• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden büyük bir erkeğe aşık oldum :(

23 e 32 çok gibi ama şimdilik ileride az bile gelir : p

En fazla 2-3 sene boyle dusunursun. Bana da 23 umdeyken 30 lu yaslar cok olgun gibi gelirdi. Esim 30 yasinda ayni yastayiz ama inan zannettigim gibi bir olgunluk yok :) hem erkekler gec olgunlasir derler

23 tam kişiliğin oturup evlenebilecek yas araligina girme zamani bence
32 de bir erkek icin normal
Yas farkiniz cok degil bence
Bu yas konusunda ne sorun yaşıyorsunuz ki?

Benim nişanlımla 15 yas büyük. Ben 30 yasimdayim o 45 ikimizde iyi mesleklerdeyiz. Fakat hala evlenemiyoruz. Kendisi 1 evlilik yapmış çok sıkıntılı ayrılmış. Ve 1 tane evladı var. 6 sene birliktelik ve yaşanmışlık var. Bugün ayrıldık. Çünkü ileri gitmeyen bir iliski bayram zehir oldu anlican iz. ..
seninki farklı canim hatta konuna da yorum yapmistim

Ben 23 yasindayken 30 yas ustu adamlara amca diyordum :KK70: isterse dunyanin en bakimli erkegi olsun, 40 dan sonra gobekleri yaglaniyor, dosunun killari agariyor bu erkek milletinin, tv karsisi da uyuklamaya, horlamaya falan basliyorlar, o yuzden genc erkek iyidir :KK66: ama yok ben yaşlı severim dersen aranizda cok ciddi bir yas farki yok. Oluru var yani.
ay Allah iyiliğini versin yorumlarına güldüm
bana bes yasindaki cocuk bile teyze demiyor yaa nasil icerliyorum bilsen :)))
Ben de kafama göre takilirim bu konuda
adam gozume genc geliyorsa abi, yasli geliyorsa amca :)
ben olgun adam sevdigimdan sanirim, bazen 30- 35 arasi erkekler bile gozume cocuksu geliyor
Ergen tipli olanlari denk geldiginden belki de

23 yaşındayken 30 yaş üstü adamlara amca demek sanki biraz tuhaf ya..Hadi 45-50 yasindakine amca denebilir de kalkıp 32 yaşındaki birine amca demek densizlik gibi..23 yaş azımsanacak bir yaş değil,hiçbir cebe sığmaz yani 23 yaşındaki bir insan :KK45:
Bu yaklaşım sanırım çocukluktan ya da ergenlikten bir türlü yetişkinliğe geçememeyle ilgili bişey..

Bir de şu var;40'dan sonra erkeklerin göbeği yaglaniyo ya da tv karşısında uyuklamaya başlıyo filan bunlar tamamiyle kişinin kendisiyle ilgili..Eğer adamın hayat enerjisi yoksa;üşengeçse,yiyip yiyip k.çını devirip yatıyorsa bu yaşla ilgili değil yaşam tarzıyla ilgilidir.. Ne adamlar var; adam 50 yaşında yamaç paraşütü,kano filan yapıyo,yurt dışında fink atıyo ama bazı 20likler de elinde kumanda zapping yapıyo sabahtan akşama kadar..

Yani diyeceğim o ki; yaşla yaşam şeklinin hiçbir ilgisi yok..
benim.arkadasimin esi 28 ki benim kardesimle yasit
Daha yeni evliler, dugunleri cuma günü olacak
adam karakter olarak ergen gibi, bencillik hat safhada, ayni zamanda da çok usengec; bir bardaga su koymaz ayagina bekler, o derece
hatta kizin akşam bulusalim demesine bile (sevgiliyken), dizim var deyip kalkip gelmeyen biri
Benim kardesimse, ailemle yasiyor ama kendinin sorumluluğunu alan biridir, babama bahce islerinde yardimci olur, annemi alisverise götürür, arkadaslariyla da gezer tozar yani bekar ama ev-is-sosyalligi dengeleyn biri
tamamen karakterle alakali

Vazgec bu sevdadan. Senin yasin daha cok Kücük ona göre. 30 yasindayim deseydin, takil derdim. Seninde o zamana Kadar cünkü tecrübelerin, yasamisliklarin olurdu! Ama o Adam yasamis etmis, sana koyacak bunlar. Tecrübe konusuyor.
Ben 30um simdi yasitlarim cocuksu ama 30'una gelmis adamin illa ki tecrubeleri olmustur benimse oyle cok iliskim olmadı
O zaman bana da koymasi gerekir ki ben de kendim gibi birini isterim
Oylesi pek olmayacağına göre, karsima çıkana oldugu gibi saygi duymak zorundayım
Yani bu denkleminiz yanlış geldi bana

Ben evlendigimde 18 eşim ise 26 yaşındaydı biz de de 8 yaş var ben sorun değil zaten erkekler geç olgunlasirlar

23 yaşındayken 30 yaş üstü adamlara amca demek sanki biraz tuhaf ya..Hadi 45-50 yasindakine amca denebilir de kalkıp 32 yaşındaki birine amca demek densizlik gibi..23 yaş azımsanacak bir yaş değil,hiçbir cebe sığmaz yani 23 yaşındaki bir insan :KK45:
Bu yaklaşım sanırım çocukluktan ya da ergenlikten bir türlü yetişkinliğe geçememeyle ilgili bişey..

Bir de şu var;40'dan sonra erkeklerin göbeği yaglaniyo ya da tv karşısında uyuklamaya başlıyo filan bunlar tamamiyle kişinin kendisiyle ilgili..Eğer adamın hayat enerjisi yoksa;üşengeçse,yiyip yiyip k.çını devirip yatıyorsa bu yaşla ilgili değil yaşam tarzıyla ilgilidir.. Ne adamlar var; adam 50 yaşında yamaç paraşütü,kano filan yapıyo,yurt dışında fink atıyo ama bazı 20likler de elinde kumanda zapping yapıyo sabahtan akşama kadar..

Yani diyeceğim o ki; yaşla yaşam şeklinin hiçbir ilgisi yok..
neden ki? erkekler kendisinden bir yaş büyük kadına abla gözüyle bakıyor. yok erken çöküyor kadınlar yok kilo alıyor vs. diye etmedikleri laf kalmıyor.
ama kadınlara gelince kendinden 10 yaş büyük adamlara aa ne olcak canım sorun olmaz deniyor.
ayrıca konu sahibi daha 30 yaşındayken yani hala gayet gençken eğer evlenirse kocası 40 yaşında saç baş beyazlamış olacak yani arada ciddi bir fark olacak.
bunun yetişkinliğe geçememek vs. ile alakası yok bence çok da güzel tespitler yapmış arkadaş.
asıl bize sürekli yaşlı adam iyidir kafasını normal göstermeye çalışan zihniyet baya bir geride kalmış. hala ısrarla o yıllar öncesinin fikirlerinde kalmak abes kadınlar için.

neden ki? erkekler kendisinden bir yaş büyük kadına abla gözüyle bakıyor. yok erken çöküyor kadınlar yok kilo alıyor vs. diye etmedikleri laf kalmıyor.
ama kadınlara gelince kendinden 10 yaş büyük adamlara aa ne olcak canım sorun olmaz deniyor.
ayrıca konu sahibi daha 30 yaşındayken yani hala gayet gençken eğer evlenirse kocası 40 yaşında saç baş beyazlamış olacak yani arada ciddi bir fark olacak.
bunun yetişkinliğe geçememek vs. ile alakası yok bence çok da güzel tespitler yapmış arkadaş.
asıl bize sürekli yaşlı adam iyidir kafasını normal göstermeye çalışan zihniyet baya bir geride kalmış. hala ısrarla o yıllar öncesinin fikirlerinde kalmak abes kadınlar için.

Ah iste bu zihniyet degil midir kadinlari ucuruma surukleyen. Kadinlarin kendine ait bi dusuncesi yok. Kaliplasmis dusunceler takilip kaliyor kadinlarda. Eee bu durum en cok erkeklere yariyor.

Erkek adam buyuk olmali. (Gec olgunlasir onlar, yersen)
Erkek adam aldatabilir.(Ne olacak canim bi kereden bi sey olmaz)
Erkek adam eve gelmez. (Arkadaslariyla gezsin tozsun yeter ki evliligimize bi sey olmasin)

Ben burada bi konu acayim kendimden 10 yas kucuk bi erkege asik oldum diye , gelecek yorumlarin %99 i belli.

Ah iste bu zihniyet degil midir kadinlari ucuruma surukleyen. Kadinlarin kendine ait bi dusuncesi yok. Kaliplasmis dusunceler takilip kaliyor kadinlarda. Eee bu durum en cok erkeklere yariyor.

Erkek adam buyuk olmali. (Gec olgunlasir onlar, yersen)
Erkek adam aldatabilir.(Ne olacak canim bi kereden bi sey olmaz)
Erkek adam eve gelmez. (Arkadaslariyla gezsin tozsun yeter ki evliligimize bi sey olmasin)

Ben burada bi konu acayim kendimden 10 yas kucuk bi erkege asik oldum diye , gelecek yorumlarin %99 i belli.
aynen ya, konuda okuyorum okuyorum herkes o kadar normal görmüş ki 9 yaş farkı? ama büyük olan kadın olsa namussuzluk yapmış gibi ayıplanır, hatta erkeğin ailesi kesinlikle istemezdi.
ve bunları yazanların da hepsi kadın.
ve neymiş erkek geç olgunlaşırmış. yok böyle bir şey, bazı erkekler 60 yaşında bile olgunlaşmıyor bazı kadınlar da çok geç olgunlaşıyor. yani bu tamamen yapısal birşey,
kadın çöküyor deniyor da, şu devirde bakıyorum 35 yaşındaki kadınlar bile hatta çocuk doğuranlar genç kız gibi duruyor.
ama erkeğin saçı döküldümü 10 yaş yaşlı duruyor. ve türk erkelerinin yarısından fazlasının saçı dökülüyor.
madem yaş farkı önemli değil asıl önemli olan uyum. o zaman bu hem erkek hem kadın için geçerli olmalı. yani kendinden küçük erkekle evlenen hem de 10 yaş küçük erkekle evlenen kadında normal görülmeli
sonuçta, biz kadınları alıştırmışlar yaşlı erkeğe. sonrada adam gelmiş 40 yaşına 20 yaşında kızlara bakıyor. ve sonuçta hepsi sapık olup çıkıyor. buna da biz kadınlar zemin hazırlıyoruz. ve işin en kötüsü de kimse bunun farkında değil.

Yaşlarda hiç problem yok bence, seninle aramızda az yaş farkı var sevgilimle de aramda 7 yaş var, iyi ki de var biz iyi anlaşıyoruz hatta daha büyük de olabilirdi. Ama bunun bir standardı yok çok öznel bir konu. Başka bir sorununuz yoksa yaşı sorun etmeyin.

Bu tamamen sizin karakterinizle alakali bir sey.
Benim icin limit 5 yastir mesela ama en ideali 2-3 yas olarak gorurum.
Ama siz anlasiyorum diyorsunuz, e bu sizin icin bir sorun degil ki zaten bir beraberlik yasiyorsunuz.
Cevrede birsuru cift var yas farki cok olupta mutlu olan.
Normal karsilayip karsilamamak sizin bakis aciniza kalmis bir sey.
Cok kotu bir sey yapmissiniz gibi baslik atmissiniz konuya, iyiyseniz mutluysaniz takilacak bir sey yok.

şu an ben ve sevdiğim beyin yaşı. bir gün bende mutluyuz diyebilecek miyim acaba :KK16:

nehir, erkekler geç olgunlaşır. önemli olan anlaşabilmek ne güzel ki bunu başarmışsınız, uçurum bi yaş farkı yok bunlara takılıp da ilişkiyi yıpratmayın

Umarim sizde cok mutlu olursunuzzz benim de kk kulubunde cevap aradigim ilk derdim bu konuydu sonra asker yarenleri dugun nisan hazirliklari derken 2017 anneler basligina kadar geldim ,, darisi sizlere olsun

ınsanın 1 yılı 1 yıla
kadının 1 yılı 1 yıla
ama erkegın 7 yılı 1 yıla tekabul eder :P
şaka bı yana erkekler gec olgunlasıyor ne olursa olsun... bazı seylerı kavrayabılmelerı ıcın sızden 9 yas buyuk olması ıdeal

olabılır yanı

Eşimle aramda 10 yaş var gorumcemle 6 yaş var benden büyükler yani çok çok çok şükür mutluyum huzurum yerinde önemli olan kafaların uyusmasi tenleri uyusmasi sevgi sadakat güven saygı bunları sağladıktan sonra gerisi bos bana gore
Içime su serptiniz gercekten. Aileniz kabullendi mi peki ?

23 tam kişiliğin oturup evlenebilecek yas araligina girme zamani bence
32 de bir erkek icin normal
Yas farkiniz cok degil bence
Bu yas konusunda ne sorun yaşıyorsunuz ki?
Sorun yasamiyoruz aslinda, sadece toplum baskisi korkutuyor beni.. annemler falan..

Abartmayin yahu. Onemli olan insanlık.
Benim nişanlım da benden 7 yas büyük gayet mutluyum nedir yani.

30-32 yaş bir erkek için ya da kadın için yaşlı bir yaş mı? Burada cinsiyet gözetmiyorum..Eğer bu yaşa yaşlı deniyorsa evet çocukluktan çıkılamamış oluyor kanımca.. Bir 10 yıl sonrası düşünülüyorsa 40 yaşındaki bir adam da kadın da yine yaşlı değildir...

Sorun yasamiyoruz aslinda, sadece toplum baskisi korkutuyor beni.. annemler falan..
Toplum baskısı mi?:KK57:
15-20 yas olsa belki diyeceğim de 9 yas cok degil, genelde 10 yas ustu fark dikkat çeker ama 8-10 yas kabul edilebilir bir fark
Ben 40 yasinda biri ile evlenebilirim, bunu dile getirdiğimde arkadaslarim " aaa 40 yasinda adam yaşlı olur" derler çünkü 40 rakam olarak büyük geliyor ama bir on sene önce olsa normal denirdi
Bu tamamen insanlarin algisi ile alakalı, benim annem ve babamin arasi 9-10 yaş, anneannem dedemden 12 yas kucukmuş.
Gayet de güzel bir evlilik yaşamış, hep dedemi sevgi ve saygıyla yad eder.
Kendi aileme gelince, annem çok genc ruhludur, bazen ben bile yaninda olgun kalirim:süslü: babamsa, sorumluluk sahibi, olgun bir insandır ama hep birbirlerini idare ederler.
32 yas bir erkek için, ideal bir yaş
Burada da cok kez yazdim, bir erkek 30'undan önce evlenmemeli diye düşünürüm, anca olgunlasip bir evliliğin sorumlulugu alabilecek hale geliyorlar.

Kızlar kısa bir sorum olacak. Bu zamana kadar hayal ettigim kafamdaki erkeğe uyan birisiyle tanıstım, tabi bir insan bir insanı kolay tanıyamaz orası ayrı. Oda benden hoslanıyor, bende ondan. Ama aramızda 9 yaş var. Kiz kardesi bile benden 4 yas büyük. Sizce kötü bisey mi yaptigim :KK43:
Senin yasına baglı bu durum cok gençsen anormal duruyor

Bence kadın yirmili yaslara geldiginde kendinden on yas büyük biriyle bile evlenebilir. Ama su fark var tabi erkegin yasını göstermemesi gerekiyor bence iyice saclar agirmis cökük görünüyorsa kızda cıtır görünüyorsa anormal kacıuo

Back
X