Kendimden Utanıyorum

Iyide kizin kizligi gitti?? Sizin orda nasil tolere ediyor?? Ailesi biliyomu?? Yuh ya yuh vallahi ben resmen schok oldum
Önce bi Türkçe şok yazmasını öğren de öyle yorum yap. Dalga geçer gibi ben schok ben schok. Kimsenin tasvip ettiği bi şey değil belki ama gaflet anı diye bi şey var. O kızda böyle olsun istemezdi. Çok geniş bi ortamda yetiştiğim için söylemiyorum bunu. Aksine çok muhafazakar bi ailedeyim. Ama kimseyi kınama schok schok diye. Bi gün öyle bi durum açarsın buraya. Schok oluruz sonra. Ana baba olacaksın kızın olacak.

verdin mi me demek ya
dediklerine d katılıyorum canım fakat ceren arkadaşımızla konuşma fırsatım oldu kendisi almanya'da yaşıyor Türkçesi çok iyi değil sanırım o yüzden söylemek istediklerini iyi ifade edemedi

Böyle bi şey varsa özür dilerim. Ama yine de ifade ediş tarzı hoş değil. Daha üsturuplu olmalı diye düşünüyorum. O kadar cümle kuran daha münasip bi ifade biliyordur herhalde canım.

kiz birlikte olmadik diyo, siz yok verdin mi, yok kizligi gitti falan diyosunuz.. bir daha okuyun derim :)

unutursun canim, aynen yaz aski diyip gec.. dua et de, aklin basina gelmis ve birlikte olmamissin cocukla.. animatör olmak icin kendine güvenen, yirtik, biraz da karizmatik erkekleri seciyolar zaten.. yani o cocugun ilk takildigi kiz sen diilsindir, merak etme.. sana asik da olmamistir, ama iste biraz takilmak istemistir sadece..

isin icine alkol falan girdi mi, insan kendini kaybediyo iste.. neler neler yaptigini bile sonradan fark ediyosun bak.. geri dönüsü olmayan seyler de yasayabilirdin, hemde asik bile olmadigin bi adamla, bi kac günlük tanidigin bi adamla..

ailen sana güvenmis, seni tatile göndermis.. cogu kizin hayal bile edemeyecegi kadar güzel bisey.. onlarin basini öne egdirme..

canım bence bunu yaz anısı olarak hatırla hıc pısman olunacak bır durum yasamamamıssın bence.

yaşandı bitti , derslerine odaklan çünkü sonu olmayan bir iş yapmışsın

Hevesini kırmak istemem ama anlattığın gibi rahat ve cinsel hayatı olan bir erkeğin, etrafında ruslar, almanlar, manken gibi ve cinsellik arayan kızlar varken rahip gibi takılıp sizi bekleyeceğini, uzaktan, görmeden, dokunmadan ilişki yaşayabileceğini düşünmüyorum. Acaba o sınırlarınızı kaldırmasaydınız, diskoda yakınlaşmak yerine gündüzden bir kafede çay içmek isteseydiniz size aynı yakınlığı gösterecek miydi ? Yol yakınken kendinizi kaptırmadan noktayı koyun derim yoksa ileride kendinizi daha çok üzüleceğiniz bir konumda bulabilirsiniz, tek taraflı aşk acısı ve hayal kırıklıkları gibi.

Kendi agzınla söylüyorsun adam animatör. Bu adamla ilişki yaşanmaz daha kimbilir kimleri atıyordur o kabine belki sen çıktıktan bi saat sonra başkası giriyordur o kabine. Çok küçüksün gerçeklerle yüzleş bi kere yapmışsın pişmansın madem bi daha böyle bi işe kalkışma. Ayrıca ilk günden koynuna girersen adamın iyi bakacagı varsa da sana başka gözle bakar. Üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…