Kendimden çok ödün verdim çok pişmanım

feslegen _

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
12
5
Herkese merhaba içimi dökmeye geldim cevaplarınıza tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ben herkes için kendimden ödün verdim beni ben yapan ne varsa değiştirdim sırf onlar gibi olabilmek ve kabul edilmek adına. Aslında devamlı göz önünde olan, iyi durumu olan biriyim. Sırf göze batmamak için pahalı ya da kaliteli şeyler almadığım bile oldu. kendime bile bile bakmadım, evime doğru dürüst hiçbir şey almadım, moda olan şeyleri hiç denemedim, düşüncelerimi bile değiştirdim. Kendimi değiştirdim !! Tam kendimi keşfedeceğim çağlarda keşfedemedim haliyle şuan kendimden çok uzak olduğumu görüyorum sinirlerim bozuluyor ben ne yapmışım böyle diye üstelik değmedide daha kötü oldu... çok daha iyi olabilirdim şimdi bakıyorumda onlar için kendimi bu hale düşürdüğüm kişiler benimle alay ediyor adam yerine koymuyorr çok salağım nasıl bu hale gelebildin diyeceksiniz zor olanı başardım evet hangi salak benim gibi yapardıki. Farklıydım ve bundan nefret ettim her zaman çünkü çevremdeki herkesin bana patron benmişim gibi davranmasını, kıskanmasını, beni ayrı bir yere koymalarını istemiyordum gerçekten beni sevsinler yanımda olsunlar sağlam ilişkimiz olsun istedim. Bu duygular anlatılmıyor belkide farkındayım beni anlayan kaç kişi çıkar bilmiyorum. Şimdi öyle bi konumdayımki şahtım şahbaz oldum. Oysaki tek derdim beni farklı görmesinler (iyi anlamda bile olsa), banada içlerinden biri gibi davransınlardı. Sanırım biraz ayrıntı vermem gerekiyor; ailem sülalede hatrı olan sözü geçen eğitimli kültürlü insanlar. herkes annemi ara mesela konu danışır. maddi durumumuzda çevremizden daha iyi durumda. benim yetişme tarzım, konuşmam bile fark ediyor toplum içinde. Bunlar kötü şeyler ya da utanılacak hususlar değil tabiki hatta aksi... biliyorum. Diyeceksiniz sadece böyle olan bir sen yoksun evet tabiki ama çevremde inanın tek biz varız. Biraz sığ bir çevre. Normalde aslında durumumuz normal kabul edilir. Düşünün daha 19 yaşındayken sen ne zaman evleniyorsun hadi artık sıra sende diyorlardı (kuzenlerimin hepsi o yaşlarda evlendiği için). Sonraları yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu gördüm beni seven ben olarak sevsin öyle değil mi en üzücü şey ise KENDİMİ TANIMIYORUM !! tamamen ne istediğimi bilemedim hiç. nelerden hoşlandığımı yapmak istediklerimi bile tam bilmiyorum. En kötüsüde salaklığımın yüzüme vurulması hep bir laf sokma uğraşma umursanmama... Siz siz olun kendiniz olun. Kendinizi büyütmek, küçültmek, maske takmak hiç bir işe yaramaz kimseye yaranmaya uğraşmayın bırakın kendi tarzınızı oluşturun korkusuzca emin olun daha güzel olacak. Bunları tavsiye etmek istedim şimdi sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var kendimi tanımaya nerden başlamalıyım ? psikolojiden anlayan birileride varsa çok sevinicem. Şimdi toplumda saygın biri değilim ne yapmam gerekir bu durumda. En azından alay etmesinler :KK43: insan içine çıkamaz oldum ama illaki bir araya geliniyor.. Kendimi bile bile düşürdüm üstelik bunun karşılığında da iyi bir şey görmedim çok daha kötü oldu. Rezil bir insanım

Beynim durdu suan :confused:
Kendine bile bile bakmadin ama herkesin oldugu gibi olduysan sorun ne, niye disladilar seni madem "onlar" gibi olduysan. Rezil falan degilsin. Kendini seversen insanlarin seninle dalga gecmesine izin vermezsin

Beynim durdu suan :confused:
Kendine bile bile bakmadin ama herkesin oldugu gibi olduysan sorun ne, niye disladilar seni madem "onlar" gibi olduysan. Rezil falan degilsin. Kendini seversen insanlarin seninle dalga gecmesine izin vermezsin

Kendimi düşürdüğüm için dalga konusu oldum

Kendimi düşürdüğüm için dalga konusu oldum
Bence sen kendinden fazla baskalarini dusunuyorsun. Dusunme. Kendine gel. Tatillere git. Evine almak istedigin herseyi al. Bugune kadar yapamadiklarinida yap. Kendine gel. Kim sana engel. Bunlari yapsan özüne dönersin cok bi sorun degil. Olmus gecmis gitmis. Önüne bak. Asil Sen degistikten sonra insanlar arkandan konusacak. Konusmalarina sen izin veriyorsun. Verme bukadar basit. Kendini bul

Bence sen kendinden fazla baskalarini dusunuyorsun. Dusunme. Kendine gel. Tatillere git. Evine almak istedigin herseyi al. Bugune kadar yapamadiklarinida yap. Kendine gel. Kim sana engel. Bunlari yapsan özüne dönersin cok bi sorun degil. Olmus gecmis gitmis. Önüne bak. Asil Sen degistikten sonra insanlar arkandan konusacak. Konusmalarina sen izin veriyorsun. Verme bukadar basit. Kendini bul

Evet herkesin dediğini takıyorum kendimden çok başkalarını düşünüyordum çok pişman oldum şimdi sanki ne giysem yakışmıyor, ne alsam bana göre değil, nereye gitsem ezilerek büzülerek konuşuyorum. kendimden nefret ediyorum affedemiyorum içimdeki ses sen bir eziksin diyor susturamıyorum

Evet herkesin dediğini takıyorum kendimden çok başkalarını düşünüyordum çok pişman oldum şimdi sanki ne giysem yakışmıyor, ne alsam bana göre değil, nereye gitsem ezilerek büzülerek konuşuyorum. kendimden nefret ediyorum affedemiyorum içimdeki ses sen bir eziksin diyor susturamıyorum
Hayat okadar kisaki. Taktigin seylere bak. Git bi kuafore birseyler yaptir degistir kendini. Sonra havali birseyler al giy. Durumunda varmis zaten. Tatile cik. Facebookta instagramda paylas. Iltifatlar aldikca ozguvenin yerine gelir gibime geliyor. Ben sana yardimci olurdum ama yurtdisindayim :KK70:

Yaa ne meraklisin kendini ezmeye buzmeye. Kac yasindasin Allahaskina. Zorla depresyonlara giriyorsunuz. Valla ben cok girdim baktim kimse umursamiyor kendi kendime ciktim. Sen kendini sevmiyorsan baskalarida sevmez

Madem durumun var bence uzman bir psikologa gidip yardim istemen daha dogru olacaktir. Kendin olmayi ögrenmelisin. seni seven, seni sen oldugun icin sevmeli, kendini oldugundan daha fakir, daha cirkin, daha bakimsiz gösterdigin icin degil. bana cok garip geldi, normalde tam tersi olur ya, dizilerde falan kendilerini daha zengin gösterir kizlar.. unutma ki, sana kimse kendini farkli gösterdigin icin tesekkür etmeyecektir..

X