kendime fırsat kalmıyo

dinamikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
678
278
merhaba bayanlar..

Benim 4 senelik bi ilişkim var sevgilim yazın askere gidecek inş.sonra döndüğü zaman çok fazla beklemeden evlenmek planımız.Bisüredir sevgilim bizim için para atıyo her ay kenarda birikiyo..Benim kesinlikle buraya yazarken annemi kötülemek gibi bi niyetim yok ayrıca haddim değil zeten.Ama beni üzen şey şu...Ben uzun süredir çalışıyorum ve ev geçindiriyorum annemle beraber kalıyorum babamla görüşmüyorum maddi de manevi de desteği yok..Annem çok ev eşyası sever çok meraklıdır evi güzel olsun ister..Geçenlerde eve yeni tv aldım takside girdim dünde buzdolabı lafı etti.tv nin taksidi biraz yarılasın bide buzdolabı şart diyo.Bende anne artık benim kendimede bişeyler almam lazım dedim.Sen evleniceksin gidiceksin de ben napıcam mecbur alıncak dedi...yani annem devamlı evi yenilemek istiyo mesela ne bilim bu ufak tefek süs eşyalarıda olabilir.tv aldıktan sonrada ünitenin altı çok boş kaldı oraya da güzel süs eşyaları alırız bi süre sonra diyo.Bunun gibi şeyler.Ama benim inanın bir tek iğnem bile yok ya hiç bişey ama hiç birşeyim yok çeyiz olarak yani.Ev geçindirmekten bana fırsat hiç kalmadı.Sevgilimde tek başına nekadarını alabilir ki sonuçta.Ya hani aldğım şeylerin lafını etmek için değil ama biraz da artık kızım evlilik çağına geldi ona yeni birşeyler almak lazım diye heves olmazmı annelerde..Benim annemde hiç yok

anneye dur dee bencil birine benziyor.evlendikten sonra da talepleri bitmez inan

ben senin yerinde olsam buz dolabınıda aldıktan sonra anne artık kendime alıyorum derdim kesin ve kırmayan bir dille, gereksiz istekleri oluncada anne durumum yok borca giricem falan diye sürekli söylediğin zaman zaten annen de istemeyi bırakır, ama kırıcı olarak söyleme,emin ve kibarca söyle

anneye dur dee bencil birine benziyor

dün dedimki benim artık kendimede bişeyler almam lazım dedim.arkadaşı vardı yanımızda bi komşumuzz..oda annemi destekledi senin evlenmene daha var dedi...ya daha varı yokki ayrıca para şak diye bulunmuyoki .eşya şak diye alınmıyo

sen evlendiğin de annen geçimini nasıl sağlayacak?

anennizin isteği bitmez. birazda kendinizi düşünün. birikim yapın. ilerde çok pişman olursunuz.

Çek biraz kredi, annene buzdolabı al. Kalanını da kendine çeyiz alarak tüket başka bişey isteyemesin... Onun ödemesi bitene kadar evlenirsin zaten.

sen evlendiğin de annen geçimini nasıl sağlayacak?

anneannem den bi maaşı var ama kuş kadar sadece mutfak masrafına yetecek kadar.bilmiyorum ne yapacak.evlenmek istiyo aslında sırf geçim sıkıntısı için ama

anneannem den bi maaşı var ama kuş kadar sadece mutfak masrafına yetecek kadar.bilmiyorum ne yapacak.evlenmek istiyo aslında sırf geçim sıkıntısı için ama
zor bi durum tabi..
yani sürekli yeni eşya derdine düşeceğine birikim yapabilirdi..

annen madem öyle sende ona söylemeden düz ceyizi kendince
onun onayini destegini bekleme
baska türlü basa cikamazsin

Böyle anneler var maalesef bir tanığım çok sevdiğim abla var benden 10 yaş büyük 34 yaşında şuanda

annesi sırf evi baştan aşağı yenilemek için ve ondan gelen maaş eksilmesin diye evlenmesine razı değil

kadın evi baştan aşağı yeniledi doymadı birde daha çalış bir kaç sene birikim yap öyle diyor

Annedir sonuçta kırmamakta lazım. Şöyle yapabilirsiniz. Zaruri esyaları kabul edin buz dolabini vs..
Fakat onun dışında söyleyin anne süs eşyası alamam kendim icinde biseyler almam gerek diye.
Atıyorum koltuk takımı yeni ve degistirmek mi istiyor izah edin ve ikna olmasını sağlayın.
Onun dışında eger gerçekten lazım seylere ihtiyacı varsa alın. Annelerin hakkı ödenmez.

işte bende kırmak istemiyorum onu..buzdolabınıda aliyimde artık kısıyim bari.

Anneciğinizi kırmayın lütfen ben şimdi diyorum ki keşke evlenmeden daha çok şey alsaydım ailem için evlenince nasip olmuyor..

oncelıkle yasın kaç yanı evlenmeye daha ne kadar var?
ben evlenmeden yaklaşık 8 sene çalıştım hep eve yardım ettım hemde fazlasıyla....ama annem hep çeyızıme ufakda olsa bırşeyler atardı.çunku kız ceyızı hemen toparlanmıyo malesef.oyle esya duskunluğu yoktu anca bogaza yetıyordu kazancımız...sonra nışanlanınca eve verdıgım parayı mecburen azalttım atıyorum 1000 alıyorsam eve 700 verırken 400 verdım kalanı ceyız aldım....başka turlu mumkun olmazdı zaten
sızın annenız bıraz bencıl gbı geldı.buzdolabı eger gercekten ıhtıyacsa alın...yanı bozukmu çalışmıyormu???? yoksa sadece model degısecekse almayın....zarurı ıhtıyaclara yardım edın..........
bı sekılde kendı hayatınızı kuracaksınız sonuçta......illakkı ceyız yapacaksın azda olsa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…