- 6 Haziran 2021
- 113
- 41
-
- Konu Sahibi Babysharkdududu
Evet öyle yaptım Malesefçocukça davranmışsınız gibi geldi
Günaydın bakalım aştın mı anlarız dedi bende emoji ile bende sadece günaydın yazdım sonra küs müyüz yazdıterslemiş gibi geldi bana
Yazdı tekrar ama yine kendini çektiyazmak isterse o yazar sen ilk adımı atmışsın zaten
Onu öyle kabul ettim diyorsun,senin bir ilişkiden beklentin ne çok merak ettim, sanırım sen de ciddi düşünmüyorsun.Sizin durumunuz daha doğru bence
Evet rahat bir adam ama ben onu öyle kabul ettim. İstekli olup olmadığını bende anlamıyorum çoğu zaman
Öncelikle siz gayet olgun ve net konuşmuşsunuz. Ki zaten erkekler de kadının net konuşmasından hoşlanır. Çünkü diğer türlü beyinleri algılayamıyorMerhabalar ben 21 yaşındayım yaklaşık 1 saat önce sosyal medyada 7 aydır tanıştığım benden 14 yaş büyük birine açıldım biraz ergence konuştum o öyle dedi onu hiç görmedim ama düşüncelerinden dolayı ondan etkilendim ona olan hislerimi söyledikten sonra bana aramızda 14 15 yaş farkı olduğunu ve bırak abiyi babanın yaşına yakınım desem dedi umrumda değil felan dedim sen istemiyor musun istemiyorsan bu gece konuyu konuşarak ebedi kapatalım yazdım
Bana şu uslubuna dikkat önce istersen ergen gibi davranırsan ergen muamelesi görürsün olgun biri gibi davranırsan olgun muamelesi görürsün bir insan böyle mi birine açılır dedi aşırı kıskanç biriyim ve ilk ilişkim olacak tabi olabilir ise ve inatçı biriyim ben ne dersem tam tersini yaparsın benim yaşam tarzım farklı gezerim tozarım içerim bulunduğum ortamda gerekirse bayan arkadaşlar da olur ama sen kıskanç bir tipsin vs dedi ne yapmam lazım sizce?
Törpüleyemezsin canım bir erkek sadece kendisi isterse değişirDeli mi sanırım yüzde bir milyon deliyim büyük konuştum yıllar önce asla kendimden 10 yaş büyük birii ile olmam ne ilim var diyordum sonuç adamı görmediğim halde etkilendim.
Şöyle Ona anlamsızca çok güveniyorum
Arkadaş ortamında bulunacak kadınlar sadece onuda törpüleyeceğimi düşünüyorum
Ben çekildim şimdi kendisi yazıyor vsÖncelikle siz gayet olgun ve net konuşmuşsunuz. Ki zaten erkekler de kadının net konuşmasından hoşlanır. Çünkü diğer türlü beyinleri algılayamıyorAma karşı taraf sizle ne sevgili olmak istiyor ne de tamamen iletişimi kesmek istiyor, arada bir gönül eğlendirmek istiyor. Ayrıca ben karşı tarafta biraz narsistlik de sezdim. Sizi ezerek kendi kusurlarını örtmeye çalışıyor. Naçizane tavsiyem böyle birini adam yerine koyup konuşmaya bile değmez siz kendi kafanızda bu sayfayı kapatın ona haber vermenize bile gerek yok.
Ben kıskanç ve inatçıyımTörpüleyemezsin canım bir erkek sadece kendisi isterse değişir
Size yem atıyor sizin yedekte beklediğinizi düşünürse eski haline geri dönecek yeni maceralar peşinde koşacak bu sırada sizi ara ara yokluycak hala bıraktığım yerde duruyor mu diyeBen çekildim şimdi kendisi yazıyor vs
Kafam karıştı
Sanırım öyle yapıyorSize yem atıyor sizin yedekte beklediğinizi düşünürse eski haline geri dönecek yeni maceralar peşinde koşacak bu sırada sizi ara ara yokluycak hala bıraktığım yerde duruyor mu diye
İlgi göstermeye devam ederek egosunu tatmin etmeyi bırakmalısınız bence .Sanırım öyle yapıyor
Ne yaptığını hiç çözemedim zaten
Kendisi çok dürüst biriHelal olsun en azından baştan söylemiş nasıl bir adam olacağını valla tebrik ederim.
Belli zaten yani söylediklerinden. Aslında ben yaşın sorun olacağını dusunmeyenlerdendjm fakat eşim 32 ben 23 üm ve zamanla enerjisini yitiriyor bana ayak uydurmakta zorlaniyor. Bundan dolayı da beni çok kısıtlıyor her alanda. Lütfen bir kez daha düşün ve ona açık konuşup seni kurtardığı için teşekkür et benceKendisi çok dürüst biri
Şöyle kendisi ile hala konuşuyoruz yazıyor bana da hatta bunu açıldıktan sonra ki sabah ben ona inadımı kırmaya başladığımı söyledimBelli zaten yani söylediklerinden. Aslında ben yaşın sorun olacağını dusunmeyenlerdendjm fakat eşim 32 ben 23 üm ve zamanla enerjisini yitiriyor bana ayak uydurmakta zorlaniyor. Bundan dolayı da beni çok kısıtlıyor her alanda. Lütfen bir kez daha düşün ve ona açık konuşup seni kurtardığı için teşekkür et bence
Dikkatli ol bence. Sonra bir sorun çıkınca ben sana demiştim der ve haliyle haklı olurŞöyle kendisi ile hala konuşuyoruz yazıyor bana da hatta bunu açıldıktan sonra ki sabah ben ona inadımı kırmaya başladığımı söyledim
Oda bana günaydın göreceğiz bakalım aşıp aşmadığını yazdı sanırım deneyelim demek istedi.