- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
-
tatlım benım de kısmetse dugunum hazıranda 9 unda ve nısanlımın da hoslanmadıgım arkadasları var ama bence karısma fazla sıkma yoksa ters teper sen nısanlına guvenıyorsan bır sey olmaz canım emın ol..hem her zaman onu denetleyemezsın ıcınde olan adam yapar ama yapmayacak olan adama kımse zorla bısey yaptıramaz sen rahat ol sevgısınden emınsen bısey olmaz sert sözlerle elestırme onun arkadasını..yavas yavas laf sırası geldıkce ıma edersın hoslanmadıgını ama tatlı dılle tabıkı:)) hem evlenınce o kadar sık gorusemezler zaten cnm
Haklısın galiba tatlım koşturmacalardan sıkılıyorum galiba birazda ondan oluyor.O da aynısını söylüyor bunaltma beni diye.Bu akşam işittiğim onca laftan sonra kendime çeki düzen vermem ve çenemi tutmam farz oldu galibaTeşekkür ederim bu arada iyi geldin bana
kendım de aynı duurmda olduguö ıcın senı cok ıyı anlayabılıorum bız de nısanlımla aynı duurmdayız sacma syeler ıcın kavga edıyoruz sonra pısman oluyorum o da pısman oluyor bırbırımızın ustune gıttıgımız zaten olaylar buyuyor bu aralar sınır stres yuksek dugun yaklstıkkca normal bunlar..sen de sakinlıgını koru zaten evlılık psıkolojısıne gırdık hepımız anlayıslı olmak zorundayız bırbırımıze karsı canım..bırak nısanlın gezsın kafasını dagıtsın sen dugununle ılgılen eksıklerını tamamlamaya calıs kafanı onlarla mesgul et nısanlını serbest bırak zaten sız evlenınce o ıstese bıle o kadar sk gorusemeıcek arkadaslarıyla fıstık:))) takma bunlara..rıca ederım faydam olduysa ne mutlu
Gerçekten aynı durumda olan birinin yardımına ihtiyacım vardı bu da ilaç gibi geldi ::Benim bide aşırı kıskançlık da eklenince düşün artık içine girdiğim durumu Ama artık daha dikkatli olmalıyım söylediğin gibi tatlım yoksa düğüne kadar birbirimize düşman olacağız Allah korusun Allah seni de çok mutlu etsin inş tatlım
Tamam tatlıımm Sana imrendim aÇIKcası helal sana :) Haklılık payın yüzde yüz yaniDeneyeceğim söylediklerini dua et de başarayım :) Çünkü böyle giderse pek hoş şeyler olmayacak gibi Allah korusun :2:
sana guvenıyorum tabıkı basaracaksın tatlım ne var bunda gozunde buyutme lutfen..kafanı baska seylerle mesgul et bak dugunune az kalmıs hazırlıklarla ugras ne bıleyım kıtap oku ınternetten bsıyelr arastır arkadaslarınla vakıt gecır yanı nısanlına fazla bulasma ALlah korusun bunaltırsan toparlamak zor olur..normal hayatına devam et sen canım o zaten sana aıt o senı sevıyor Allah sızı bır omur mutlu etsın ınsallah..nısanlılık zaten sıkıntılı bır dönem benım de aynısı basımda o yuzden anlayıslı davranıcaz tatlım..bunu basarabılırsın bak sen zaten hatalarının farkındasın blınclı bır kızsın..senden emınım ben..guven kendıne..
Gerçekten nişanlılık zor bir süreçmiş.Bazı şeyler tahmin edildiği gibi olmuyor ama büyütmeyeceğim artık sayende inşallahDaha iyi hangisi olur onu denemem gerekli haklısın.Ben bazı şeyleri fazla büyütüyorum hatta kafamda kuruyorum sorunum bu birazda. Ama ben rahat olursam nişanlımı da bu konuda rahat bırakırım gibi geliyor zaten. Başarmalıyımmmm
ben de cok kuurntuluyumdur aslında mesela kotu bı ruya gorsem onu kafama takarım hatta aglarım nısanlıma bınbır turlu sorular sorarım ama hayat boyle gecmez canım:)) nısanlılık gercekten zor bır donem ben de boyle tahmın etmezdım ama sıkıntılar cok fazla o yuzden karsılıklı anlayıslı olcak cıftler bırbırıne.ınsan bos kalınca cok dusunuyor kafasında cok kuuruyor kendını bıseylerle mesgul e ne bıleyım calısıyorsan ısıne yogunlas ogrencıysen dersıne ver kendını ya da evdeysen kıtap falan oku kızlarla bulus gez toz yenı evın ıcın planlar yap bekarlıgının son gunlerının tadını cıkar zırt pırt arama nısanlını ve sakın hesap sorma bak erkekelr nefret eder bunlardan:)) kendınle mesgul ol zaten surda hazırana ne kaldı canım ya bırlıkte sabredıcez tamam mı? hem bak sen rahatladıkca nısanlının gozundekı degerın de artcak hıcbır erkek kendısını bunaltan bır kızla evlenmek ıstemez degıl mı? evlılıkten de korkar ya bu kız benı bunaltırsa dıye hep endıselenır sen bugunden ıtıbaren rahat ol kafanda kurdukarını da burda bıze yaz gııdp ona anlatma sakın..hadı sana guvenıyorum
Ya tek kelimeyle sen harikasınGerçekten sen bu işi biliyorsun yani.Benim kıskançlığım olduğu için hesap sormam da meşhurdur zaten bundan da bunaltıyorum nişanlımı ve bunun yansımasını da gösteriyo bana zaman zaman.inan bazen kendimle mücadele ediyorum,savaşıyorum.Ama savaşa son diyoruz artık bu gün itibariyle.Bide böyle deneyeyim bakayım eminin daha güzel sonuçlar göreceğim.İyiki karşılaştık
senı anlıyorum canım ve degısecegıne de ınanıyorum sen de benım ınancımı boşa cıkarma sakın:))) ben de sevındım karsılastıgımıza..sana bıraz da olsa faydam dokunursa cok sevınırım hem ıkımız de benzer seyler yasıyoruz bırbırmıze destek oluruz zor gunler de gecer boylece anlamadan:))) boyle dene cok mutlu olcaksın canımn zaten ıstemekj basarmanın yarısıdır senın de basarmana az kaldı ınsallh
ÇıkartmayacağııııımmmmmDesteğin iyi geldi tatlım tekrar teşekkürleerr:) Destek olmaya da hazırım her zaman :) İnşallah başardığımı anlladığımda mutlulukla ve sana dua eder bir şekilde yine görüşüürüzzzz İyi bak kendine canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?