kendimden utandım......

çedene

papatya yüreğim
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
1.750
16
bazı şeyleri abartıyoruz sanırım... bana yorum yapın ya da hak verın diye bu topiği açmadım..

iki gündür istanbul kazan ben kepçe gezıyorum...

ama bıseyler içimi bulandırıyor...midemi bulandırıyor..:1shok:

utanıyorum..:eek:

herkesler çıplak... inançla bağlamayacagım.. herkes istedıgını istedıgı sekılde gıyer.. ama görsellik olur.. estetik olur...

amaç çıplaklık dahi olsa... çirkinlik olmaz...CADIARZU

hiç görmedıgım kadar meme gördum bugun.. sarkmış,pörsumus,yada dik bıngıl bıngıl..

göbek gördum bugun.. kımınden yağ fıskırmıs kımınden kıl...

strınglerını gördum kaç kişinin...

kötu kadın dıyemedım.. yanında kocası,çocuguylaydı çogu...

ayıp yok.. gunah yok.. estetık hıç yok..

ben mı?bende gıyınıyorum yerı gelınce minimi,çokta gıydım göbegımı gösteren kıyafetımı..

begenmedım.. ayarsız çıplaklığı..

begenmedım mıdemi bulandıran göguslerı,göbegi,poponun çatalını..:a015:

kesinlikle katılıyorum, herkes istediğini giyer evet ama eleştiri de en doğal hakkımız...

Moda uğruna ortaya çıkan çirkin görüntüler nedense alışılır hale geldi..Moda kişiye yakışandır.Yakışan da yakışmayan da giydi gördüğünü.SOnra mı sonuç ortadaaaa...Herkes yakışanı giyse,yerine göre giyinse daha estetik daha hoş bir görünüm çıkmaz mı ortayaa?

Bazı insanlar aynaya bakıp bu bana çok yakıştı, çok güzel oldum diyebilir.
Ama kendisi dışındaki insanların ne düşüneceği hiç aklına gelmez.
Moda uğruna şekilden çıkıyorlar, yada yeni moda akımı yarattım diye kendilerini birşey sanıyorlar.
"Ortama göre ayak uydur" diye bir laf var, söyleyen çokta acaba bunu uygulayan kaç kişi var?
Bende şehitliklere gittiğim zaman yarı çıplak insanlarla karşılaşmış ve kızmıştım.
Mezarın başında yarı çıplak duruyor konu mankeni gibi...
İyi de kızım sen diskomu sandın orayı... :mymeka:
Hiç saygı kalmamış hiç...

Sana katılıyorum arkadaşım, millet artık ne giyeceğini şaşırmış...
-tatlicadiarzu-

tabiki herkes istediğini giyer, giysinde...ama göz var nizam var. herkesede yakışmıyor be anacığım....

igvesin söylemek istediği şey farklı bence, o çıplaklığı eleştiriyor, dekolteyi ölçülü de kullanabilirsiniz, ama çıplaklık ve teşhircilik başka mevzu.

Kesinlikle igvesin söylediği başka bir şey..Lütfen tekrar okuyalım ve aradaki ince çizgiyi farkedelim..

Ben de igves gibi düşünüyorum.Yerine, zamanına, bedenine, tarzına uygun olmayan giysileri ısrarla giyip, kötü bir görüntüyle ortalıkta olan bayanları hiç hoş bulmuyorum.Bazen öyle giyimler görüyorum ki bunun adı rahat giyim değil düpedüz teşhircilik.

dekolte giymek sanattır.......eğer giydinsen sağını solunu çekiştirmeyeceksin ama arada bir de açılmış mı diye bir bak hatunum ya....

benim bu konuda rahatsız olduğum bir şey var ekleyim...hatunumuz giymiş göğüs dekoltesini ya da düşük belini....bütün gün geziyor rahatça....ama göğüs açılıyor, askı ortada, içindeki çamaşır görünüyor ya da çatalı.....ülkemizde de o kadar şuursuz erkek var ki....diyelim kadın birşey almak istiyor, eğiliyor.....hemen adam gözünü dikiyor....oysaki hatun biraz dikkatli olsa elin adamına kendini baktırmasa......ben kadının bu duruma düşmesini istemem asıl.....kadın elbette herkes görsün diye yapmıyor bunu...eğilirken hafifçe eliyle önünü tutması ya da beline dikkat etmesi zarif olmaz mı?

bu kadar çıplaklığı sıcakla asla bagdastıramıyorum ayrıca.....

ayıp kavramı da kalkmış sanırım...

hayda bende yazmistim bi sey sabah ama yazim silinmis mi allah allah neyse bi daha yaziyoum
evet aynen bende utaniyorum cok yazik artik ne ayip ne bi sey kalmis
hele ki yakinlarimdan kuzenlerimden boyle seyler gordukce daha cok utaniyorum ne diyem baska :KK43:(

temızlenmiş sanırım biz iftardayken.. anaaaaaaa benımde sılınmış yazdıklarım..

Son düzenleme:
bazı ınsanlar bır yerlerını acımakla modern olmaya calısıyorlar akıllarıca
halbukı modernlık yerıne gore ne gıyecegını nasıl davranacagını ve hanımefendılıgını korumaktır bence
dıkkat edın cok acık ve abartılı gıyınen ınsanlar kısılıgı oturmamıs ve kendıne guvenı olmayan ınsanlar
ben bunun ornegını cok goruyorum yasadıgım yer ıtıbarıylede cıplaklık almıs basını gıdıyorrrrrrrr

neyse sanırım en hayırlısı bu oldu.... ramazan mübarek gün tartışmayalım.... ne demişler her koyun kendi bacağından....Allah hakkımızda hayırlısını versin...Amin...

Ben neden pek göremiyorum bu insanları :sm_confused: Tatile de gidemedim bu yaz ondan mı acaba? Hani arada bir görüyorum ama hem öyle abartı bir teşhircilik içinde kimseyi farketmedim :uhm:. Öyle bi anlatılmış ki heryeri sarmışlar gibi fisfisfis Estetikten uzak tabi ama herkes kendi istediği gibi giyiniyor işte, ne denilebilir ki, kendisi rahatsız olmadıktan sonra ne dense boş.

Beni pek rahatsız etmiyor şahsen, banane sonuçta, beni ilgilendiren bi durum yok. Aman pek basit pek çirkin der geçerim kendi kendime. Onlar zaten "aman pek güzelim pek seksiyim" diye rezil bi şekilde geziyolar farkında olmadan, yazık, daha ne olsun =)

O kadar güzel anlatmışsın ki igves....

Süper üstüne söz söylemeye bile gerek yok bence...

Çok çirkin buldum bu yazıyı.Türbanlı gezmek nasıl ki isteyenin hakkıysa istediği gibi açık gezmek de isteyen herkesin hakkı.Bakmayıverin rahatsız olduysanız.Ben hiç de et yığını falan görmüyorum çevremde.Çok da güzel askılı bluzunu elbisesini giyip geziyor insanlar.Kimse kapalıya bakıp da kınamıyor.Açıklar niçin kınanıyor?

Vücut ölçülerine, yaşına ve bulunduğu ortama uygun olmayacak tarzda giyinen kadın veya erkek gözüme çarptığı anda kafamı çeviriyorum, benim göz zevkimi bozmaya hakları olmadığını düşünüyorum CADIARZU

:smiley-cool:

artık utanma arlanma kalmadı arkadaşım herkes öyle çirkince giyiniyorki sonrada dönüp o bana tecavüz etti yok taciz etti yok laf attı ayıp ya zaten bu yaz bütün kızlarda bir mini şort merakı aldı başını gidiyo ya yeri vardır zamanı vardır uygunu vardır uygunsuzu vardır kimse aldırmıyo yaşanılmıycak hale geldi artık toplumumuz

X