arkadaşlar cok teşekkür ederim yorumlarınız için ,sizin gibi pozitif insanlara bayılıyorum ,,keşke toplumun çoğunluğu sizin gibi olsa ,,ne bileyim ben de kendimden çok şükür memnunum ama küçükken cok zorluk cektim,,bunu buyuyunce anlıyorsunuz ama beyni temizlemek de kolay olmuyor,ne bileyim cocuğum yok henüz evlenmedim ama bir kişinin ona bu yüzden laf atması bile beni çok yıpratacağından kendimi suçlayacağımı düşündüğüm için cesaret edemiyorum ,esmer biriyle evlensem ya da kumral en azından ben elimden geleni yaptım derim diyorum kendi kendime ,,çok fazla derin düşünüyorum ,,ve ciddi anlamda psikoljık sorunum var sizlerle konuşmak beni bir nebze de olsa rahatlatıı, ben babamla dogru düzgün muhabbet bile kurmam beni vakti zamanında cok aşağıladı diye,,bu ailemize o kadar yerleşmiş ki benim küçük kerdeşim çilsiz ama kahverengi saçlarını bile kızıla benzetip yoluyor arada halbuki saçları siyah ,,evet galiba babamın komplexinden kaynaklanan bir durum ,,babamla iletişim de iyi değil zaten ondan uzak duruyorum,,temel güvene karşı güvensizlik durumunu yaşıyorum,,bana kuzguna yawrusu şahin gelirmiş sözü var yaa hep sahte geldi bu güne kadar küçükken o sözü de düşünürdüm hep içimden yalan derdimm,,ben evde kalacam diye bile korkmuşlardı vakti zamanında onların şahit olduğu bir isteme ve reddetme durumu olmasaydı çocuk hala bana haber gönderip evlenmek istiyorum o kızla demeseydi dewam edeceklerdi biliyorum ,,çok şükür Allah yüzümü kara cıkarmadı ...bunlar bir babaanne anneanne olacaklar torunlarına bir laf atsalar on yıl konuşmayasım gelir artık ..püüüfff,...cok teşekkürler ama benim görüşüm sanki siz anlattıkça değişiyor gibi inşallah tamamen kalkar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?