Merhabalar size bir itirafta bulunmak istiyorum biliyorum hepiniz beni yadırgayacaksınız ama inanın bilmiyordum. Aylar önce internette bir paylaşım sitesinde biriyle tanıştım daha önce kendisini yazdıkların dolayı beğeniyor ve takip ediyordum. Neyse bir şekilde tanıştık ve msn'de konuşmaya başladık ve ben ondan etkilendim .O kadar duygusal ve kadın ruhundan anlayan bir erkek ki beni tamamlayacak erkeğin o olduğunu düşündüm hep. Herşey çok güzel gidiyordu ve artık yüzyüze gelmemizin zamanı gelmişti bu benim için ızmire geleceğini söylüyordu birbirimizi tanıyacak birlikte olacaktık belki de. Bu arada birbirimizi sadece fotoğraflardan gördük. Daha sonra bana bir msj çekti ve söyle dedi '' bitmek zorunda ikimiz içinde en iyisi bu, arama beni bir daha dedi'' sevdiğim aşık olduğum adam beni sevdiğini söyleyen adam şimdi bitti diyordu. Bende msj çekip nedenini sordum ama cevap alamadım. Aradan 1.5 ay geçti ve ben bunun hakkında bazı gerçekleri öğrendim ama inanamadım. Hala sevdiğim adamın bana yalan söylemeyeceğini düşünüyordum ve onu koruyordum. 1.5 ayın sonunda hiç beklemediğim anda bana geri döndü ve bensiz yapamadığını söyledi vazgeçemeyeceğini anlattı benden ayrılma nedeninin bana söylediği yalan olduğunu anlattı ama beni ne kadar çok sevdiğini de söylüyordu. Evli bir adamdı o.Benim hayallerde dokunduğum seviştiğim adam başka birinin ''esas kadının'' kollarındaydı. Belki sizlere çok komik gelebilir ama ben ilk kez bir adamla evlenmeyi ve ondan çocuk doğurmayı istedim.Hayalindeki kadın ben olayım beni sevsin sadece istedim bencilce seviyordum onu. Ve olanlar bir yana ben ondan kopamıyorum yaklaşık olarak barışmamızın ardından 6 aydır konuşuyoruz (hala yüzyüze gelmedik) beni bulunduğu yere çağırıyor şu an görevi nedeniyle haftaiçleri karısının yanında bulunamıyor. Benim yanında olmamı istiyor ama alışkanlıklarından vazgeçemiyor.Ben ona hiçbir zaman karını boşa beni al diyemiyorum çünkü o da bir kadın. Kendimden utanıyorum çok pişman oluyorum . Bunu ona söylediğimde bu senin suçun değill ikimizin suçu diyor. Geleceğimiz için ne olacağını soruyorum bana; ''Seni daha görmedim bile nasıl boşanabilirim görmediğim dokunmadığım biri için diyor''. Karısının saçlarını okşarken hayallerinde beni yaşattığını biliyorum. Hatta eminim buna.Ben ise acımla yaşıyorum onu başka kadının kollarına yolluyorum.Lütfen bu itirafımı yuvabozan biriymiş gibi lanse ederek okumayın kandırılmış biri olarak düşünün. Aşık oldum ben kim ne derse desin hala onu deli gibi seviyorum ve ihtiyacım var ona .senağlama senağlama
Son düzenleyen: Moderatör: