Bende öyle düşündüm sonuçta benle tanıştığına göre gözü açık bir çocukYaz aşkı de geç neden pişman olup utanıyorsunşimdi kışa giriyoruz arayıp sorar ama bu ilişki yürümez bence de
Normalde yapmıcağım şeyleri sırf o istedi diye yaptım çünküHem neden kullanılmış hissediyorsun isteyerek yaptığın şeyler sonuçta
Arkadaşlarımda öyle diyor peki zamanla hissettiğim bu duygular geçer dimi gerçekten ona aşık olmamışımdırUtanacak birşey yok ama açıkçası bu işin bir sonu da yok. Yaşın da çok ufak henüz. Bitirmek va görüşmemek en iyisi olur senin için.
Olabilir sonuçta zorla değilNormalde yapmıcağım şeyleri sırf o istedi diye yaptım çünkü
Amaan sende okuldu işti , koşuşturmacadan birkaç haftadan aklına bile gelmez...
Çok ama çok haklısın geri dönüşü olmayan şeyler de olabilirdiYaptığın şeyler normal değil, pişman ol üzül bir daha da yapma canım. Daha kötü şeyler de olabilir.
Bunları düşündükçe arkadaşlarım söyledikçe ağlıyorumBundan sonra daha dikkatli ol ve emin ol onun tek derdi senle yatmakti
Goreceksin ki msj atmamaya baslicak
Normalde yapmıcağım şeyleri sırf o istedi diye yaptım çünkü
o mutlu olsun diye yaVay anasi adama verdinmi?? Vallahi ben schok suanda !? Soguk su verin kendime gelemedim xD
Iyide kizin kizligi gitti?? Sizin orda nasil tolere ediyor?? Ailesi biliyomu?? Yuh ya yuh vallahi ben resmen schok oldumo mutlu olsun diye ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?