Kendimden yaşça büyük birine olan hislerimi açıkladım bundan sonra o beyefendiye nasıl davranmam gerekiyor?

Babysharkdududu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2021
113
41
Merhabalar ben 21 yaşındayım yaklaşık 1 saat önce sosyal medyada 7 aydır tanıştığım benden 14 yaş büyük birine açıldım biraz ergence konuştum o öyle dedi onu hiç görmedim ama düşüncelerinden dolayı ondan etkilendim ona olan hislerimi söyledikten sonra bana aramızda 14 15 yaş farkı olduğunu ve bırak abiyi babanın yaşına yakınım desem dedi umrumda değil felan dedim sen istemiyor musun istemiyorsan bu gece konuyu konuşarak ebedi kapatalım yazdım
Bana şu uslubuna dikkat önce istersen ergen gibi davranırsan ergen muamelesi görürsün olgun biri gibi davranırsan olgun muamelesi görürsün bir insan böyle mi birine açılır dedi aşırı kıskanç biriyim ve ilk ilişkim olacak tabi olabilir ise ve inatçı biriyim ben ne dersem tam tersini yaparsın benim yaşam tarzım farklı gezerim tozarım içerim bulunduğum ortamda gerekirse bayan arkadaşlar da olur ama sen kıskanç bir tipsin vs dedi ne yapmam lazım sizce?

Dürüst biri ama şöyle net bir şey söylemiyor hayır demiyor direkt şunları yazdı

sen istiyor musun istemiyor musun hemen konuyu kapatalım diye bir cümle olmaz trip atar gibi ki hiç hoş değil
benim yaşam tarzım farklı ben gezerim tozarım arkadaşlarımla içerim gerekirse ortamda bayan arkadaşlarda olur normal arkadaşlar sen kıskanç bir tipsin bir şey desem inadına tersini yaparsın bla Bla şeyler yazdı

Teşekkür ederim kesinlikle üstüne gitmeyeceğim
bu şekilde konuşması hayatına yaşam tarzına müdahale etmenizi istemediği onun için siz kendinizi geri çekin gelirse kendi gelsin

Flört gibi durumlara hiç alışık değilim Nasıl özür diletireceğimi bile bilmiyorum
En son 14 yil evvel esimle flort etmistim paslandim ben bu konuda:KK70:

Ama sey diyebilirsin sanirim; hani olgunluktan bahsediyorsun ya; olgun bir adam karsisindaki kadini neden kucumser? Neden yerlere vurur ve ozur dilemez? Kendisini neden daha kibar ifade edemez? Vs vs

En son 14 yil evvel esimle flort etmistim paslandim ben bu konuda:KK70:

Ama sey diyebilirsin sanirim; hani olgunluktan bahsediyorsun ya; olgun bir adam karsisindaki kadini neden kucumser? Neden yerlere vurur ve ozur dilemez? Kendisini neden daha kibar ifade edemez? Vs vs
Oo ben onun yerine size cevap vereyim atar yaptın diyecek
😅😅 İnsan birine böyle mi açılır dedi birde ilk defa birine açıldığmı bildiği halde

Oo ben onun yerine size cevap vereyim atar yaptın diyecek
😅😅 İnsan birine böyle mi açılır dedi birde ilk defa birine açıldığmı bildiği halde
:KK66:
Yaa gercekten ugrasmaya degecek biri mi?
Kafani agrittigina degmez inan..
Ne bileyim saygi cok onemli.
Ben sahsen bana soylenecek em ufak bi tepkide buz keserdim ; tahammulsuz oldugum tek nokta
Gunumuzde kadinlar oyle eziliyor ve bunun farkinda bile degiller ki?

Sizin durumunuz daha doğru bence
Evet rahat bir adam ama ben onu öyle kabul ettim. İstekli olup olmadığını bende anlamıyorum çoğu zaman

Neden peki?
Neden peki? Çünkü ciddiye almıyo seni alsa bu şekilde konuşmaz hatta arkadaşlarına bakın gencecik kızlar peşimde diyerek anlattığını duyarsan şaşırma

Ardakaşlar şunu söylemeyi unuttum bundan beş ay önce discord yada telegramdan konuşmak isteğini söylemişti o zamanlar ben ona karşı bir şeyler hissetmiyordum bu yüzden vermedim
Telegramda mı tanıştınız? Adamı görmediğini yazmışsın da.

21 yaşındasınız, sizden 14 yaş büyük bir adamla normal bir ilişkinizin olması mümkün değil.

Daha yolun çok başındasınız, ilişkiler konusunda hiçbir tecrübeniz yok. Karşı taraf ise tam tersi. Anlaşabilmeniz imkansız.

Kendi yaşınıza uygun kişilerle görüşün, bu adamla hiçbir şekilde iletişim kurmayın. Aksi takdirde çok üzülürsünüz

Her ilişki için 7 yaş ve üzeri çok fazladır ki siz 14 yaştan bahsediyorsunuz. İlk ilişkiniz için eliniz fazla yükseğe uzanıyor bence. Yüzyüze hiç görüştünüz mü mesela ? Sosyal medyada herkes herkesten hoşlanabilir. 35 yaşın üstünde erkekler genelde eğlenmek takılmak ister sizin hayal ettiğiniz gibi ciddi bi ilişki olmayacaktır bu. Ayrıca bu adam evli mi.hayatnda biri var mı boşanmış mı çocuğu var mı bu detaylar herşeyden daha önemlidir. Bence yol yakınken uzaklaşın

X