Kendime bakmam için öneri

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
Kızlar ben kendisine bakan, kremler tonik, losyon vs her şey kullanırdım önceden baya önceden doğumdan sonra saldım toparladım derken hala çok bakımlı değilim mesela yüz bakımı yapmıyorum sadece diş fırçalıyorum makyajımı bile silemiyorum bazen. Geçen gün bir bayan gördüm yüzü nasıl pürüzsüz maşallah bakımlı mı bakımlı. Bende kendime gelmeliyim. Acaba bana öneri verir misiniz? Ne kullanayım siz ne yapıyorsunuz? Artık bir şeyler yapmak istiyorum.

Tatlim makyaji yapiyorsun ama silmiyorsun. Hangi sinifa sokacagimi sasirdim seni. Ben de söyle yapiyorum diyim o zaman, makyaj yapmam sadece dudagimi renklendiririm. Ama saclarimi salarim ve güzel giyinirim. Topuklu giyerim. Cildim temizdir, parfümsüz cikmam. Iki kücük cocuk annesiyim, dört saatlik krese gidiyor kizim oraya giderken bu sekilde cikarim evden, iki üc kilo fazlam var ama göze batmiyor. Bu sekilde takiliyorum.
Ama iste söyle, makyaj yapmam, tonik yapmam. Düzenli dus alirim, ayaklarimi törpülerim.
Ben de bilemedim bakimli miyim, degil miyim.. Sen söyle, bana da tavsiye verin a dostlar

Günlük cilt bakımını ihmal etmezsen toplar cildin bende bazen çalışmaktan unutuyorum silmeyi falan eve gidip uyuyorum yatış o yatış ama en azından haftada 3 gün cilt bakımım var.Nemlendiricileri muhakkak kullanıyorum.2 günde 1 makyaj yapıyorum cildi dinlendirmek lazım.İlk önce makyajı temizliyorum sonra tonikle siliyorum en son nemlendirici.Cildimi dinlendireceğim günden bir gün önce aksam muhakkak bu şekilde alıştırdım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…