- 6 Haziran 2021
- 113
- 41
- Konu Sahibi Babysharkdududu
Merhabalar ben 21 yaşındayım yaklaşık 1 saat önce sosyal medyada 7 aydır tanıştığım benden 14 yaş büyük birine açıldım biraz ergence konuştum o öyle dedi onu hiç görmedim ama düşüncelerinden dolayı ondan etkilendim ona olan hislerimi söyledikten sonra bana aramızda 14 15 yaş farkı olduğunu ve bırak abiyi babanın yaşına yakınım desem dedi umrumda değil felan dedim sen istemiyor musun istemiyorsan bu gece konuyu konuşarak ebedi kapatalım yazdım
Bana şu uslubuna dikkat önce istersen ergen gibi davranırsan ergen muamelesi görürsün olgun biri gibi davranırsan olgun muamelesi görürsün bir insan böyle mi birine açılır dedi aşırı kıskanç biriyim ve ilk ilişkim olacak tabi olabilir ise ve inatçı biriyim ben ne dersem tam tersini yaparsın benim yaşam tarzım farklı gezerim tozarım içerim bulunduğum ortamda gerekirse bayan arkadaşlar da olur ama sen kıskanç bir tipsin vs dedi ne yapmam lazım sizce?
Bana şu uslubuna dikkat önce istersen ergen gibi davranırsan ergen muamelesi görürsün olgun biri gibi davranırsan olgun muamelesi görürsün bir insan böyle mi birine açılır dedi aşırı kıskanç biriyim ve ilk ilişkim olacak tabi olabilir ise ve inatçı biriyim ben ne dersem tam tersini yaparsın benim yaşam tarzım farklı gezerim tozarım içerim bulunduğum ortamda gerekirse bayan arkadaşlar da olur ama sen kıskanç bir tipsin vs dedi ne yapmam lazım sizce?