- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasi ya herkesin mi koyu. Benimki kolumun iciyle ayni renk valaYahu insan olarak iki kulagimizin bı burnunuzun olması kadar normal birşey bu. Burda vajinası genel teniyle aynı renk olan bir kadın var mıdır ben mi yanlış bilgi sahibiyim bilemedim
Siz de açık renk tenlisinizdir. Ben de ilk kez burada duydum kendi ten renginden koyu renk olmasınıNasi ya herkesin mi koyu. Benimki kolumun iciyle ayni renk vala
cidden bu kadar mı özgüvensizsiniz? birinin bir konuda sizi eleştirebilmesi için o konuda en azından sizinle aynı seviyede olması gerekir.Merhaba herkese. Kafama aşırı derecede taktığım sorunumu paylaşmak istiyorum. Ben beyaz tenli bir insanım. Fakat özel bölgem çook çok koyu renkte. Gerek bu siteden olsun gerek başka sitelerden olsun okadaar çok yazı okudumki, ve denediğim şeyler oldu ama nafile. Kendimi çok çirkin ve iğrenç buluyorum. Evlendiğimde eşimin benden bu yüzden tiksinmesinden korkuyorum. Hatta aklıma; bu yüzden boşar beni düşünceleri var hep. Kızlar tüy vs yok lazer yaptırdım. Sadece renk koyu. Patates/limon suyu, kese, hiçbirşey yardımcı olmuyor. Çözümü olan varmı Allah aşkına
Yaşlanıp renk ve şekil değişikliği olursa herhalde intihar falan edeceksiniz. Kukunuzu bu kadar takmayın kuku varsa yeter erkekler şekline takılmıyor kdkdkdkdkMerhaba herkese. Kafama aşırı derecede taktığım sorunumu paylaşmak istiyorum. Ben beyaz tenli bir insanım. Fakat özel bölgem çook çok koyu renkte. Gerek bu siteden olsun gerek başka sitelerden olsun okadaar çok yazı okudumki, ve denediğim şeyler oldu ama nafile. Kendimi çok çirkin ve iğrenç buluyorum. Evlendiğimde eşimin benden bu yüzden tiksinmesinden korkuyorum. Hatta aklıma; bu yüzden boşar beni düşünceleri var hep. Kızlar tüy vs yok lazer yaptırdım. Sadece renk koyu. Patates/limon suyu, kese, hiçbirşey yardımcı olmuyor. Çözümü olan varmı Allah aşkına
Alla alla ben de beyaz tenliyim ama aşağıda durumlar farkli. komplekse mi girsem üzüldüm şimdi eheheNasi ya herkesin mi koyu. Benimki kolumun iciyle ayni renk vala
Ben bugday tenliyim aşağıya doğru esmer ne yapalım ya zaten şeyimize değil yüzümüze baksın beyler bi zahmetAlla alla ben de beyaz tenliyim ama aşağıda durumlar farkli. komplekse mi girsem üzüldüm şimdi ehehe
Oran beyaz değil diyip karısından soguyan erkek var mıdır bilenler aydınlatsınBen bugday tenliyim aşağıya doğru esmer ne yapalım ya zaten şeyimize değil yüzümüze baksın beyler bi zahmet
Bu kızcağızımız daha erkeklerin reelde o bölgesini görmediği için kendininkini sorun yapıyor yazık ya bilenler benide aydınlatsınlar vallaOran beyaz değil diyip karısından soguyan erkek var mıdır bilenler aydınlatsın
Evet baya açık tenli turuncu sacliyim da diger acik tenliyim diyenler de oram koyu diyor ve cogunluk böyledir gibi bi algi var o garip geldi =)Siz de açık renk tenlisinizdir. Ben de ilk kez burada duydum kendi ten renginden koyu renk olmasını
Eskiden duymuştum bir yerlerden , yüzü açık tenli olupta karın bölgesi esmer olan kadın şanslı olurmuş . Bence böyle düşünüp mutlu olabilirsin
Bencede , sadece avuntu olarak söylenilen bir söz gibi geliyorAyyy büyük yalan olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Zira göstermem gerekir