Kendime not

deligibideli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
73
94
Kızlaaaaaar, canım o kadar sıkkın ki bağırıp çağırmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim. Ancak öncesinde çook uzun süren bir ilişkimiz vardı, severek evledik. Ama şimdi kocamla saçma sapan bir çıkmazın içine düştük. Ne olacak bilmiyorum nasıl olacak bilmiyorum. Kimseyle konuşmam böyle şeyleri, anlatmam sevmiyorum. Ama çok yalnızım. Başım patlamak üzere falan fistan işte kötüyüm. Bu da böyle bir anımdır. Bakalım 10 gün sonra buraya ne yazıvericem (Yasakmış bilemedim affedin 🤷🏻‍♀️ )

Kızlaaaaaar, canım o kadar sıkkın ki bağırıp çağırmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim. Ancak öncesinde çook uzun süren bir ilişkimiz vardı, severek evledik. Ama şimdi kocamla saçma sapan bir çıkmazın içine düştük. Ne olacak bilmiyorum nasıl olacak bilmiyorum. Kimseyle konuşmam böyle şeyleri, anlatmam sevmiyorum. Ama çok yalnızım. Başım patlamak üzere falan fistan işte kötüyüm. İki konuşmam, rahatlamam lazım yok mu aranızda kahve falı bilen ne biliyim başka başka şeyler işte havamız düzelsin kafamız dağılsın az??
Koca dan girip nasıl fala bağladın ya🙄 bu şekilde bdv ye yazsaydın keşke fal konuları açmak yasak.

Kızlaaaaaar, canım o kadar sıkkın ki bağırıp çağırmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim. Ancak öncesinde çook uzun süren bir ilişkimiz vardı, severek evledik. Ama şimdi kocamla saçma sapan bir çıkmazın içine düştük. Ne olacak bilmiyorum nasıl olacak bilmiyorum. Kimseyle konuşmam böyle şeyleri, anlatmam sevmiyorum. Ama çok yalnızım. Başım patlamak üzere falan fistan işte kötüyüm. Bu da böyle bir anımdır. Bakalım 10 gün sonra buraya ne yazıvericem (Yasakmış bilemedim affedin 🤷🏻‍♀️ )
Konuyu silmek ve değiştirmekte yasak ama🤦‍♀️bacım neler yapıyorsun sabah sabah ya😄

X