilmiyor ama asla böyle bir şey yapmam "karakter meselesi" çünkü
naçizane tavsiye; ben herkesin bilmesini istemediğim şeyi bir kişiye bile anlatmam hayatımda.
Çok pişmanım anlattığıma. Ona ve kendime olan kızgınlığım yüzünden konuşmak istedim sadece. Sonuçta çok yüz yüze geleceğiz diye. Aptal gibi mesaj attım. Rahat bırakmamı istedi yoksa kocamı arıtacaktı haklı. Ama hakareti çok ağır geldi gururuma yediremedim..

Sizin bu kadının peşine bu kadar düşmeniz normal değil.
Kesinlikle değil.
8 ayda bu kadar yakın olmanız, küsmeye dayanamayıp mesajlar, mailler.
Eşiniz farkında mı durumun?
Kendinize gelin, iletişim kurmaya çalışmayın artık.
Saçmaladikca saçmalıyorsunuz.
Eşim farkında oda dedi gereksiz bana kızdı. Ama inanın psikolojimi öyle bir bozdu ki. Ters köşe yaptı gururumla oynadı, ortak tanıdıklarımız var yüz yüze geleceğiz diye son kez konuşmak istedim.

Çok pişmanım anlattığıma. Ona ve kendime olan kızgınlığım yüzünden konuşmak istedim sadece. Sonuçta çok yüz yüze geleceğiz diye. Aptal gibi mesaj attım. Rahat bırakmamı istedi yoksa kocamı arıtacaktı haklı. Ama hakareti çok ağır geldi gururuma yediremedim..
bırakın ne hali varsa görsün
zaten siz öncesinde mesafe koymak istediğinizi söylemişsiniz o da kuyruk acısıyla engellemiş her yerden
öyle de kalsın daha bulaşmayın bence düşman olmak istiyorsa da kendi bilir

Sizin burda yazmadığınız şeyler var.
Kocanı aramamı istermisin derse işler değişir.
Sizde susuyor iseniz aklıma kocanızı aldattığınız yada evlenmeden önce tecavüze uğradığınız geliyor.
Çünkü toplum olarak bu tarz konular 1 numaramız.
Birbirinizi kırdınız, aranız kötü oldu da sebebi olmalı.
Bu kadar üzerine olayın düşmenizde cok düşündürücü.
Siz iletişimi kesin, kadın istemiyor. Eğer üzerine gider iseniz işler daha içinden çıkılmaz duruma varacak.

Sizin burda yazmadığınız şeyler var.
Kocanı aramamı istermisin derse işler değişir.
Sizde susuyor iseniz aklıma kocanızı aldattığınız yada evlenmeden önce tecavüze uğradığınız geliyor.
Çünkü toplum olarak bu tarz konular 1 numaramız.
Birbirinizi kırdınız, aranız kötü oldu da sebebi olmalı.
Bu kadar üzerine olayın düşmenizde cok düşündürücü.
Siz iletişimi kesin, kadın istemiyor. Eğer üzerine gider iseniz işler daha içinden çıkılmaz duruma varacak.
Hayır, hayır kesinlikle aldatma felan söz konusu değil. İnanın sadece çok fazla değer verdim ona, çocuklarını bile yeğen gibi gördüm. Kendisi de bişeyler vardı bana çok hayrandı. Arkadaşlarımı bile kıskanıyordu, eşim hakkında dinlemek istemiyordu. Aklıma tek bişey geliyor. Onu da siz anlamışınızdır.. ama öyle hale soktu ki beni allahım şahit. Sanki ben öyleymişim gibi yaptı..

bırakın ne hali varsa görsün
zaten siz öncesinde mesafe koymak istediğinizi söylemişsiniz o da kuyruk acısıyla engellemiş her yerden
öyle de kalsın daha bulaşmayın bence düşman olmak istiyorsa da kendi bilir
Evet malesef öyle oldu, ama öyle korkunç şeyler vardı ki. Bütün gün konuşurduk diyelim. Sonra habersiz kaç kere markette karşılaşırdık böyle şeyler de var.. Hata gülerdik çok korkunç felan diye. Ruh ikiziyiz başka bişey değil derdik..

Hatalı olduğumun bende farkındayım.. o yüzden çok kızıyorum kendime. Ters köşe yaptığı için ve gururumu yerle bir ettiği için gelemiyorum bu duruma. Normalde inanın çok iyi niyetli, güleryüzlü ve çok gururlu bir insanım! Başıma böyle bişey geleceği aklımın uçundan geçmezdi..

Hep boş kalmaktan oldu, bütün gün evdeyim çalışmıyorum.. Oda öyleydi. Hep dedim yapmayalım böyle çok fazla iyiyiz kötü olacağız oda korkardı hep. Ama bir anda tamamen sildi beni.

Maalesef böyle insanlar var benimde bir tanıdığım vardı güya çok yakın arkadaşı yediği içtiği ayrı gitmiyordu. Ama neyi var neyi yok bütün herkese anlatıyordu bide üstüne bildiğini belli etme diyordu. Kimsenin bilmesini istemiyorsa bir insan gerçek dostsan zaten anlatmazsın. Bu sebepten dolayı ben hiçbir şey anlatmazdım bu devirde bırakın arkadaşı aileye bile güvenmeyin. Keşke hayatınızla ilgili bu kadar şey anlatmasaydınız. Olan olmuş gerçi ama karşınızdaki kişi şey ağızlı biriyse büyük ihtimal ne biliyorsa anlatır ve benim kendi düşüncem şu sizinle konuşurken de anlatmıştır herkese. Böyle insanlar maalesef karakter yoksunu insanlar umarım çok çok önemli olayları anlatmamışsınızdır.

Birde büyüklerimiz hep der ya fazla samimiyet tez ayrılık getirir çok çok doğru bir söz. Siz siz olun bundan sonra kendinizden başka kimseye güvenmeyin.

Back