• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden nefret ediyorum.Lütfen yardım edin.

TaeMin

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
25
3
18
İstanbul
Lütfen yardım edin.
Şuanda 15 yaşındayım. Geçen sene sanaldan birisi ile çıkmaya başladım. Ama sanki gerçek gibiydi. Her zaman yanımda olduğunu hissederdim. Çok severdim onu, öl dese ölürdüm o derece. İlişkimiz artık bayağı ilerledi 10 ay falan. Benden resim istedi. *Nasıl resim istediğini anlamışsınızdır* Kör cahillik attım resmi. Beğenilmek hoşuma gitti tabii. Kandım bende, asla bırakmicak sandım. Bir kaç ay geçti bıraktı. Berbat bir şekilde ayrıldık. Tabii o ayrıldı. Ben ayrıldığımızda hala onu çok seviyordum.

Bir kaç ay oldu sonra tekrar, bana mesaj attı. bende unuttum tabii. Ama çok acı çektim. Çıkarken bile ağlamadan yatamıyorum o derece. Bana mesaj atmayınca da azmettim unuttum.

Şimdi geri dönmek istiyor ve ben istemiyorum. Beni o resimleri yaymakla tehdit ediyor. Eğer gerçekten yaparsa rezil olurum ve hayatım kayar. Salak bir çocukta değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Aileme söylesem öldürür beni. Lütfen yardım edin.

Merhaba canım, öncelikle seni açıkça bu şekilde tehdit eden kişi kaç yaşında? Sen okuyor musun?

Eğer bu sıkıntını ailenle paylaşamıyorsan okuldaki rehberlik öğretmeninle paylaşabilirsin ve savcılığa başvurmanız için ailenle görüşebilir uygun bir dille..

tehdit içerikli mesajlarını kesinlikle silme, sosyal medyada sana hitaben yazdığı şeyler vara mutlaka ekran görüntüsünü al..

bu yaşadıkların kendinden nefret etmene sebep olmasın, sadece bundan sonra daha dikkatli adımlar atmalısın.

kendine olan güvenini sakın kaybetme, eğitimine odaklanmaya çalış..
günümüzde var mıdır sevdiği/sevdiğini sandığı kişiye bu tarz resimler yollamayan birileri?

ben de gönderdim, göndermedim desem yalan olur
o yüzden kendinden nefret etme, hayata bir kere geliyoruz, kıymetini bilmek ve mantığı asla devreden çıkartmamak gerek ;)

Bir kere taviz verirsen daha fazlasini ister, o daha fazlasini kullanip daha da fazlasini ister. Sakin tehditlerine kanip ona daha fazla malzeme verme.
Ailenden cekiniyorsun ama yukarida birisi daha soylemis, guvendigin bir ogretmeninle konusabilirsin, ya da sana yardkm edebilecek baska bir buyugun.
Bi kere hataya dustun diye ayni hatalari tekrar etme sakin, kendine yakistirdigin seyi yap.

ah be canım daha yaşın 15, nasıl gönderebilirsin öyle fotolar falan.
savcılığa şikayet edecem seni de, nette araştır bak bakalım milletin başına neler gelmiş diye. öyle kolay değil eskisi gibi yaymak.

Canm hepimiz ergenliğe geçişte bu tur şeyler yasamisizdir benim de konustugum oldu ama fotograflarini yayarm falan öyle kolay değil bu İsler seni şikayet etmeye gidiyorum diyeceksin ve numarani değiştir gerekirse ya da arkadaslarimizin dedgi gbi birine arattir gerçi yaşın da küçük.. Ayrıca nefret etme kendinden sadece pisman ol bir daha yapma :) kendini erkek sanan hanzo takimi.

Ben santaja boyun egmem, savciliga vericem diceksin. Bu herifi her yerden engelle, sana ulasamazsa santaj yapamaz. Savciliga da gidiceksin sekerim. Taviz tavizi dogurur, bu ciplak resim meselesi yzuunden istemedgii halde cinsel iliskiyi kabul etmeye kadar giden durumlar bile okudum ben. Sakin, sakin, sakin bu psikopatla gorusme.

Allahim ne olursun sen cocuklarimiza akil fikir ver...Amin... Sizde onu tehdit edin, arkadaslarin dediklerini yapin... Insallah canin sIkIlip kafadan uydurmussundur bu konuyu...:ssz:

Ayni seyi bende yasadim..en iyisi ailene söylemen..ben ilk teyzeme söylemistim o tür resim gönderdigimi. O da anneme söylemisti. Inan bana sana en iyi destek olacak kisi ailen!

Benim ozaman ciktigim.cocuk hukuk bürosunda calisiyordu ve o resimleri yaydiginda ne ceza alacagini benden iyi biliyordu. Tabi bende ona bi hatirlatma yaptim.

Allahima binlerce sükürler olsun ki bu zaman kadar ne bisey gördüm nede duydum

bişey yapamaz korkma , hiç anlamıyorum yani bu kızlarda açık seçik aleni fotolarını yollarken hiç korkmaz , aman annem görür babam duyar diye düşünmez . sonrada ufak bir tehtide vay anam hayatım kayar , ölürüm der, ne oldu şimdi fotoları atarken ki cesur tavrın nereye yok oldu. merak etme bişey yapmaz seni korkutuyo, bundan sonra akıllı kız ol çok güzel bir ders oldu sana.

Öyle bisey yapamaz suç çünkü yasal olarak..salak bir çocuk değil demissin yapmaz diye düşünüyorum..seni tehtid ederek beklenti içine girmiş herseyi yaptirabilecegini saniyo..sakin oyununa gelme savciliga vericem aileminde haberi var diyerek korkut hatta güvendigin tanidigin biri varsa ben ablasiyim yada annesiyim diyerek telefon acip korkutsun çocuğu

Mesajlarınız için sonsuz teşekkürler. Nasıl bir mantıkla öyle resim attım hiç bilmiyorum. Kendimi kirlenmiş hissediyorum ve utanıyorum açıkçası.
Evet ben okuyorum. Şuan lise 2. sınıftayım. Oda benden bir yaş büyük lise 3.sınıfta.
Onu savcılığa şikayet edicem dedim. "Git şikayet et,aptalım zaten bende" dedi. Engellersem paylaşır diye korkuyorum.

Mesajlarınız için sonsuz teşekkürler. Nasıl bir mantıkla öyle resim attım hiç bilmiyorum. Kendimi kirlenmiş hissediyorum ve utanıyorum açıkçası.
Evet ben okuyorum. Şuan lise 2. sınıftayım. Oda benden bir yaş büyük lise 3.sınıfta.
Onu savcılığa şikayet edicem dedim. "Git şikayet et,aptalım zaten bende" dedi. Engellersem paylaşır diye korkuyorum.
Dur bakalim hemen panikleme avukat arkadaslar bakar belki konuna şimdi bişeyler söylerler sana

Söyle ailene annenden en fazla 1 tokat yersin, kendi hayatını karatmamış olursun, ve iyi bir ders almış olursun. Annen arkanda durur merak etme, bu pisliktende kurtulursun.

Back
X