- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.914
Forumda en merak ettiğim üyelerdensiniz yani yüzünü merak ettiğim agahshsnEvet baya açık tenli turuncu sacliyim da diger acik tenliyim diyenler de oram koyu diyor ve cogunluk böyledir gibi bi algi var o garip geldi =)
derıye rengını veren pıgmentımız melanın fazla salgılandıgı durumda cıltde koyuluklar meydana gelırEvet baya açık tenli turuncu sacliyim da diger acik tenliyim diyenler de oram koyu diyor ve cogunluk böyledir gibi bi algi var o garip geldi =)
Valla benimki de tenime göre koyu renk lakin eşim ne ilk sevistigimizde ne sonrakilerde hiç rengi,şekliyle ilgilenmedi.Ilgilendigi daha ötesi olmaliMerhaba herkese. Kafama aşırı derecede taktığım sorunumu paylaşmak istiyorum. Ben beyaz tenli bir insanım. Fakat özel bölgem çook çok koyu renkte. Gerek bu siteden olsun gerek başka sitelerden olsun okadaar çok yazı okudumki, ve denediğim şeyler oldu ama nafile. Kendimi çok çirkin ve iğrenç buluyorum. Evlendiğimde eşimin benden bu yüzden tiksinmesinden korkuyorum. Hatta aklıma; bu yüzden boşar beni düşünceleri var hep. Kızlar tüy vs yok lazer yaptırdım. Sadece renk koyu. Patates/limon suyu, kese, hiçbirşey yardımcı olmuyor. Çözümü olan varmı Allah aşkına
Bilgler icn teşekkürler :) bende herkesin koyu diildir diorum iste.derıye rengını veren pıgmentımız melanın fazla salgılandıgı durumda cıltde koyuluklar meydana gelır
yanı melanının fazla uretıldıgı zamanlarda koyuluklar meydana gelır
melanın artısıda genelde cılde zarar verıldıgınde ortaya cıkar
surtunme yanı dar kıyafet dar camasır yanlıs camasır gıyme
yanlıs epılasyon yontemı
dıabet hastalıgı
hormonal dengesızlık pco hamılelık veya cushıng sendromu gıbı
veya bazı ıntım sampuanları bunlar sebep olabılır
lazerle tuylerden kurtulmak cok dar camasır kıyafet gıymemek fazla kılo sorunu yasamamak ve hormonları kontrol altına almakla durumdan kurtulabılır kısı ama tedavı ıcın dermotologa gıdılmesı gerekır
bazı axolıcth ıcerıklı urunlerın leke acıcı oldugu kanıtlandı ama cılde agresıf gelır mı alerjı yapar mı bılınmez
yanı tenın acıklıgıyla koyuluguyla alakalı degıl bu mevzu :) sonradan olan bırsey dogustan kımsenın koyulasmıs olmaz zaten
tabıkı kesınlıkle degıldır :)Bilgler icn teşekkürler :) bende herkesin koyu diildir diorum iste.
Nerelerde takılıyorsunuz böylebu şans olayı doğru olabilir baya şanslıyımdır. bu kompleksler hep internet yüzünden ya. hata tw.. yüzünden. o sitede her halt konusuluyor, en son oranın rengine bile laf etmeye başladılar orda. ben de o zamana kadar rengine bile dikkat etmemiştim bi ara sürekli bu konuyu konustular bu konu uzerinden laf eden kavga eden bile oldu, ben de siz gibi taktım kafayı
baya herkesin kullandıgı bi platform.. ve acık acık diyorlar, bazen önüme düşüyor çok fav alırsaNerelerde takılıyorsunuz böyle
Lazerle beyazlatılıyor diye biliyorum.Merhaba herkese. Kafama aşırı derecede taktığım sorunumu paylaşmak istiyorum. Ben beyaz tenli bir insanım. Fakat özel bölgem çook çok koyu renkte. Gerek bu siteden olsun gerek başka sitelerden olsun okadaar çok yazı okudumki, ve denediğim şeyler oldu ama nafile. Kendimi çok çirkin ve iğrenç buluyorum. Evlendiğimde eşimin benden bu yüzden tiksinmesinden korkuyorum. Hatta aklıma; bu yüzden boşar beni düşünceleri var hep. Kızlar tüy vs yok lazer yaptırdım. Sadece renk koyu. Patates/limon suyu, kese, hiçbirşey yardımcı olmuyor. Çözümü olan varmı Allah aşkına
Zenci bul,bir şey derse de seninki benden kara dersin.Merhaba herkese. Kafama aşırı derecede taktığım sorunumu paylaşmak istiyorum. Ben beyaz tenli bir insanım. Fakat özel bölgem çook çok koyu renkte. Gerek bu siteden olsun gerek başka sitelerden olsun okadaar çok yazı okudumki, ve denediğim şeyler oldu ama nafile. Kendimi çok çirkin ve iğrenç buluyorum. Evlendiğimde eşimin benden bu yüzden tiksinmesinden korkuyorum. Hatta aklıma; bu yüzden boşar beni düşünceleri var hep. Kızlar tüy vs yok lazer yaptırdım. Sadece renk koyu. Patates/limon suyu, kese, hiçbirşey yardımcı olmuyor. Çözümü olan varmı Allah aşkına
Onun o bölgesi pamuk zaten.
Görsen süt beyazı..
Erkekler için özel bolgenızın rengının hiç onemı yok:):)Rengıne bakmıolar:)Merhaba herkese. Kafama aşırı derecede taktığım sorunumu paylaşmak istiyorum. Ben beyaz tenli bir insanım. Fakat özel bölgem çook çok koyu renkte. Gerek bu siteden olsun gerek başka sitelerden olsun okadaar çok yazı okudumki, ve denediğim şeyler oldu ama nafile. Kendimi çok çirkin ve iğrenç buluyorum. Evlendiğimde eşimin benden bu yüzden tiksinmesinden korkuyorum. Hatta aklıma; bu yüzden boşar beni düşünceleri var hep. Kızlar tüy vs yok lazer yaptırdım. Sadece renk koyu. Patates/limon suyu, kese, hiçbirşey yardımcı olmuyor. Çözümü olan varmı Allah aşkına