Açıldığım beyefendi ne olur dedi ne hayır ne yapmam lazım

Babysharkdududu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2021
113
41
Merhabalar dün gece 7 aydır sosyal medyada tanışıp konuştuğum benden 14 yaş büyük olan kişiye ona karşı ilgim olduğunu söyledim kıskanç ve aşırı inatçı biriyim bana aramızdaki yaş farkı olduğunu neredeyse baban yaşındayım olduğunu yaşam tarzımızın farklı ve onun arkadaşları ile gezip tozduğunu gerekirse kadınlarla aynı ortamda bulunduğunu normal kadın arkadaşları oldğunu ve benim aşırı kıskanç oldğumu benim inadıma herşeyi yaparsın sen senin kişiliğin inatçı dedi yaşını umursamadığımı ve istiyor musun istemiyorsan bu gece bu konuyu konuşarak ebedi kapatalım dedim bana ergence konuşmaları bırak vs dedi sabah günaydın inatçılığını aşıp aşmadığını görürüz :)) dedi
Bende sadece günaydın yazdım bir kaç saat sonra küs müyüz yazdı sonra yine kendini çekti ne yapmam gerekiyor

En iyi cevap
Adam çakal ham yapar seni benden söylemesi.. aramızda 14 yaş var baban yaşındayım deyip günaydın hala inatçımısın demek..
Madem baban yaşında ne mesajlaşıyor seninle? Hesap sorma hesap vermesin ama elinin altında ol ayağı bu.

Aynen katılıyorum bencede uzak durulması gereken kişi davranışıni mantikli bulmadim
Merhabalar dün gece 7 aydır sosyal medyada tanışıp konuştuğum benden 14 yaş büyük olan kişiye ona karşı ilgim olduğunu söyledim kıskanç ve aşırı inatçı biriyim bana aramızdaki yaş farkı olduğunu neredeyse baban yaşındayım olduğunu yaşam tarzımızın farklı ve onun arkadaşları ile gezip tozduğunu gerekirse kadınlarla aynı ortamda bulunduğunu normal kadın arkadaşları oldğunu ve benim aşırı kıskanç oldğumu benim inadıma herşeyi yaparsın sen senin kişiliğin inatçı dedi yaşını umursamadığımı ve istiyor musun istemiyorsan bu gece bu konuyu konuşarak ebedi kapatalım dedim bana ergence konuşmaları bırak vs dedi sabah günaydın inatçılığını aşıp aşmadığını görürüz :)) dedi
Bende sadece günaydın yazdım bir kaç saat sonra küs müyüz yazdı sonra yine kendini çekti ne yapmam gerekiyor
Şu an hayatinin en buyuk hatasini yapma aşamasindasin ve aklin ve beynin bunu daha anlamiyor. Daha hata yapmadin o yuzden aklini kullan ve biraz birine ilgin oldu diye hemen kendini feda etme baban yaşinda adama. Seni bozuk para gibi harcar. Gençliyinin harap olmasiyla kalirsin ortada.

Bence bir an önce yüz yüze tanışmanız gerekiyor. Hiç bir araya gelmediğiniz birine aşık değilsiniz bence. Sadece boşluktasınız diye düşünüyorum. Adam da size karşı gerçek bişey hissedemez. Yoğun olarak birlikte vakt geçirin ve birbirinizi tanımaya çalışın. Bi ilişkiye başlayıp bitrme kararını o zaman verebilirsiniz sağlıklı olarak. Belki de ilk görüşmeden sonra bi daha görüşmek istemeyeceğiniz biri bilemezsiniz.

En gıcık olduğum tip. Hem kıskanç olduğunu kadınlı ortamlarda filan çok bulunduğunu düşünüyor hemde seni bırakmıyor eğlence için yazmaya devam küs müyüz yazıyor madem ilişki istemiyorsun yazışma o zaman kendinden 15 yaş küçük kızla ne işin var sosyal medyada gicik oldum sende peşini bırak adam mı yok

Şimdi yavru köpekbalığı, adın köpekbalığı ama kendin küçük hamsi balığı

Adam açıkça ben karı kızla takılırım, yatarım kalkarım, ciddi ilişki istemiyorum razıysan gel bir kez de seni öpeyim demiş. Bu kadar. Durduk yere ayağına gelen avı kaçırmamış.

Sen 20 yaşında bir kızsın ne işin var böyle saçmalıklarla, neden yaşıtların değilsin, tanımadığın baban yaşında adamla ne işin var??

En gıcık olduğum tip. Hem kıskanç olduğunu kadınlı ortamlarda filan çok bulunduğunu düşünüyor hemde seni bırakmıyor eğlence için yazmaya devam küs müyüz yazıyor madem ilişki istemiyorsun yazışma o zaman kendinden 15 yaş küçük kızla ne işin var sosyal medyada gicik oldum sende peşini bırak adam mı yok
Hala yazıyor ben yazmıyorum ona

21 yaşındasınız ve 35 yaşındaki adama mı takıldınız gerçekten? Böyle erkekler kendisine ilgisi olan kızları aç kurt gibi kapar sizi kullanmaya çalışır benden söylemesi. Özellikle bazı art niyetli insanlar genç kız olduğunuz için biraz da duygularla hareket ettiğiniz için ne yeşil ışık ne kırmızı ışık yakarlar. Yanlarında egolarını tatmin ettirmek için taşırlar hepsi bu. Aklınızı başınıza alın.

Hayır adamı görmedim
Daha görmeden neyin hoşlanması bu ? Belki de görsen itici gelecektir. Çakal kendisini göstermeden seni kendine bağlayacak daha sonra da elinde oyuncak edecek. Abinim hatta babanım falan demesi de gördüğünde beğenmezsen ben sana demistim demek için. Bırak gitsin kendi çöplüğünde eşinsin tutarsız herif.

Yaş farkı çok önemli bir unsur değil fakat karşınızdaki kişi belirli bir olgunluğa, yaşa gelmiş ve bu yaşa gelene kadar bir çok şey yaşamış biri. Yani sizin yaşamadığınız bir çok şeyi yaşamış, sizinle aynı heyecanları paylaşamayabilir. Bilemeyiz tabi belki genç ruhludur. Kıskanç olduğunuzu yazmışsınız, bu kişinin olgun kadın arkadaşları olacak, çevresi olacak hatta cinsel anlamda da olacak. Siz bu kişiye istediklerinizi verebilecek misiniz? Kendinizi boşu boşuna yıpratmayın bence. Yaşınıza uygun birini bulabilirsiniz henüz çok gençsiniz. Ve adamın konuşmalarından size karşı bir ilgisi olmadığı da aşikar..

X