- 6 Haziran 2021
- 113
- 41
-
- Konu Sahibi Babysharkdududu
Yarın yazdığında u dönüşü yapayım o haldeBi adam bana bu laflari etse
Sen kimsin der ortami terk ederim.
Resmen paylamis, yerlere vurmus..
bu şekilde konuşması hayatına yaşam tarzına müdahale etmenizi istemediği onun için siz kendinizi geri çekin gelirse kendi gelsinDürüst biri ama şöyle net bir şey söylemiyor hayır demiyor direkt şunları yazdı
sen istiyor musun istemiyor musun hemen konuyu kapatalım diye bir cümle olmaz trip atar gibi ki hiç hoş değil
benim yaşam tarzım farklı ben gezerim tozarım arkadaşlarımla içerim gerekirse ortamda bayan arkadaşlarda olur normal arkadaşlar sen kıskanç bir tipsin bir şey desem inadına tersini yaparsın bla Bla şeyler yazdı
Teşekkür ederim kesinlikle üstüne gitmeyeceğim
Ezdirme kendini.Yarın yazdığında u dönüşü yapayım o halde
Kesinlikle bu dediğinizi yapacağımbu şekilde konuşması hayatına yaşam tarzına müdahale etmenizi istemediği onun için siz kendinizi geri çekin gelirse kendi gelsin
Flört gibi durumlara hiç alışık değilim Nasıl özür diletireceğimi bile bilmiyorumEzdirme kendini.
Gerekirse ozur dilet. Cocuk gorup surekli asagilamaya calismasin.
En son 14 yil evvel esimle flort etmistim paslandim ben bu konudaFlört gibi durumlara hiç alışık değilim Nasıl özür diletireceğimi bile bilmiyorum
mesafe koy biraz taviz verme sen ona hislerini açtığın için kendini dev aynasında görüyor şu anKesinlikle bu dediğinizi yapacağım
Oo ben onun yerine size cevap vereyim atar yaptın diyecekEn son 14 yil evvel esimle flort etmistim paslandim ben bu konuda
Ama sey diyebilirsin sanirim; hani olgunluktan bahsediyorsun ya; olgun bir adam karsisindaki kadini neden kucumser? Neden yerlere vurur ve ozur dilemez? Kendisini neden daha kibar ifade edemez? Vs vs
Bende öyle düşünüyorum yazdığı zaman tavrım değişecekmesafe koy biraz taviz verme sen ona hislerini açtığın için kendini dev aynasında görüyor şu an
aynen sende onu ezBende öyle düşünüyorum yazdığı zaman tavrım değişecek
Umarım çok teşekkür ederimaynen sende onu ez
Oo ben onun yerine size cevap vereyim atar yaptın diyecek
İnsan birine böyle mi açılır dedi birde ilk defa birine açıldığmı bildiği halde
Neden peki? Çünkü ciddiye almıyo seni alsa bu şekilde konuşmaz hatta arkadaşlarına bakın gencecik kızlar peşimde diyerek anlattığını duyarsan şaşırmaSizin durumunuz daha doğru bence
Evet rahat bir adam ama ben onu öyle kabul ettim. İstekli olup olmadığını bende anlamıyorum çoğu zaman
Neden peki?
Anlatıyor zaten bana da gelen teklifleri vsNeden peki? Çünkü ciddiye almıyo seni alsa bu şekilde konuşmaz hatta arkadaşlarına bakın gencecik kızlar peşimde diyerek anlattığını duyarsan şaşırma
İşte bunlar iyi bi adam olmadığını gösterir vakit harcama heveslerin kırılırAnlatıyor zaten bana da gelen teklifleri vs
Çokk teşekkür ederim aklımda fikir oluştu sizler haklısınızİşte bunlar iyi bi adam olmadığını gösterir vakit harcama heveslerin kırılır
Telegramda mı tanıştınız? Adamı görmediğini yazmışsın da.Ardakaşlar şunu söylemeyi unuttum bundan beş ay önce discord yada telegramdan konuşmak isteğini söylemişti o zamanlar ben ona karşı bir şeyler hissetmiyordum bu yüzden vermedim
Maalesef sandığınız kadar olgun değilsiniz, yaşınızın getirdiği toyluk var üzerinizde. Daha mantıklı seçimler yapın.Yaşıtlarımın çocuksu ve ne istediğini bilmeyen tavırları net olmamalarından dolayı yaşıtlarımdan uzağım