Sevgili ablalarım başlıktan da anlaşılacağı üzere taviz vermek istemiyorum ama sevgilimi kaybetmek de istemiyorum. Bir buçuk yıllık bir ilişkim var ve ikimiz de ciddi düşünüyoruz, ama çok farklıyiz, o hayatıma girdiğinde ben zaman zaman alkol kullanan, kafam ne eserse onu yapan, istedigimle takılıp istedigimle görüşen bir insandim, 20 li yaşların genel profili içindeydim, o hayatıma girdikten sonra ise, o dile getirmediği halde kendime çeki düzen vermeye çalıştım, zaten içimden de gelmedi eskisi gibi yaşamak, ama zaman sonra kiyafetlerime karışmaya başladı, ciddi tartismalarimiz oldu, çok açık giyinen biri değilim ama elbiselere karşı zaafim var ve yaz gelince dayanamıyordum tabi sonra bunun için sevdiğim adamı mı kıracağım diye düşünüp onu rahatsız edecek kıyafetleri giymeyi bıraktım. Kişisel görüşüm hata yaptım. Dün ailemle denize gitmeyi düşünüyoruz dedim, bir çok Karadenizli gibi ben de denize tutkunum. O da gidemezsin istemiyorum gibi şeyler söyledi, ben de hayal kırıklığına uğradığımı, zaten koca yaz bi iki kez girmeye fırsat buldugumu vs söyledim. Ve o istememesine rağmen ailemle denize gittim. Sonuç: bana küstü, ben de ona. Nasıl bir tutum sergilemem gerektiğini bilmiyorum, onun istediği gibi davransam kendime ihanet etmiş hissediyorum, bu da beni saldırgan yapıyor, ilişkim yipraniyor yardımcı olabilecek ablalarım, lütfen bir yol gösterin