- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 33
verdin mi me demek yaVay anasi adama verdinmi?? Vallahi ben schok suanda !? Soguk su verin kendime gelemedim xD
Önce bi Türkçe şok yazmasını öğren de öyle yorum yap. Dalga geçer gibi ben schok ben schok. Kimsenin tasvip ettiği bi şey değil belki ama gaflet anı diye bi şey var. O kızda böyle olsun istemezdi. Çok geniş bi ortamda yetiştiğim için söylemiyorum bunu. Aksine çok muhafazakar bi ailedeyim. Ama kimseyi kınama schok schok diye. Bi gün öyle bi durum açarsın buraya. Schok oluruz sonra. Ana baba olacaksın kızın olacak.Iyide kizin kizligi gitti?? Sizin orda nasil tolere ediyor?? Ailesi biliyomu?? Yuh ya yuh vallahi ben resmen schok oldum
verdin mi me demek ya
dediklerine d katılıyorum canım fakat ceren arkadaşımızla konuşma fırsatım oldu kendisi almanya'da yaşıyor Türkçesi çok iyi değil sanırım o yüzden söylemek istediklerini iyi ifade edemediÖnce bi Türkçe şok yazmasını öğren de öyle yorum yap. Dalga geçer gibi ben schok ben schok. Kimsenin tasvip ettiği bi şey değil belki ama gaflet anı diye bi şey var. O kızda böyle olsun istemezdi. Çok geniş bi ortamda yetiştiğim için söylemiyorum bunu. Aksine çok muhafazakar bi ailedeyim. Ama kimseyi kınama schok schok diye. Bi gün öyle bi durum açarsın buraya. Schok oluruz sonra. Ana baba olacaksın kızın olacak.
Kime sordum canm? Arkadaş 18 yaşındayım demiş amaPeki sen kac yasindasin
AnladımCanim gorustugu cocugu demek istemistum
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşında bir kızım...
Üniversiteye başlamadan önce bir arkadaşımla bodrumda bir otele gittik tatil için 1 haftalığına dünde dönüş yaptık zaten.Otelde animasyon şefiyle tanıştım daha doğrusu o yanıma geldi tanıştık.Başlarda herşey çok güzeldi dün eve gelip olanlarla yüzleşene kadar tabi.Biz tanıştıktan sonra birlikte takılmaya başladık iş gereği rahattı tabi birde otel babasınınmış.Ben normalde yapmıcağım şeyler yaptım çok gariptim gerçekten ilk defa birine karşı böyle şeyler hissediyordum sınırlarım yok olmuştu sanki.İlk gün tanışmayla geçti sonra her akşam sahilde diskoda yakınlaştık beni dj kabinine aldı.Birlikte olmak dışında çoğu şeyi yaşadık diyebilirim bunları yazarken bile yerin dibine girmek istiyorum o kadar pişmanım ki.Birlikte olmak istedi fakat ben engel oldum böyle birşeye hazır değilim dedim.1 hafta hep böyle geçti son gecemizde ben açık açık herşeyi konuştum senin için 1 haftalık hevessem söyle yıpranmak istemiyorum dedim tipi dolayısıyla fazlasıyla dikkat çeken bir çocuk çünkü sesi olsun tarzı olsun hoş etraftada hep ruslar almanlar tabi uzak mesafe ilişkisi onun açısından mantıklı olmaz diye düşündüm ama tam tersi böyle olmadığını ilk defa bir kıza karşı böyle şeyler hissettiğini söyledi ben o an inandım ikna oldum ama arkadaşlarıma anlattığımda senin gibi kaç kızı o kabine atmıştır seni yedekte tutuyor hemen iletişimi kopar tepkileriyle karşılaştım napıcağımı cidden bilmiyorum yol boyunca mesajlaştık hala arayıp mesaj atıyor ama içimde çok şüpheler var güvenemiyorum sonuçta imkanları sonsuz ve o istediğini yapsa bile ben bilemicem...
Lütfen beni yargılamayın böyle birşey ilk defa başıma geliyor dün gelene kadar yaptıklarımın farkında değildim bile onun yanındayken herşey normal geliyordu...
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşında bir kızım...
Üniversiteye başlamadan önce bir arkadaşımla bodrumda bir otele gittik tatil için 1 haftalığına dünde dönüş yaptık zaten.Otelde animasyon şefiyle tanıştım daha doğrusu o yanıma geldi tanıştık.Başlarda herşey çok güzeldi dün eve gelip olanlarla yüzleşene kadar tabi.Biz tanıştıktan sonra birlikte takılmaya başladık iş gereği rahattı tabi birde otel babasınınmış.Ben normalde yapmıcağım şeyler yaptım çok gariptim gerçekten ilk defa birine karşı böyle şeyler hissediyordum sınırlarım yok olmuştu sanki.İlk gün tanışmayla geçti sonra her akşam sahilde diskoda yakınlaştık beni dj kabinine aldı.Birlikte olmak dışında çoğu şeyi yaşadık diyebilirim bunları yazarken bile yerin dibine girmek istiyorum o kadar pişmanım ki.Birlikte olmak istedi fakat ben engel oldum böyle birşeye hazır değilim dedim.1 hafta hep böyle geçti son gecemizde ben açık açık herşeyi konuştum senin için 1 haftalık hevessem söyle yıpranmak istemiyorum dedim tipi dolayısıyla fazlasıyla dikkat çeken bir çocuk çünkü sesi olsun tarzı olsun hoş etraftada hep ruslar almanlar tabi uzak mesafe ilişkisi onun açısından mantıklı olmaz diye düşündüm ama tam tersi böyle olmadığını ilk defa bir kıza karşı böyle şeyler hissettiğini söyledi ben o an inandım ikna oldum ama arkadaşlarıma anlattığımda senin gibi kaç kızı o kabine atmıştır seni yedekte tutuyor hemen iletişimi kopar tepkileriyle karşılaştım napıcağımı cidden bilmiyorum yol boyunca mesajlaştık hala arayıp mesaj atıyor ama içimde çok şüpheler var güvenemiyorum sonuçta imkanları sonsuz ve o istediğini yapsa bile ben bilemicem...
Lütfen beni yargılamayın böyle birşey ilk defa başıma geliyor dün gelene kadar yaptıklarımın farkında değildim bile onun yanındayken herşey normal geliyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?