Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninki farklı canim hatta konuna da yorum yapmistimBenim nişanlımla 15 yas büyük. Ben 30 yasimdayim o 45 ikimizde iyi mesleklerdeyiz. Fakat hala evlenemiyoruz. Kendisi 1 evlilik yapmış çok sıkıntılı ayrılmış. Ve 1 tane evladı var. 6 sene birliktelik ve yaşanmışlık var. Bugün ayrıldık. Çünkü ileri gitmeyen bir iliski bayram zehir oldu anlican iz. ..
ay Allah iyiliğini versin yorumlarına güldümBen 23 yasindayken 30 yas ustu adamlara amca diyordumisterse dunyanin en bakimli erkegi olsun, 40 dan sonra gobekleri yaglaniyor, dosunun killari agariyor bu erkek milletinin, tv karsisi da uyuklamaya, horlamaya falan basliyorlar, o yuzden genc erkek iyidir
ama yok ben yaşlı severim dersen aranizda cok ciddi bir yas farki yok. Oluru var yani.
benim.arkadasimin esi 28 ki benim kardesimle yasit23 yaşındayken 30 yaş üstü adamlara amca demek sanki biraz tuhaf ya..Hadi 45-50 yasindakine amca denebilir de kalkıp 32 yaşındaki birine amca demek densizlik gibi..23 yaş azımsanacak bir yaş değil,hiçbir cebe sığmaz yani 23 yaşındaki bir insan
Bu yaklaşım sanırım çocukluktan ya da ergenlikten bir türlü yetişkinliğe geçememeyle ilgili bişey..
Bir de şu var;40'dan sonra erkeklerin göbeği yaglaniyo ya da tv karşısında uyuklamaya başlıyo filan bunlar tamamiyle kişinin kendisiyle ilgili..Eğer adamın hayat enerjisi yoksa;üşengeçse,yiyip yiyip k.çını devirip yatıyorsa bu yaşla ilgili değil yaşam tarzıyla ilgilidir.. Ne adamlar var; adam 50 yaşında yamaç paraşütü,kano filan yapıyo,yurt dışında fink atıyo ama bazı 20likler de elinde kumanda zapping yapıyo sabahtan akşama kadar..
Yani diyeceğim o ki; yaşla yaşam şeklinin hiçbir ilgisi yok..
Ben 30um simdi yasitlarim cocuksu ama 30'una gelmis adamin illa ki tecrubeleri olmustur benimse oyle cok iliskim olmadıVazgec bu sevdadan. Senin yasin daha cok Kücük ona göre. 30 yasindayim deseydin, takil derdim. Seninde o zamana Kadar cünkü tecrübelerin, yasamisliklarin olurdu! Ama o Adam yasamis etmis, sana koyacak bunlar. Tecrübe konusuyor.
neden ki? erkekler kendisinden bir yaş büyük kadına abla gözüyle bakıyor. yok erken çöküyor kadınlar yok kilo alıyor vs. diye etmedikleri laf kalmıyor.23 yaşındayken 30 yaş üstü adamlara amca demek sanki biraz tuhaf ya..Hadi 45-50 yasindakine amca denebilir de kalkıp 32 yaşındaki birine amca demek densizlik gibi..23 yaş azımsanacak bir yaş değil,hiçbir cebe sığmaz yani 23 yaşındaki bir insan
Bu yaklaşım sanırım çocukluktan ya da ergenlikten bir türlü yetişkinliğe geçememeyle ilgili bişey..
Bir de şu var;40'dan sonra erkeklerin göbeği yaglaniyo ya da tv karşısında uyuklamaya başlıyo filan bunlar tamamiyle kişinin kendisiyle ilgili..Eğer adamın hayat enerjisi yoksa;üşengeçse,yiyip yiyip k.çını devirip yatıyorsa bu yaşla ilgili değil yaşam tarzıyla ilgilidir.. Ne adamlar var; adam 50 yaşında yamaç paraşütü,kano filan yapıyo,yurt dışında fink atıyo ama bazı 20likler de elinde kumanda zapping yapıyo sabahtan akşama kadar..
Yani diyeceğim o ki; yaşla yaşam şeklinin hiçbir ilgisi yok..
neden ki? erkekler kendisinden bir yaş büyük kadına abla gözüyle bakıyor. yok erken çöküyor kadınlar yok kilo alıyor vs. diye etmedikleri laf kalmıyor.
ama kadınlara gelince kendinden 10 yaş büyük adamlara aa ne olcak canım sorun olmaz deniyor.
ayrıca konu sahibi daha 30 yaşındayken yani hala gayet gençken eğer evlenirse kocası 40 yaşında saç baş beyazlamış olacak yani arada ciddi bir fark olacak.
bunun yetişkinliğe geçememek vs. ile alakası yok bence çok da güzel tespitler yapmış arkadaş.
asıl bize sürekli yaşlı adam iyidir kafasını normal göstermeye çalışan zihniyet baya bir geride kalmış. hala ısrarla o yıllar öncesinin fikirlerinde kalmak abes kadınlar için.
aynen ya, konuda okuyorum okuyorum herkes o kadar normal görmüş ki 9 yaş farkı? ama büyük olan kadın olsa namussuzluk yapmış gibi ayıplanır, hatta erkeğin ailesi kesinlikle istemezdi.Ah iste bu zihniyet degil midir kadinlari ucuruma surukleyen. Kadinlarin kendine ait bi dusuncesi yok. Kaliplasmis dusunceler takilip kaliyor kadinlarda. Eee bu durum en cok erkeklere yariyor.
Erkek adam buyuk olmali. (Gec olgunlasir onlar, yersen)
Erkek adam aldatabilir.(Ne olacak canim bi kereden bi sey olmaz)
Erkek adam eve gelmez. (Arkadaslariyla gezsin tozsun yeter ki evliligimize bi sey olmasin)
Ben burada bi konu acayim kendimden 10 yas kucuk bi erkege asik oldum diye , gelecek yorumlarin %99 i belli.
şu an ben ve sevdiğim beyin yaşı. bir gün bende mutluyuz diyebilecek miyim acaba
nehir, erkekler geç olgunlaşır. önemli olan anlaşabilmek ne güzel ki bunu başarmışsınız, uçurum bi yaş farkı yok bunlara takılıp da ilişkiyi yıpratmayın
Içime su serptiniz gercekten. Aileniz kabullendi mi peki ?Eşimle aramda 10 yaş var gorumcemle 6 yaş var benden büyükler yani çok çok çok şükür mutluyum huzurum yerinde önemli olan kafaların uyusmasi tenleri uyusmasi sevgi sadakat güven saygı bunları sağladıktan sonra gerisi bos bana gore
Sorun yasamiyoruz aslinda, sadece toplum baskisi korkutuyor beni.. annemler falan..23 tam kişiliğin oturup evlenebilecek yas araligina girme zamani bence
32 de bir erkek icin normal
Yas farkiniz cok degil bence
Bu yas konusunda ne sorun yaşıyorsunuz ki?
neden ki? erkekler kendisinden bir yaş büyük kadına abla gözüyle bakıyor. yok erken çöküyor kadınlar yok kilo alıyor vs. diye etmedikleri laf kalmıyor.
ama kadınlara gelince kendinden 10 yaş büyük adamlara aa ne olcak canım sorun olmaz deniyor.
ayrıca konu sahibi daha 30 yaşındayken yani hala gayet gençken eğer evlenirse kocası 40 yaşında saç baş beyazlamış olacak yani arada ciddi bir fark olacak.
bunun yetişkinliğe geçememek vs. ile alakası yok bence çok da güzel tespitler yapmış arkadaş.
asıl bize sürekli yaşlı adam iyidir kafasını normal göstermeye çalışan zihniyet baya bir geride kalmış. hala ısrarla o yıllar öncesinin fikirlerinde kalmak abes kadınlar için.
Toplum baskısı mi?Sorun yasamiyoruz aslinda, sadece toplum baskisi korkutuyor beni.. annemler falan..
Senin yasına baglı bu durum cok gençsen anormal duruyorKızlar kısa bir sorum olacak. Bu zamana kadar hayal ettigim kafamdaki erkeğe uyan birisiyle tanıstım, tabi bir insan bir insanı kolay tanıyamaz orası ayrı. Oda benden hoslanıyor, bende ondan. Ama aramızda 9 yaş var. Kiz kardesi bile benden 4 yas büyük. Sizce kötü bisey mi yaptigim![]()